2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçmalayan ben miyim sen misin bi düşün..Ben gelsin diyene sesimi çıkarıyo muyum yani nası gelsin diyosunuz diye(sakatlık konusu dışında)

E sen niye bu yüzden olaya duygusal bakan birine hak vermiyosun bundan bahsediyorum..

Ayrıca Oktay hocaya öyle bişi yaparsa kapıda bulur,valla benim hiç aklıma gelmemişti bu durum..Tabi ki bulur,ama zaten böle bi risk var diyorum ben..Göz göre göre yatırım yapmak daha büyük risk.

Ya yakınından birine tecavüz etmiş olsaydı Kobe demek şuanki tartışma konumumuzda saçmalamaktır bence.

Bizim gibi bir takımda hiçbir oyuncu hocasına isyan etmez. Son sezonunu full oynayarak geçirmiş biri sakatlığını atlatmış demektir ama yine de soru işaretidir. Bu yüzden gelmesin diyeni anlarım ama olağanüstü yıldız ama karaktersiz gibi yorumlar var. Bunu aşırı saçma buluyorum. Lebron, Kobe gelmesin Cristiano Ronaldo alemci gelmesin gibi şeyleri yani.

Saha dışı beni etkilemez, oyunun içinde formanın hakkını veriyorsa sportif anlamda karakteri sağlamdır benim için ve önemli olan sahadaki performansıdır.

T-Mac Galatasaray seyircisini basketbola yöneltebilecek bir isim.NBA'i takip edip takımımızın basketbol maçlarını takip etmeyen çok kişi var.T-Mac durumu tersine çevirir.NBA Tv Galatasarayın maçlarını verir muhtemelen.Tüm Avrupada dev yankı uyandırır. Euroleague A lisansı alımında bile ismi avantaj sağlar. Sahadaki oyuna gelince eski hali gibi olmaz ama Shipp,Evren,Domercant,De Colo hatta Spanoulis gibi isimlerin hepsinden daha fazla katkı vereceği kesin
Spanoulis ve T-Mac aynı takımda oynarken Spanoulis takımdaki rolunü beğenmez ve koça gider.Şöyle der:'Ben Yunanistandayken kendi takımımda T-mac rolündeyim.' Vav Gundy cevabı yapıştırır:'Bizim takımda T-Mac T-Mac rolünde.'

Ya yakınından birine tecavüz etmiş olsaydı Kobe demek şuanki tartışma konumumuzda saçmalamaktır bence.

Bizim gibi bir takımda hiçbir oyuncu hocasına isyan etmez. Son sezonunu full oynayarak geçirmiş biri sakatlığını atlatmış demektir ama yine de soru işaretidir. Bu yüzden gelmesin diyeni anlarım ama olağanüstü yıldız ama karaktersiz gibi yorumlar var. Bunu aşırı saçma buluyorum. Lebron, Kobe gelmesin Cristiano Ronaldo alemci gelmesin gibi şeyleri yani.

Saha dışı beni etkilemez, oyunun içinde formanın hakkını veriyorsa sportif anlamda karakteri sağlamdır benim için ve önemli olan sahadaki performansıdır.

Bak dikkatli okusan anlayacaksın zaten ben duygusal olarak istemem demişim..Bundan daha doğal ne var ya? Tecavüze de gerek yok,sırf tipine bakarak bile sevmeyebilirim ama emeğinden dolayı o emeğine saygı duyarım..Ama hiç bi zaman arzu ettiğim gibi mutlu olmam..Hırsızlık veya başka bişi değil bu..Cinayet,tecavüz veya bunun gibi benzer ağır suçlarına karşı o insanı tuttuğum takımda görmek istememek gayet insani duygudur..Herkes böyle olmak zorunda değil(gerçi olmayanı mantığım almıyor ama saygı duyarım) sadece böyle düşünenlere karşı çıkılmasına itiraz ediyorum ben de..

Senin dediğin saha dışı etkilemez nedir biliyo musun..Adam gezer durur,o parti senin bu parti benim gezer(bu söylediğim herhangi bi örnek) ama saha içinde performansına yansımaz bu ve takımına yararlı olur tamam o zaman..Ona %100 katılıyorum..Ama hocasıyla dalga geçen,taraftara istediğini söyleyen oyuncular için saha dışında istediğini yapsın bana saha içi lazım diyorsan o zaman Gs sevginden şüphe duyarım..

Herşey saha içi mi demek yani..Bi insanın spor anlamında süper olması yeterli mi? Karakterinden banane sahada süper adam nası bi anlayıştır..

Bence senin görmek istediğin Gs profili ile benimki arasında dağlar kadar fark var sorun bu..Sen saha içinde iyi verim alalım da dışarısı beni ilgilendirmez diyosun..Ben ise saha içinde de yararlı olmalı tabi ki ama karakteri de büyük takıma uygun olacak kişileri isterim..

Kısacası sevilenden çok ya da önce ,saygı duyulan sporcular isterim takımımda..

olympiakosun baskanları angelopulos kardesler çekilme kararı almıs olympkostan oyuncu alabilirmiyiz.Mesela rasho nesterovic neden olmasın...

geçen sene Detroit coach u John Kuester e karşı en adaplı duran adam T-Mac ti..Herkesi çıldırttı adam..Tayshaun Prince bile neler dedi ki hiç bu tarz konuşan bir oyuncu değildir..

