2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiği taktirde iyi bir dönem gecirip Allah korusun bir sakatlık yaşadıktan sonra takımın dengelerinin ne hale geleceğini Oktay hoca bildiği için sırf bu yüzden bu transfer olmaz diyorum.

Boşuna tartışıyor gibiyiz.

@Onur, Shipp dışında öyle bir oyuncumuz yok ama T-Mac, NBA de 72 mac oynadı diye burdada sapa sağlam olacak diye birşey yok. Avrupa'nın Nba'den daha sert olduğunu unutmayalım ayrıca.

volkan3 Volkan Üstüyıldız
valla Türkiye'den isteyen bir takım olduğu doğru ama öğrendiğime göre bu ne Gs ne de fb

T-Mac haberleri doğru mudur sizce Volkan bey? SORUSU ÜZERİNE BUNU SÖYLEMİŞ

Volkan Üstünyıldız kolpacın teki.Bu gün De Colo geliyor mu diye soran birine Panathinakios bırakmıyor cevabını verdi.Dünde Barac'ın Barcelonada oynadığını iddia etti.

kimsenin bişey bildiği yok..liste süper diye sallayan da gördük çok biliyormuş gibi..duyumcu abiyi oynayıp prim yapmak isteyenden geçilmiyor ortalık..

Transferde geç kalmamız bize önemli avantaj sağlar. Yunanistandaki olaylardan dolayı.

Furkan artık açıklanmalı... Takasta gönderileceği söylenen Erhan Şentürk de anlaşmış Karşıyaka ile, İlkan Karaman da anlaşmıştı. Ufak detaylar kalmıştır herhalde.

T-Mac sayesinde yapacağın reklamı başka türlü yapamazsın.Barcelona deplasmanına gitsek Katalanlar imza almak için sıraya girer.Nba tv Galatasaray maçı verir.Avrupalı basketbol severler transferi dudukları an 'Galatasaray'a bak adamlar iddialı geliyor' diye düşünür.Wilcard konusunda bile büyük avantaj getirir.
Keşke saygı kazanmak,kalıcı bir yer edinmek bu kadar kolay olsa.Bu tarz sansasyonel işlerle prim yapanların esamesi okunmuyor şu an Avrupa basketbolunda.Bu takımın gittiği yolla hali hazırdaki Tracy McGrady'yi bir arada düşünemiyorum.Yolumuz buysa hiç zorlamayalım üç senelik planmış,basketbol kültürüymüş.

volkan3 Volkan Üstüyıldız
realgm.com abd'de T-Mac Galatasaray haberini yapan site. Yazan arkadaş, bilgiye bugün ulaştıklarını ve internette paylaştıklarını söyledi

Realgm.com güvenebileceğimiz bir yer mi?

Ender Arslan, Cevher Özer ve Furkan Aldemir’i renklerine bağlayan Galatasaray, yabancı transferinde de sona yaklaşıyor.

Hem 1, hem de 2 oynayabilen bir guard arayan Sarı – Kırmızılılar, Valencia forması giyen Fransız oyuncu Nando De Colo ile ilgileniyor. İspanyol basınının haberine göre; Valencia ile 1 yıl daha kontratı olan De Colo’nun transferi için Galatasaray’ın çıkış ücreti ödemeye hazır olduğunu belirtti. Ancak Valencia’nın Fransız oyuncuyu bırakmaya pek niyetli olmadığı ifade edildi. Real Madrid’in Rafa Martinez’le ilgilendiğinin altını çizen İspanyol medyası, Cook’un yanısıra De Colo’nun gitmesiyle oyun kurucu ve iki numara mevkiinin boş kalacağını yazdı.

BAsketdergisinde böyle bir haber var.

T-Mac'i ben de istemiyorum.

Öncelikle sporcunun zeki, çevik, ahlaklısını severim. T-Mac zeki ve çevik olabilir ama ahlaklı falan değil. Bu sene Detroit'te yaşanan olayların baş aktörlerinden biri. Şut antremanını boykot eden oyuncuları bir dahaki maçta oynatmayan Kuester, 76ers maçına 6 kişilik rotasyonla çıkmış ve Prince, Hamilton, McGrady ve Wallace o maçta koçun tercihiyle oynatılmamıştı. O maçın ikinci çeyreğinde Kuester iki teknik faulle atıldıktan sonra benchte gülerken kameralara yakalanmıştı. Aha videosu da burada: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FzK-YbJWb_c#at=25

