Avrupa ile Amerika arasındaki farkı düşünüp ona göre bir çözüm üretirsek daha faydalı olur Onur.
Çoğu Avrupalı kabul etmekte zorlansada Amerikada oynanan basketbol 3-4 level üstte.Draft edilmeyen,beğenilmeyen oyuncular Avrupada oynuyor
Avrupa ile Amerika arasındaki farkı düşünüp ona göre bir çözüm üretirsek daha faydalı olur Onur.
Bravo Berkan, çok güzel çıkarım yapmışsın. Kobe olayına da girerdim de, yine okumazsın diye hiç girmiyorum. Okumadan laf sokmaya uğraşmak daha kolay ne de olsa.
Ciddi ciddi T-Mac'i istemiyoruz yani.O zaman biz Evrenle Shipple devam etmeye layıkız.Söylenecek söz yok.Şu an Avrupada bütün takımların taraftarı T-Mac için çıldırır.Tarihinde Euroleague katılmamış bir takım olarak NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birini istememek gülünç oluyor kusura bakmayın.Kobe ve Lebronun bile bizle dedikodusu çıksa türlü bahanelerle bu oyuncuları reddedecek o kadar çok kişi var ki
Berkan,
Bence yazının tamamını oku. Çünkü Doğuş saha içindeki ahlaktan bahsediyor.
O söz Doğan'ın bir sözü değil kendine özgü yorum katamaz, Atatürk onu söylerken genel ahlaktan bahsetmeye çalışmıştır. O cümleyi yazıp, Kobenin fotosunu koymak oldukça çelişkili bir durumdur bence.
Ayrıca konuyla alakasız bir tartışma zaten ama şunu da söyleyim bu forumda NBA takımlarının kendi takımıymış gibi sahiplenilmesi bana oldukça ters geliyor. Burası Galatasaray'ın forumu Kobenin, Nowitzkinin fotolarını yani Galatasarayla alakasız fotoları koymak anlamsız geliyor bana.
Amacımız reklam,şan,şöhret ise başka sözüm yok buyursun gelsin. Amaç kupalar ise lütfen Detroitte devam etsin kariyerine. Biz takım olmaktan bahsediyoruz ve T-Mac mi hedef? Çok abes kaçar takım olma hedefine.
Takım oluşturmada daha bilgiliyiz yani Detroitten falan.Detroit kim ki basit bir Nba takımı
Berkan bence fazla zorlama artık,mavi ekran vereceksin..
Tamam lütfen kapansın bu konu artık..
Childress'la falan T-Mac'i karşılaştırmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu tarz transferleri yapan Olympiakos'un başarısı 2 Yunan kupası onca senede.
Takım olan Pao belki de tarihinin en zayıf kadrosu ile EL'yi kazandı
Onun sebebi koç kalitesi.Olympiakosun kadrosu Obradovice verilse Avrupa tarihinin en başarılı takımı yapardı belkide
Ayrıca benle alakası yok ama tartışmada Berkanın haklı olduğu açık.Bu söz Doğuşun sözü mü ki kendi kendine yorumlayabiliyor?
T-Mac mı? Yaşıyo mu o hala?
Çoğu Avrupalı kabul etmekte zorlansada Amerikada oynanan basketbol 3-4 level üstte.Draft edilmeyen,beğenilmeyen oyuncular Avrupada oynuyor
Neye göre bu kanıya vardın?
İlk önce onu açıklar mısın?
Konuşulan isim T-Mac: Avrupa basketbolundan bir haber, ciddi sakatlık geçirmiş bir isim...
Buradaki sert savunma şeytana bile maşallah çektirir. Amerika'ya benzemez. Nereden geldiğini şaşırır...