T-Mac oyun görüşü çok iyi olan bir adam..hatta geçen sene Detroit te pg pozisyonunda sg pozisyonuna göre daha fazla süre aldı..Ben Gordon a süre vermek için coach onu 1 numarada kullanmak zorunda kaldı gerçi..All-star arasından sonrada 2 ay müthiş oynadı T-Mac..geçen sene Detroitten aldığı paraya baktım..854 bin $..sakatlık yaşaması tabii ki muhtemel..ama bir de bu seyirci arkasındayken neler yapabileceğini düşünelim..bunun sınırları yok işte..o yüzden ben gelmesini isterim NBA de hiç sempati duymadığım adamlardan biri olmasına rağmen..

Ben performans olarak demedim,sakatlanma açısından dedim..Getirip hiç yararlanamama riski de büyük..(Her ne kadar geçen sezonda maçların çoğunluğunda oynamış olsa da)

Bi de bişey eklemeyi unuttum bu adam ne kadar yetenekli olursa olsun,karakteri düzgün değil maalesef..Ben karakter açısından da istediği kadar yıldız olsun gelmesini istemem..

Ama tüm bunları boşa tartışıyoruz bence Oktay hocanın sistemini,istediği oyuncuları artık hepimiz bilirken onun T-Mac gibi birini takımda istemeyeceğini biliyoruz..

hiç basketboldan anlamadığın ortada t-mac transferinin galatasarayımıza büyük faydaları olacağı kesindir.sana göre hovarda çapkın abaza fln olsada işler parkeder değişir.

Bak dikkatli okusan anlayacaksın zaten ben duygusal olarak istemem demişim..Bundan daha doğal ne var ya? Tecavüze de gerek yok,sırf tipine bakarak bile sevmeyebilirim ama emeğinden dolayı o emeğine saygı duyarım..Ama hiç bi zaman arzu ettiğim gibi mutlu olmam..Hırsızlık veya başka bişi değil bu..Cinayet,tecavüz veya bunun gibi benzer ağır suçlarına karşı o insanı tuttuğum takımda görmek istememek gayet insani duygudur..Herkes böyle olmak zorunda değil(gerçi olmayanı mantığım almıyor ama saygı duyarım) sadece böyle düşünenlere karşı çıkılmasına itiraz ediyorum ben de..

Senin dediğin saha dışı etkilemez nedir biliyo musun..Adam gezer durur,o parti senin bu parti benim gezer(bu söylediğim herhangi bi örnek) ama saha içinde performansına yansımaz bu ve takımına yararlı olur tamam o zaman..Ona %100 katılıyorum..Ama hocasıyla dalga geçen,taraftara istediğini söyleyen oyuncular için saha dışında istediğini yapsın bana saha içi lazım diyorsan o zaman Gs sevginden şüphe duyarım..

Herşey saha içi mi demek yani..Bi insanın spor anlamında süper olması yeterli mi? Karakterinden banane sahada süper adam nası bi anlayıştır..

Bence senin görmek istediğin Gs profili ile benimki arasında dağlar kadar fark var sorun bu..Sen saha içinde iyi verim alalım da dışarısı beni ilgilendirmez diyosun..Ben ise saha içinde de yararlı olmalı tabi ki ama karakteri de büyük takıma uygun olacak kişileri isterim..

Kısacası sevilenden çok ya da önce ,saygı duyulan sporcular isterim takımımda..

Sahada formanın hakkını veriyorsa sorun yok dedim ben. Sahada Galatasaray için terinin son damlasına kadar mücadele eden adam, özel hayatından bağımsız bir şekilde benim için karakterlidir.

Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde diyerek kendi oyuncularımızı yok ettik. Özel hayata bu kadar kafayı takmayı da anlamsız buluyorum. Karakter kime göre neye göre karakter? Sahada elinden geleni yapan Jo, kaçak güreşen Mustafa Sarp'tan daha karakterlidir.

T-Mac sayesinde yapacağın reklamı başka türlü yapamazsın.Barcelona deplasmanına gitsek Katalanlar imza almak için sıraya girer.Nba tv Galatasaray maçı verir.Avrupalı basketbol severler transferi dudukları an 'Galatasaray'a bak adamlar iddialı geliyor' diye düşünür.Wilcard konusunda bile büyük avantaj getirir.Saha içinde de en azından Shipp ve Evrenden iyi oynayacağı kesin

Başka Avrupa klüpleirnden de teklifler varmış biizm teklifimiz şu an kazandığından bir miktar daha fazlaymış ABD'li duyumcunun iddasına göre realgm.com'da çalışıyorum diyor kendileri

T-mac için bence bütün riskler alınır. Hem kesinlikle sakatlık yaşayacak diye bişey yokki belkide hiç sakatlık yaşamayacak.Hem geçen sene adam 72 maç oynamış daha ne olsun.

Aslında TMac yerine Krilenko - Ersan olayı halledilse, daha sonra TMac'e yönelsek daha iyi olur bence. Krilenko da isim yapmış bir oyuncu, üstelik şu anki durumu TMac'ten daha iyi. Ersan iyi olur, TMac de gelince çok çok iyi bir kadromuz olur.

He, bence TMac bi Jasikevicius değil ama :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...