2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Detroit'teki koçunun yaptıklarından haberin var mı Doğuş? Eminim vardır ama onları biliyorsan bunları da yazmaman gerekirdi, o yüzden soruyorum.

Detroit'teki koçunun yaptıklarından haberin var mı Doğuş? Eminim vardır ama onları biliyorsan bunları da yazmaman gerekirdi, o yüzden soruyorum.

Hidayetin arkasından neler dedi Otis Smith..Hido karşılık verdi mi? Yakışır mı sportmen adama sen onu söyle asıl..Şikayetçi olan takımdan ayrılır,onun seviyesine düşmez.

Ayrıca olay Detroit değil yine Doğuş hatırlattı saolsun,Orlando'da rahat durmadı aynı şekilde..

Avrupayı ne fazla küçümsemek lazım ne de büyütmek... NBA'in normal sezonundaki sertlik Avrupadakinin 5te biri bile değildir ama playofflarda gerçek sertlik nedir, çıkar ortaya.

Yine de T-Mac'in istatistikler küçültülmemeli. Topunu oynamaya gelen T-Mac'in takıma katkısı büyük olur, aradığımız adam bence gerektiğinde sorumluluk alabilen, saha görüşü iyi olan, fiziki açıkdan avantajı olan tam bizlik bence:)

Şu an Euroleague hiç katılmamış bir takım olarak T-Maci'i beğenmemiz Orduspor taraftarının Ronaldinhoyu beğenmemesi gibi bir şey.

Ciddi ciddi T-Mac'i istemiyoruz yani.O zaman biz Evrenle Shipple devam etmeye layıkız.Söylenecek söz yok.Şu an Avrupada bütün takımların taraftarı T-Mac için çıldırır.Tarihinde Euroleague katılmamış bir takım olarak NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birini istememek gülünç oluyor kusura bakmayın.Kobe ve Lebronun bile bizle dedikodusu çıksa türlü bahanelerle bu oyuncuları reddedecek o kadar çok kişi var ki
Onur,rica etsem bir Panathinaikos'un bir de Olympiakos'un son 15 yılına bakabilir misin?Ondan sonra bir de Fenerbahçe'nin -yanılmıyorsam- 1999'daki Euroleague macerasını incele.Ondan sonra konuşalım T-Mac transferini,başarıyı hedeflerken yapılacak tercihleri.
Evren ve Shipp'le alakalı cümle hiç olmamış ayrıca.Yetersiz noktaları olsa da bu sezon verdikleri mücadele,katkı saygıyı hakediyor.Yerlerine oyuncu önerebilirsin ama bu şekilde aşağılayıcı bir yaklaşımda bulunma.Barış Özbek'ten,Hakan Balta'dan bahsetmiyoruz.Evren'i,Shipp'i bilemem ama önerdiğin yoldan gidersek Gerald Fitch'lere layık olduğumuz günlere geri döneriz.

Onur,rica etsem bir Panathinaikos'un bir de Olympiakos'un son 15 yılına bakabilir misin?Ondan sonra bir de Fenerbahçe'nin -yanılmıyorsam- 1999'daki Euroleague macerasını incele.Ondan sonra konuşalım T-Mac transferini,başarıyı hedeflerken yapılacak tercihleri.
Evren ve Shipp'le alakalı cümle hiç olmamış ayrıca.Yetersiz noktaları olsa da bu sezon verdikleri mücadele,katkı saygıyı hakediyor.Yerlerine oyuncu önerebilirsin ama bu şekilde aşağılayıcı bir yaklaşımda bulunma.Barış Özbek'ten,Hakan Balta'dan bahsetmiyoruz.Evren'i,Shipp'i bilemem ama önerdiğin yoldan gidersek Gerald Fitch'lere layık olduğumuz günlere geri döneriz.

Gerald Fitch'ten öyle bir bahsetmişsin ki 2. lig oyuncusu sandım.Fitch hem Shipp hem Evrenden çok daha kaliteli bir isim.Zaten bu sene Euroleague takımı Malaganın en iyi oyuncusuydu İspanya sayı krallığında ilk 5teydi

Onur ne olursa olsun kim transfer edilirse edilsin Evren'in gönderilmesi gerekiyor.Euroleague'de kalıcı olmak ve Türkiye şampiyonluğunu hedefliyorsak Evren'in bu takımda yeri yok...

Hidayetin arkasından neler dedi Otis Smith..Hido karşılık verdi mi? Yakışır mı sportmen adama sen onu söyle asıl..Şikayetçi olan takımdan ayrılır,onun seviyesine düşmez.

Ayrıca olay Detroit değil yine Doğuş hatırlattı saolsun,Orlando'da rahat durmadı aynı şekilde..

John Kuester'in akrabası filan mısın? Ya da T-Mac'le ilgili kötü bir anın mı var, son saniye basketiyle milyarlık kuponunu filan mı yatırdı?

Oktay Hoca istemez hurafesini de bırakalım.Ne zaman hücumda sorumluluk alabilen birinin adı anılsa hemen Oktay Hoca istemez falan.Oktay Hocanın iyi hücum edebilen oyuncalara düşmanlığı mı var?Yıllarca Efeste Langdon,Brown,Solomon gibi oyuncularla çalıştı. Savaş abinin sözlükte yazması,Eyüp abinin oyuncu ismini gizlemesi,hocanın Taurasi tadında diye tarif etmesi T-Mac dedikodusunu doğrular nitelikte

Evren kalsın kalmasına değil üsluba değindim Erdal,gözünü seveyim yapma.:) Onur ilk paragrafta ısrarcıyım.Başka türlü ilerleyemeyiz.Fitch'i örnek vererek bir oyuncu tipini anlatmaya çalıştım.İstatistik kasan,lakayt skorer tipi.Bu son mesajım şimdilik.Ortalık çorba oldu.

John Kuester'in akrabası filan mısın? Ya da T-Mac'le ilgili kötü bir anın mı var, son saniye basketiyle milyarlık kuponunu filan mı yatırdı?

T-Mac'den nefret ayrı şey,takımda görmek istememek ayrı şey..Karakterli bulmuyorum ve takımda görmek istemiyorum bu kadar basit..Evren gitsin diye bi televizyona çıkıp yalvarmadığın kaldı,şimdi ne diyosun..Boş konuşma lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...