2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kimsenin değerini düşürmüyorum..Geçen seneki Gs olsa alalım derdim,eurolig seviyesinde bi yapılanma için Cemal alınmaz ama..Luksa var,yanına bi tane sağlam siyah 5 numara alınmalı,hatta 2 tane alınıp Luksa 4 olarak kullanılmalı,Luksa'nın yanına Ermal ya da alınabiliyorsa Kerem olmalı..bi de mümkünse Furkan çok iyi olur..3. pivot da Sertaç ya da altyapıdan gelen biri olsun eğer ki Cemal alıncaksa..

Sarper senin hesaba göre tablo şöyle;

2 tane pivot, Sertaç
Ermal, Furkan, Andric, İlkan

Fazla olmadı mı?

İlginçtir Cemal'in bitiricilğine falan laf edilmiş ama aradan süre geçmesine veriyorum ceza alana kadar bu takımın en bitirici adamlarından biri olmuştu Cemal.
fb maçını bize kazandıran adamdı, ceza almadan 1 hafta önce.
Cemal kendini geliştiren,hırslı,eksikleri olan ama eksiklerinin farkında olan bir oyuncu.
Ayrıca kimse ilk 5'e gelsin demiyor Cemal için. Cemal rotasyonda çok önemli katkı verir bize.Bitiriciliğe abartıldığı kadar kötü değil kesinlikle, gelmesi bu kadroya derinlik katması taraftarıyım.

Ben kimsenin değerini düşürmüyorum..Geçen seneki Gs olsa alalım derdim,eurolig seviyesinde bi yapılanma için Cemal alınmaz ama..Luksa var,yanına bi tane sağlam siyah 5 numara alınmalı,hatta 2 tane alınıp Luksa 4 olarak kullanılmalı,Luksa'nın yanına Ermal ya da alınabiliyorsa Kerem olmalı..bi de mümkünse Furkan çok iyi olur..3. pivot da Sertaç ya da altyapıdan gelen biri olsun eğer ki Cemal alıncaksa..

İsterseniz Gasol'u de getirelim. Bu takım seneye ciddi bir yapılanmaya gidiyor diye 20 milyon dolar bütçesi yok. Beko Basketbol Ligi'nde bile iş yapamazlarmış. Allah aşkına Ermal-Cemal-Andric-Kerem-İlkan beşlisinin Oğuz-May-Kaya-Lavrinovic'dan ne eksiği var? Evet bu 4'lü oynuyor şuan finalde karşımızda.

2 tane pivot, Sertaç

Fazla olmadı mı?

yok abi yanlış anlamışsın,yani ben yanlış ifade ettim heralde..toplamda 5 tane uzun olmalı diyorum ben..

şöle sölim daha rahat anlaşılsın..

4 numara için Luksa olmalı,yanına alınabiliyorsa Kerem olmalı..
5 numara için de Bi tane Siyah atletik skorer,yanına alınabiliosa Furkan olmalı..Furkan yerine İlkan da olabilir..

Kerem,Furkan,İlkan'ın alınıp alınamamasına göre de 4 ve 5 numaralara Ermal,Sertaç veya genç,keşfedilmemiş bi yabancı olmalı..

İsterseniz Gasol'u de getirelim. Bu takım seneye ciddi bir yapılanmaya gidiyor diye 20 milyon dolar bütçesi yok. Beko Basketbol Ligi'nde bile iş yapamazlarmış. Allah aşkına Ermal-Cemal-Andric-Kerem-İlkan beşlisinin Oğuz-May-Kaya-Lavrinovic'dan ne eksiği var? Evet bu 4'lü oynuyor şuan finalde karşımızda.

Melih önce yazdıklarımı doğru oku sonra yorum yap istersen..Ben kim için iş yapamaz demişim bi bak o yazıma,sonra konuşacaksan konuş..

Oğuz-Kaya-Lavrinoviç-May demişsin Melih ama Fenerbahce bu uzunlarla ezildi euroleague'de.Top 8 yapamadılarsa bunun en büyük sebebi pota altında çektikleri sıkıntılardı.Burdan bile şuan bizim pota altı rotasyonumuzun ne kadar yetersiz olduğunu görebiliriz.Cemal rotasyon açısından iyi takviye olur ama mutlaka 2 tane üst düzey uzun lazım.Vidmar gibi pota altını karartan bir oyuncu ve atletik skor gücü yüksek bir oyuncu şart.

2 tane pivot, Sertaç

Fazla olmadı mı?

Bi de Furkan yerine İlkan dedim ama bunlar tamamen alabildiğimiz oyunculara göre diyorum ben..yani Furkan'ı alırız yabancı 4 alırız,veya Kerem'i alırız yabancı pivot alırız..Tamamen pozisyona aldığımız Türk oyunculara bağlı olarak söylüyorum onları..

Karsiyakanin ilk kadrosu Oguz,Kaya,Vidmar,Lavrinovic ve Mirsaddi.Ermal,Cemal,Andric,Kerem,Ilkanin hic sansi olmaz bu bese karsi.Bu beslide sut tehdidi olan hic kimse yok.Karsiyakada Mirsad,Lavrinovic 3 numara gibi 3 luk kullaniyorlar.

