2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi T-Mac'i istemiyoruz yani.O zaman biz Evrenle Shipple devam etmeye layıkız.Söylenecek söz yok.Şu an Avrupada bütün takımların taraftarı T-Mac için çıldırır.Tarihinde Euroleague katılmamış bir takım olarak NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birini istememek gülünç oluyor kusura bakmayın.Kobe ve Lebronun bile bizle dedikodusu çıksa türlü bahanelerle bu oyuncuları reddedecek o kadar çok kişi var ki

Amacımız reklam,şan,şöhret ise başka sözüm yok buyursun gelsin. Amaç kupalar ise lütfen Detroitte devam etsin kariyerine. Biz takım olmaktan bahsediyoruz ve T-Mac mi hedef? Çok abes kaçar takım olma hedefine.

Berkan,

Bence yazının tamamını oku. Çünkü Doğuş saha içindeki ahlaktan bahsediyor.

O söz Doğan'ın bir sözü değil kendine özgü yorum katamaz, Atatürk onu söylerken genel ahlaktan bahsetmeye çalışmıştır. O cümleyi yazıp, Kobenin fotosunu koymak oldukça çelişkili bir durumdur bence.

Ayrıca konuyla alakasız bir tartışma zaten ama şunu da söyleyim bu forumda NBA takımlarının kendi takımıymış gibi sahiplenilmesi bana oldukça ters geliyor. Burası Galatasaray'ın forumu Kobenin, Nowitzkinin fotolarını yani Galatasarayla alakasız fotoları koymak anlamsız geliyor bana.

O söz Doğan'ın bir sözü değil kendine özgü yorum katamaz, Atatürk onu söylerken genel ahlaktan bahsetmeye çalışmıştır. O cümleyi yazıp, Kobenin fotosunu koymak oldukça çelişkili bir durumdur bence.

Ayrıca konuyla alakasız bir tartışma zaten ama şunu da söyleyim bu forumda NBA takımlarının kendi takımıymış gibi sahiplenilmesi bana oldukça ters geliyor. Burası Galatasaray'ın forumu Kobenin, Nowitzkinin fotolarını yani Galatasarayla alakasız fotoları koymak anlamsız geliyor bana.

Berkan bence fazla zorlama artık,mavi ekran vereceksin..

Tamam lütfen kapansın bu konu artık..

Berkan, son defa bu konuda yazacağım, okuyup okumamak sana kalmış.

Ben T-Mac'in "sporcu ahlakından" bahsediyorum. Orlando döneminde takımda kimya falan bırakmayan, Detroit döneminde hocasını boykot eden ekipte olan bir adamdan bahsediyorum. Kobe konusundan başlayayım, Kobe bana NBA'i sevdiren adamlardan biridir. Doğrudur, Kobe de zamanında yanlışlar yaptı ancak şu an geldiği durumu anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Kobe'nin o günden bugüne gösterdiği değişimi görmediysen kusura bakma ama bu benim sorunum değil. Bir yanda 30'unu geçmişken hala Hakeem Olajuwan'dan "foot work" dersleri alan ve şu anda ayak hareketleri olarak çoğu uzundan iyi olan Kobe, diğer yanda kişisel olarak sayısız başarıya ulaşmış olsa da hala daha playofflarda 2. turu göremeyen T-Mac. Tecavüz konusuna getirmeye çalışıyosun olayı anlıyorum ama o dönemden sonra yaşananları tekrar gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.

Ben yaşı ilerlediği için düşen performansından bahsetmiyorum. Tabii ki yaş ilerledikçe performans düşer. Ama örneğin Tim Duncan gibi Garnett gibi isimler hala NBA'de üst düzey oynuyorken T-Mac ve Iverson gibi isimlerin neden oynamadığını da düşünmeni isterim. Ha yine "Kobe tecavüzcü, kendi içinde çeliyosun" diyeceksen orası da senin bileceğin iş.

Nba'de başarısız dediğiniz T-Macin istatistikleri Ersan-Hidayetten iyi.Onlar gelse sevinecekti herkes.Aynı ligde daha başarılı olan bir oyuncuya niye burun kıvırıyorsunuz ki?

Ayrıca benle alakası yok ama tartışmada Berkanın haklı olduğu açık.Bu söz Doğuşun sözü mü ki kendi kendine yorumlayabiliyor?

Kusura bakma Onur, şöyle düzelteyim o zaman:

"Ben sporcunun zeki, çevik ve saha içinde ahlaklısını severim." - Doğuş Arun

O kadar saçma şeyler üzerinden eleştirmeye çalışıyosunuz ki insanı, ilginç yani.

Çoğu Avrupalı kabul etmekte zorlansada Amerikada oynanan basketbol 3-4 level üstte.Draft edilmeyen,beğenilmeyen oyuncular Avrupada oynuyor

Neye göre bu kanıya vardın?
İlk önce onu açıklar mısın?
Konuşulan isim T-Mac: Avrupa basketbolundan bir haber, ciddi sakatlık geçirmiş bir isim...
Buradaki sert savunma şeytana bile maşallah çektirir. Amerika'ya benzemez. Nereden geldiğini şaşırır...

Neye göre bu kanıya vardın?
İlk önce onu açıklar mısın?
Konuşulan isim T-Mac: Avrupa basketbolundan bir haber, ciddi sakatlık geçirmiş bir isim...
Buradaki sert savunma şeytana bile maşallah çektirir. Amerika'ya benzemez. Nereden geldiğini şaşırır...

Bir şey olmaz.Ayrıca Avrupa basketbolunu gözünde fazla büyütmüşsün hevesini kırmak gibi olmasın ama NBA'de süre almayan oyuncular bile Avrupada fark yaratıyor.Avrupada sert savunma yapılıyor falan bunlar fakir avuntusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...