2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NBA den önemli oyuncuların menajeri ile sıkı dostluğu var usade çalışan bir arkadaşımın .t-mac sormasını istedim arkadaşına gelmesi imkansız demiş zaten büyük ihtimal lokavt kısa süreli olacak ve oyuncular şubatta oynamaya başlayacaklarmış.Spanoulis ile Efes ve GS'nin ilgilendiğini duymuş menajer.

Tracy McGrady'i asla istemem, bence 2. Allen Iverson vakası olur Türkiye için. Deniz'in de dediği gibi, T-Mac ciddi bir kumar. Tabi eğer benim düşündüğümün aksine tutarsa muhteşem olur ama benim düşüncem işimize yaramayacağı yönünde. Önümüzdeki günlerde çıkar kokusu bu olayın, göreceğiz bakalım ne olacak..

T-mac oyunun akışını çok bozar ve bence gerçekten de saçma bir transfer olur. Düşünmesi bile saçma. Önümüzde Iverson örneği varken... Aynı futboldaki gibi transfer obezi olmuşuz. Arkadaş T-mac nedir ya? Adam gibi plan program içinde takım kurulur benim bildiğim. Reklamımız olsun diye oyuncu mu alınır? Reklamı sen iyi basketbolla yaparsın. Yoksa Beşiktaş'ın Iverson'ı aldığı gibi, görmemişlik örneği sergiler, çuvallarsın.

Futboldaki içi geçmiş yıldız transferleri gibi... Bence bu tamamen saçma bir düşünce.

KANYON Martin

Görev bilinci konusunda ne kişiliksizliğini gördünüz ? Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır Martin. Hele seyirciye filan bayılır . Bİze gelse acaip havaya girer , galibiyetten sonra tribüne çıkıp kutlamaya filan dalmaya kalkar. Öyle de psikopattır :)

Sakatım ayağına oynamadığı maçlardan biliyorum, Jason Kidd'in sayesinde yıllarca ekmek yedi... Son 5 sezonda 175 maç kaçırmış play-offlar hariç, ayrıca nba finali oynayıp takıma sırtını dönen bir adam daha nasıl bir kişilk olacak? Yok diyorsan bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, benimle ilişkisi hiç öyle değil elimde büyüdü. Aracı olsun da Pekovic haberlerini ondan alalım!

İnterbasketteki yorumlara göre Pekovic ile aramızdaki durum oldukça ciddiymiş yalnız bunu yazanlar olası bir transferin lokavt süresi ile sınırlı olacağını öne sürüyorlar .Takımı ile devam eden bir anlaşması olduğunu ama lokavt sürresince Avrupaya gitmek için müsade aldığını iddaa ediyorlar (İdda edenler menejerinin yaptığı açıklamaları referans gösteriyor).Yani Pekovic gelirse sadece 2-3 ay için gelecek deniyor.

İnterbasketteki yorumlara göre Pekovic ile aramızdaki durum oldukça ciddiymiş yalnız bunu yazanlar olası bir transferin lokavt süresi ile sınırlı olacağını öne sürüyorlar .Takımı ile devam eden bir anlaşması olduğunu ama lokavt sürresince Avrupaya gitmek için müsade aldığını iddaa ediyorlar (İdda edenler menejerinin yaptığı açıklamaları referans gösteriyor).Yani Pekovic gelirse sadece 2-3 ay için gelecek deniyor.

Kutay abi aslında hic NBA'ye Lokavta hiç girmeden Barcalı Lorbek boştaysa ona yönelsek iyi olur. 2 sene önce Avrupa'nın en iyi uzunu deniyordu.

Lorbek uzattı. sportando da haber vardı, takım menajeri Creus açıklma yapmış. Basile ve Lakovici bırakıyorlar, uzun bulurlarsa Ndong da yolcu. llgilendikleri oyuncular, Teodasic, Huertas ve Fotsis

Sakatım ayağına oynamadığı maçlardan biliyorum, Jason Kidd'in sayesinde yıllarca ekmek yedi... Son 5 sezonda 175 maç kaçırmış play-offlar hariç, ayrıca nba finali oynayıp takıma sırtını dönen bir adam daha nasıl bir kişilk olacak? Yok diyorsan bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, benimle ilişkisi hiç öyle değil elimde büyüdü. Aracı olsun da Pekovic haberlerini ondan alalım!

Sakatım ayağına yatıyor dediğiniz adam , 2 dizi de ameliyatlı olmasına rağmen oynuyor şu an . Neyse akşam özel mesaj olarak atarım düşünelerimi. Oyunu gündemimize girerse burda konuşuruz , aksi taktirde burada bu oyuncuyu konuşmak doğru değil bildiğiniz üzere :)

3 yabancı transfer edeceksek 1) dominant bir uzun, 2) combo guard 3) İyi bir şutör (2-3 numaraya)

Tutku-Ender
De Colo(Domercant,J.Gordon)-Evren-(Göksenin)
Shipp-Jasaitis-Caner-(Haluk)
Cevher-Furkan-Shumpert
Pekovic(Brezec, Ndong, Begic, Nestarovic)-Andric- (Sertaç)

Pekovic hakkında haberler var.

Pekovic'in sadece lokavt süresinde Avrupa'ya geleceği ve lokavt bittiğinde NBA'ye geri döneceği yazılmış. Ama bu hamlenin bile, Wild Card almak ve Euroleague'e katılmak isteyen Galatasaray için önemli olduğu söylenmiş.

Böyle olacaksa gerek yok gerçekten, şuan alabileceğimiz bir çok uzun var piyasada, yeter ki elimizi çabuk tutalım.

Benim izlediğim maçlarda De Colo cok cabuk siniyordu sert savunmadan dolayı. Bizim o bölgeye daha yırtıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var.

yerli transferini kapattık sanırım. furkan ender cevher ve shumpert ile 4 yerli transferi yaptık. tutku-evren-caner kesin kalır bence haluk gökşenin sertaç gibi isimler de kalabilir kadroda. en kötü ihtimal 8 yerli olacak bu saatten sonra çok ekstra olmadıkça yerli almayız gibi duruyor. şimdi sırada 3 tane eurolig seviyesinde yabancı almakta. sezon gidişatına göre 6.yabancı da alınır sonradan

Alabileceğimiz yerli kalmadı zaten ve bence alınabilecek en iyi Türk oyuncuları aldık,ben Cevher'e de,Ender'e de ve tabi ki Furkan'a da çok sevindim..

De Colo ile ilgili hala şüphelerim var,kalitesi tartışılmaz tabi ama bazı önemli maçlarda ezildiğini görmüş olduğumdan dolayı çok sıcak bakamıyorum..Alırsak umarım beni yanıltır..

Furkan'ı bir türlü gerçek bir 4 olarak göremiyorum. Şu anki hali ile ancak 5 olur bence ki boyu kısa o pozisyon için + alçak post oyunu yok. 4-5 diyelim hadi. Ancak safkan 4 için şutunu ve top hakimiyetini geliştirmeli. 1 sezonda olur mu? Sanmam... Bana Furkan 5, yeni transfer 4 olur gibime geliyor; en azından bu sezon için.

Hazır Furkan'ı almışken futbolda işe yaramayan Aydın Yılmaz'ı da KSK'ya verip Birkan'ı alsak fena mı olur :D ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...