Oğuz-Kaya-Lavrinoviç-May demişsin Melih ama Fenerbahce bu uzunlarla ezildi euroleague'de.Top 8 yapamadılarsa bunun en büyük sebebi pota altında çektikleri sıkıntılardı.Burdan bile şuan bizim pota altı rotasyonumuzun ne kadar yetersiz olduğunu görebiliriz.Cemal rotasyon açısından iyi takviye olur ama mutlaka 2 tane üst düzey uzun lazım.Vidmar gibi pota altını karartan bir oyuncu ve atletik skor gücü yüksek bir oyuncu şart.

Tamam Vidmar'ı da koy.

Vidmar-May-Lavrinovic-Kaya-Oğuz

Cemal-Ermal-Andric-Kerem-İlkan

Bana alttaki 5'li daha güçlü görünüyor. Andric gibi Kerem gibi hızlı ayakları olan uzunlar yok karşıda. Daha sizelılar belki ama biz de Cemal ve Ermal'le sertliği sağlayabiliriz.

" O üçlüyle beko basketbol liginde bişi yapamazsın " evet pardon bişi yerine iş yazmışım. Özür dilerim.

Melih sırf konuşmuş olmak için konuşma lütfen..Sen bana saydığın 5'e göre yorum yapıosun ben sana 3 tane isim vermişim..O saydığın 5 le heralde iş olur..Cemal,Ermal,Luksa ile iş yapamazsın sölüyorum..Senin iş yapmaktan kastın seneye de buraya gelip Fb uzunları karşısında ezilmekse,adı finale çıkmış olmaksa bişi demiyorum zaten..

Biz bu sene çok çok iyi geldik buralara,çok da büyük başarı..Seneye süper bi takımda kurulsa şampiyon olcak diye bi garanti yok,böle bi umuda da kapılmamak gerek..Düzgün bi yapılanmaya gidiyoruz ve meyvelerini bi kaç sene içinde tam olarak görebiliriz..Ama en azından düzgün uzunlarla pota altında ezilmeden kaybederiz..

Anladım Sarper. İlk yazın tam açıklayıcı olmamıştı.

Söylediğim isimler sence de mantıklı değil mi?

Yani Luksa var zaten,duruma göre Ermal de var,2 tane uzuna iyi para vercez,bi tane de gencimiz olcak,belki Sertaç belki başkası..Herkesin küfür ettiği Semih bile bi şekilde NBA a gitti,biz de büyük takım olcaksak bi tane genci pişirebilirz..

5 uzundan sadece 2 sine iyi para verilcek yani..

Melih sırf konuşmuş olmak için konuşma lütfen..Sen bana saydığın 5'e göre yorum yapıosun ben sana 3 tane isim vermişim..O saydığın 5 le heralde iş olur..Cemal,Ermal,Luksa ile iş yapamazsın sölüyorum..Senin iş yapmaktan kastın seneye de buraya gelip Fb uzunları karşısında ezilmekse,adı finale çıkmış olmaksa bişi demiyorum zaten..

Biz bu sene çok çok iyi geldik buralara,çok da büyük başarı..Seneye süper bi takımda kurulsa şampiyon olcak diye bi garanti yok,böle bi umuda da kapılmamak gerek..Düzgün bi yapılanmaya gidiyoruz ve meyvelerini bi kaç sene içinde tam olarak görebiliriz..Ama en azından düzgün uzunlarla pota altında ezilmeden kaybederiz..

Sen benim yazdıklarımı doğru oku o zaman. Daha ilk yazımda belirtmişim Ermal-Cemal-Luksa-Kerem-İlkan diye sonra konu Cemal üzerinden 5 numaraya kaydı tamemen. Tamam Ermal-Cemal-Luksa / May-Kaya-Oğuz olsun. Ezecek mi bu adamlar bizi? Bizim bu sene pota altı sıkıntımızın nedeni tamamen 4 numara. 4 numarada sadece Shumpert olunca adamlar da içerden işliyor.

Tamam Vidmar'ı da koy.

Vidmar-May-Lavrinovic-Kaya-Oğuz

Cemal-Ermal-Andric-Kerem-İlkan

Bana alttaki 5'li daha güçlü görünüyor. Andric gibi Kerem gibi hızlı ayakları olan uzunlar yok karşıda. Daha sizelılar belki ama biz de Cemal ve Ermal'le sertliği sağlayabiliriz.
Bana da yukarıdaki 5 çok daha güçlü gözüküyor.Kerem,May'den açık ara iyidir onun dışındaki oyuncularımız üsttekilerden daha iyi değil bence.

Bizim kagit ustunde favori olacak takimi kurmamiz lazim.Sonra gelismelere bakmaliyiz.Daha kagit ustunde bastan eksik kadrolarla baslamanin mantigi ne.Ersana talip olabiliyorsak ve baskanin soylemlerinden kisitli bir butce olmayacagi anlasiliyor zaten.

Sen benim yazdıklarımı doğru oku o zaman. Daha ilk yazımda belirtmişim Ermal-Cemal-Luksa-Kerem-İlkan diye sonra konu Cemal üzerinden 5 numaraya kaydı tamemen. Tamam Ermal-Cemal-Luksa / May-Kaya-Oğuz olsun. Ezecek mi bu adamlar bizi? Bizim bu sene pota altı sıkıntımızın nedeni tamamen 4 numara. 4 numarada sadece Shumpert olunca adamlar da içerden işliyor.

Luksa-Kaya ile dengeler,Oğuz Cemal'i ezer,Ermal May'i ezebilir de ona karşı ezilebili de,eski formunda değil..Anca kafa kafaya olur..Ama saydığın 5 leri düşün Fb hala üstün basıyo.Düşün bu Fb,Avrupayı sölemiyorum bile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...