2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey olmaz.Ayrıca Avrupa basketbolunu gözünde fazla büyütmüşsün hevesini kırmak gibi olmasın ama NBA'de süre almayan oyuncular bile Avrupada fark yaratıyor.Avrupada sert savunma yapılıyor falan bunlar fakir avuntusu

Neymiş hevesim açıkla da bileyim...
Nba'de süre alamayan oyuncuların çoğu Avrupa çıkışlı olabilir mi?
Bir zahmet avuntu kısmını da açıkla da çıkarım ne olabilir onu da öğreneyim...

Neymiş hevesim açıkla da bileyim...
Nba'de süre alamayan oyuncuların çoğu Avrupa çıkışlı olabilir mi?
Bir zahmet avuntu kısmını da açıkla da çıkarım ne olabilir onu da öğreneyim...

Nba karşısında ezilmiş Avrupa Basketbol taraftarı bizdeki savunmalar sert tarzı laflar söylüyor.Ben de bunu fakir avuntusu diyorum.Sadece sana demiyorum çoğu Avrupalı basketbolsever Nba'in üstünlüğünü kabullenmekte zorlanıyor ve çeşitli avuntular üretiyorlar

Nba karşısında ezilmiş Avrupa Basketbol taraftarı bizdeki savunmalar sert tarzı laflar söylüyor.Ben de bunu fakir avuntusu diyorum.Sadece sana demiyorum çoğu Avrupalı basketbolsever Nba'in üstünlüğünü kabullenmekte zorlanıyor ve çeşitli avuntular üretiyorlar

Enine boyuna düşünmeden, iki oyun arasındaki farklara bakmadan konuşuyorsun.

Bir kaç gün önce Koç'un ropörtajını okumuşsundur. Sana göre Koç'ta kendini avutuyor o zaman...

Lakers niçin yeniden yapılanma için Messina'yı getirdi takıma, bir düşünmek gerek. Niçin sadece az çok Avrupa basketbolu oynayan takımlar tepeye oynuyor, düşünmek gerek.

Öncelikle bir deli kuyuya taş attı, bin akıllı çıkarmaya çalşıyor, durumumuz bu :)
Bizim ilgilenip ilgilenmediğimiz bile belli değil...
Arkadaşlar T-Mac'i kimse İverson,R.Davis, Childress vs ile karıştırmasın...
T-Mac sadece işini yapmaya çalşan, kimseyle polemiğe girmeyen, çalışkan, sorunsuz ama bir o kadar da şansız bir yıldız...
Avrupaya gelmek istemesinin nedeni artık NBA'de kalbür-üstü oyuncu olmadığı gerçeği...
Kısaca piyasası kalmadıki kalsa neden Avrupaya gelmek istesin...
Ama ben Avrupaya gelirse oynadığı takım hangisi olursa olsun, çok başarılı olacağını düşünüyorum...
Tabiki sağlığını korursa, sakatlanmazsa...
Şutu iyidir, sadece bu alanda bile katkı sağlar, kendi şutunu yaratır, fena da savunma yapmaz...
Ama iki cümle önce söylediklerim ve takım içi dengeler elbet önemli...
Şahsen olur ya böyle bir durum varsa, bana da sorsalar karar verici olarak :) kararsız olsamda gelsin derim...
İyi bir reklamamız olur...

T-Mac'le ilgilendiğimiz kesin bence.Savaş Abinin sözlükteki entrysi ,Eyüp abinin ismi bu kadar gizlemesi,Hocamızın Taurasi tadında tansfer söylemi T-Mac'i doğruluyor.Belki görüşme yoktur diyenler yanılıyor

T-Mac'le ilgilendiğimiz kesin bence.Savaş Abinin sözlükteki entrysi ,Eyüp abinin ismi bu kadar gizlemesi,Hocamızın Taurasi tadında tansfer söylemi T-Mac'i doğruluyor.Belki görüşme yoktur diyenler yanılıyor

Eyüp abinin bahsettigi isim kesinlikle t-mac deil.kendisi çok olumsuz bakıyor bu transfere.Zaten kendiside duyduğu kişinin t-mac olmadığını söyledi..

Bence t-ma bir kumardır. Biz de burda riskini tartışıyoruz. Gelirse ve kumar tutarsa buralar şenlik yerine döner sene sonunda. Sanırım bu konuda hemfikiriz.
Tutmassa değiştirme şansımız var sonuçta . Bu yönden rahatız yani ve risk alabiliriz . Sonuçta nba gibi salary cap yok ve gönderememe durumumuz yok . Bu yüzden rahatım gelirse . Hem göndermek istediğimizde mutlaka talibi çıkar sonuçta isim var adamın.
Bİr de hoca istediyse düşünmüştür mutlaka bizim bile burdan grdüğümüz çekinceleri ve kafasında bu riski almak için yeterli iyi sebepler üretmiştir. O yüzden de içim rahat. Hem zaten her transfer bir risktir ve t-mac , kendi riskinin yüksek olmasını da kapatır bene kalitesiyle. Değer bence bu transfere. Ama risk büyük kabul etmek gerekir bunu.

Arkadaşlar Kenyon Martin'in kontrat durumu nedir? Ben bu sene bitecekti diye hatırlıyorum ve yeni kontrat da önerilmemişti. Avrupa'ya gelme şansı var mı?

Arkadaşlar Kenyon Martin'in kontrat durumu nedir? Ben bu sene bitecekti diye hatırlıyorum ve yeni kontrat da önerilmemişti. Avrupa'ya gelme şansı var mı?

Kontratı bitti. Ama Nba'de kalır o konuda rahat bi oyuncu. Ancak lokavt riskine girmeyip avrupya elirse etkili bir oyuncu olur. Çünkü Avrupa çizgilerinde orta mesafesi var ve 2 dizi de ameliyatlı olmasına rağmen Avrupa'da rahat kaldırır sezonu.

Kenyon Martin New Jersey'den sonra kendine gelebilmiş değil.. Sakatlıkları, kişiliği yeterince engel bizim gibi bir takım için... Mümkünse istemiyoruz :)

Görev bilinci konusunda ne kişiliksizliğini gördünüz ? Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır Martin. Hele seyirciye filan bayılır . Bİze gelse acaip havaya girer , galibiyetten sonra tribüne çıkıp kutlamaya filan dalmaya kalkar. Öyle de psikopattır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...