B
Berkan Çatal
Misafir
Saçmalayan ben miyim sen misin bi düşün..Ben gelsin diyene sesimi çıkarıyo muyum yani nası gelsin diyosunuz diye(sakatlık konusu dışında)
E sen niye bu yüzden olaya duygusal bakan birine hak vermiyosun bundan bahsediyorum..
Ayrıca Oktay hocaya öyle bişi yaparsa kapıda bulur,valla benim hiç aklıma gelmemişti bu durum..Tabi ki bulur,ama zaten böle bi risk var diyorum ben..Göz göre göre yatırım yapmak daha büyük risk.
Ya yakınından birine tecavüz etmiş olsaydı Kobe demek şuanki tartışma konumumuzda saçmalamaktır bence.
Bizim gibi bir takımda hiçbir oyuncu hocasına isyan etmez. Son sezonunu full oynayarak geçirmiş biri sakatlığını atlatmış demektir ama yine de soru işaretidir. Bu yüzden gelmesin diyeni anlarım ama olağanüstü yıldız ama karaktersiz gibi yorumlar var. Bunu aşırı saçma buluyorum. Lebron, Kobe gelmesin Cristiano Ronaldo alemci gelmesin gibi şeyleri yani.
Saha dışı beni etkilemez, oyunun içinde formanın hakkını veriyorsa sportif anlamda karakteri sağlamdır benim için ve önemli olan sahadaki performansıdır.