Onur, Iverson'la T-Mac'in karşılaştırılmasının sebebi sadece yaşları ve NBA'den gelmeleri değil. Bu adamlar yıllar boyunca NBA'e damgalarını vurmuş oyuncular. Ama belli sebeplerden dolayı artık NBA'de hiçkimse için adları bile geçmiyor. Ne peki bu sebepler? Öncelikle çalışma disiplini. Kobe'yi herkesten bir adım yukarıya koyan, bir tarafta kaybedilen Miami deplasmanından sonra bile salonda kalıp şut atan Kobe, bir tarafta sakatlıklarından sonra bir türlü kendine iyi bakamamış McGrady. İkincisi sebep; büyük egoları olabilir mesela. Orlando günlerini hatırlatayım, takımın tek skor opsiyonu olarak sayı kralı oldu ama ancak o dönem yanılmıyorsam Zaza Orlando'daydı ve bağlandığı bir NBA Stüdyo programında T-Mac'in herkesten kendini üstün gördüğünü ve takımdaki ortamın çok kötü olduğunu söylemişti. Yani anlaşılacağı üzere T-Mac düzgün bir karakter değil. Geçen sene 72 maç oynamış olabilir ama ondan önceki üç sezonun toplamında bile 72'ye ulaşamıyor, bu da gözlerden kaçmasın. Yani hala tam olarak "sağlıklı" değil. Iverson-McGrady ikilisinin bir diğer benzer yönü de kendilerini kanıtlamış olmaları ve Avrupa'da vitrine çıkma gereği duymamaları. T-Mac'in geldiği takdirde canla başla mücadele edeceğini sanmıyorum, etse zaten NBA'de görev adamı olarak bile olsa kalırdı. Çok yeteneklidir; şut atar, ribaund alır, saha görüşü iyidir falan filan ama T-Mac şu haliyle (buraya dikkat, önemli) ne hücumda fark yaratabilecek bir isim, ne de "abi bu adam oynuyor, savunma yapmasa da olur, biz onun açıklarını kaparız" tarzında taviz vermeye deyecek bir isim.

Şube sorumlularımızın bu harika seneden sonra taraftara bir yıldız hediye etme isteğine bağlıyorum bu dedikoduları, ancak T-Mac bizim takıma uyacak bir isim değil. Hepsinden de önemli karakter olarak benim gözümde büyük bir soru işareti. Bir yıldız alınacaksa, daha önce Avrupa'da oynamış ya da hala Avrupa'da oynayan bir yıldız isterim. Doygun, karakteri soru işareti olan, savunmada sorunlu, hücumda artık eskisi gibi olmayan; yani savunmada vereceğimiz tavizi hücumda kapayamaması muhtemel T-Mac, bizim takıma hiç ama hiç uyacak bir isim değil.

T-Mac şaka sanırım. 3 senelik bir yapıdan bahsediyoruz ve T-Mac mi bu yapının ayağı? Deli gibi nba takip eden biri değilimdir ama T-Mac'in şu hali ile Nba'de bile oynayamazken, sert avrupa basketbolunda napacak çok merak ediyorum. Eski bir efsanedir ona sözüm yok ama artık devri geçti. Hiçte inanmıyorum zaten ilgilendiğimize.

Ciddi ciddi T-Mac'i istemiyoruz yani.O zaman biz Evrenle Shipple devam etmeye layıkız.Söylenecek söz yok.Şu an Avrupada bütün takımların taraftarı T-Mac için çıldırır.Tarihinde Euroleague katılmamış bir takım olarak NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birini istememek gülünç oluyor kusura bakmayın.Kobe ve Lebronun bile bizle dedikodusu çıksa türlü bahanelerle bu oyuncuları reddedecek o kadar çok kişi var ki

Ciddi ciddi T-Mac'i istemiyoruz yani.O zaman biz Evrenle Shipple devam etmeye layıkız.Söylenecek söz yok.Şu an Avrupada bütün takımların taraftarı T-Mac için çıldırır.Tarihinde Euroleague katılmamış bir takım olarak NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birini istememek gülünç oluyor kusura bakmayın.Kobe ve Lebronun bile bizle dedikodusu çıksa türlü bahanelerle bu oyuncuları reddedecek o kadar çok kişi var ki

Avrupa ile Amerika arasındaki farkı düşünüp ona göre bir çözüm üretirsek daha faydalı olur Onur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...