Bir foruma kimliği dahi belli olmayan biri bir taş attı kimse çıkaramıyor
Ben gelmeyeceğini biliyorum,Oktay hocayı tanıyan bi çok kişi de biliyo,ama öyle düşünceler var ki insanın kanı donuyo yani..
Bir foruma kimliği dahi belli olmayan biri bir taş attı kimse çıkaramıyor
Detroit'teki koçunun yaptıklarından haberin var mı Doğuş? Eminim vardır ama onları biliyorsan bunları da yazmaman gerekirdi, o yüzden soruyorum.
Onur,rica etsem bir Panathinaikos'un bir de Olympiakos'un son 15 yılına bakabilir misin?Ondan sonra bir de Fenerbahçe'nin -yanılmıyorsam- 1999'daki Euroleague macerasını incele.Ondan sonra konuşalım T-Mac transferini,başarıyı hedeflerken yapılacak tercihleri.Ciddi ciddi T-Mac'i istemiyoruz yani.O zaman biz Evrenle Shipple devam etmeye layıkız.Söylenecek söz yok.Şu an Avrupada bütün takımların taraftarı T-Mac için çıldırır.Tarihinde Euroleague katılmamış bir takım olarak NBA tarihinin en büyük yıldızlarından birini istememek gülünç oluyor kusura bakmayın.Kobe ve Lebronun bile bizle dedikodusu çıksa türlü bahanelerle bu oyuncuları reddedecek o kadar çok kişi var ki
Yaşıyor mu dediğiniz T-Mac geçen sezon 72 nba maçında 23.4 dakika ortalamayla oynamış. 8 sayı 3.5 ribaund 3.5 asist, yaşı 32.
Detroit'teki koçunun yaptıklarından haberin var mı Doğuş? Eminim vardır ama onları biliyorsan bunları da yazmaman gerekirdi, o yüzden soruyorum.
Onur,rica etsem bir Panathinaikos'un bir de Olympiakos'un son 15 yılına bakabilir misin?Ondan sonra bir de Fenerbahçe'nin -yanılmıyorsam- 1999'daki Euroleague macerasını incele.Ondan sonra konuşalım T-Mac transferini,başarıyı hedeflerken yapılacak tercihleri.
Evren ve Shipp'le alakalı cümle hiç olmamış ayrıca.Yetersiz noktaları olsa da bu sezon verdikleri mücadele,katkı saygıyı hakediyor.Yerlerine oyuncu önerebilirsin ama bu şekilde aşağılayıcı bir yaklaşımda bulunma.Barış Özbek'ten,Hakan Balta'dan bahsetmiyoruz.Evren'i,Shipp'i bilemem ama önerdiğin yoldan gidersek Gerald Fitch'lere layık olduğumuz günlere geri döneriz.
Adama diz ve omuz nakli yapılırsa yeniden hayata dönebilir. Henüz öyle bir teknoloji yok...
Onur,rica etsem bir Panathinaikos'un bir de Olympiakos'un son 15 yılına bakabilir misin?Ondan sonra bir de Fenerbahçe'nin -yanılmıyorsam- 1999'daki Euroleague macerasını incele.Ondan sonra konuşalım T-Mac transferini,başarıyı hedeflerken yapılacak tercihleri.
Evren ve Shipp'le alakalı cümle hiç olmamış ayrıca.Yetersiz noktaları olsa da bu sezon verdikleri mücadele,katkı saygıyı hakediyor.Yerlerine oyuncu önerebilirsin ama bu şekilde aşağılayıcı bir yaklaşımda bulunma.Barış Özbek'ten,Hakan Balta'dan bahsetmiyoruz.Evren'i,Shipp'i bilemem ama önerdiğin yoldan gidersek Gerald Fitch'lere layık olduğumuz günlere geri döneriz.
Hidayetin arkasından neler dedi Otis Smith..Hido karşılık verdi mi? Yakışır mı sportmen adama sen onu söyle asıl..Şikayetçi olan takımdan ayrılır,onun seviyesine düşmez.
Ayrıca olay Detroit değil yine Doğuş hatırlattı saolsun,Orlando'da rahat durmadı aynı şekilde..
John Kuester'in akrabası filan mısın? Ya da T-Mac'le ilgili kötü bir anın mı var, son saniye basketiyle milyarlık kuponunu filan mı yatırdı?