2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli transferini kapattık sanırım. furkan ender cevher ve shumpert ile 4 yerli transferi yaptık. tutku-evren-caner kesin kalır bence haluk gökşenin sertaç gibi isimler de kalabilir kadroda. en kötü ihtimal 8 yerli olacak bu saatten sonra çok ekstra olmadıkça yerli almayız gibi duruyor. şimdi sırada 3 tane eurolig seviyesinde yabancı almakta. sezon gidişatına göre 6.yabancı da alınır sonradan

Katılıyorum. Türk oyunculardan özellikle Göksenin ve Sertaç'ın da kadroda tutulacağını varsayarsak 8-9 oyuncu oluyor. Burada yabancılar yok, 5 adet yabancı ile rotasyonda 14-15 oyuncuya ulaşıyoruz. Belki Sertaç'ın oynayabileceği orta/üst düzey bir takıma kiralanması yararlı olabilir, KSK gibi...

Yerli almıcaz.Hatta melih ve sertaç kiralik bir takımada gidebilir.Haluk antrenör oyuncu olabilir.Evrende başka bir takıma gidebilir.Şimdi yabancı oyuncu alıcaz...

Furkan'ı bir türlü gerçek bir 4 olarak göremiyorum. Şu anki hali ile ancak 5 olur bence ki boyu kısa o pozisyon için + alçak post oyunu yok. 4-5 diyelim hadi. Ancak safkan 4 için şutunu ve top hakimiyetini geliştirmeli. 1 sezonda olur mu? Sanmam... Bana Furkan 5, yeni transfer 4 olur gibime geliyor; en azından bu sezon için.

Furkan'ın sene içindeki şut performansını gördükten sonra ağzınız açık kalabilir, şimdiden uyarayım...

Furkan şutunu bende beğenmiyordım ki turgut atakol turnuvasını tbftvden izledim ağzım açık kaldı ligde oynayan furkan gitmiş yerine başka bir furkan gelmiş gibi olmus ...

lakoviç boştaysa bizde olmasını isteyeceğim tek guarddır.Nonda ile sabaha karşı konuştuğumda kulübün insiyatifinde,ama beni büyük bir ihtimalle bırakacaklar dedi.Lakoviç alırsak sloven bir uzun brazek gibi önümüzdeki yıl çok iş yaparız.

Biz eurolig takimi olmak istiyormuyuz istemiyormuyuz onu belirlememiz gerekiyor once Eger eurolig te oyniyacaksak bu is butce ve takim isi Efes Fenerbahce avrupanin en iyi oyuncularini getiriyorsa bizimde hedefimiz en iyi adamlar olmasi gerekiyor. Sonucta biz birinci sinif yabancilarla eurolig elemelerini geceriz ozaman gidip olimpiakostan barcelonadan panathinakos tan maccabiden kimi alabiliyorsan onlara kosturcaksin. Domercant artik 2. Sinif yabancidir bizim istedigimiz yerde olabilmemiz icin yabanci transferinde ufkumuzu degistirmemiz gerekiyor yillik 1,5 - 2 milyona cok rahat oyuncular alabilirz zaten eurolige kalirsak bu yatirdigimiz paralari cok cok rahat cikartiriz

Onur Erdoğru 'dan Alıntı

Furkan'ı bir türlü gerçek bir 4 olarak göremiyorum. Şu anki hali ile ancak 5 olur bence ki boyu kısa o pozisyon için + alçak post oyunu yok. 4-5 diyelim hadi. Ancak safkan 4 için şutunu ve top hakimiyetini geliştirmeli. 1 sezonda olur mu? Sanmam... Bana Furkan 5, yeni transfer 4 olur gibime geliyor; en azından bu sezon için.
Furkan'ın sene içindeki şut performansını gördükten sonra ağzınız açık kalabilir, şimdiden uyarayım...

Umarım öyle olur :) Uzun rotasyonu şu anda tamamen Furkan'a bağlı çünkü...

Biz eurolig takimi olmak istiyormuyuz istemiyormuyuz onu belirlememiz gerekiyor once Eger eurolig te oyniyacaksak bu is butce ve takim isi Efes Fenerbahce avrupanin en iyi oyuncularini getiriyorsa bizimde hedefimiz en iyi adamlar olmasi gerekiyor. Sonucta biz birinci sinif yabancilarla eurolig elemelerini geceriz ozaman gidip olimpiakostan barcelonadan panathinakos tan maccabiden kimi alabiliyorsan onlara kosturcaksin. Domercant artik 2. Sinif yabancidir bizim istedigimiz yerde olabilmemiz icin yabanci transferinde ufkumuzu degistirmemiz gerekiyor yillik 1,5 - 2 milyona cok rahat oyuncular alabilirz zaten eurolige kalirsak bu yatirdigimiz paralari cok cok rahat cikartiriz

Sanırım takımın final oynamasını teknik kadro da beklemiyordu ve planlar hep gelecek sezonlara göre yapılmıştı ki ümit millilerin biraraya toplanması da buna işaret ediyor. Ancak erken gelen başarı camiayı hareketlendirince iddialı transfer zorunluluğu doğdu. Bence teknik kadro da buna hazır değildi ve bu yüzden transfer çalışmalarına geç başladılar. Aslında bir tarafından bakınca da iyi oldu; Yunanistan'daki kriz mesela. An itibarı ile oradan epey iyi oyuncular alınabilir...

Ortalıkta bir T-Mac lafı dönüyor. T-Mac tamam çok kaliteli bir isim fakat ben takımı Euroleague seviyesine çıkartmak için T-Mac yerine daha çok Euroleague'de oynamış, oraların havasını koklamış isimlere yönelinmesinden yanayım. Gelirse de muhteşem olur fakat bizim öncelikli olarak yapmamız gereken transferler takımı EL seviyesine çıkaracak isimler olmalı, şöhretli isimler değil. Zira T-Mac gelirse eğer ikinci bir Allen Iverson vakası olması kuvvetle muhtemel ama yine de bu Tracy McGrady'nin olağanüstü bir basketbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez. Dediğim gibi gelirse çok riskli bir transfer ve kumar olur.

Almamız gereken oyuncular olarak yabancılar kaldı sadece diyebiliriz. De Colo çok tartışılmış fakat ben o tartışmalara girmeyeceğim. De Colo'nun gelmesi takım için çok çok iyi olur. Fransa Milli Takımı'nın guardından bahsediyoruz sonuçta herhangi bir guard değil bu adam. Zaten ben transfer döneminin başından beri gelmesini çok istiyordum, umarım gelir.

Son top kullanabilecek, kritik anlarda sorumluluk alabilecek skorer 2 numara ve 5 numara transferiyle birlikte sezonu kapatırız gibime geliyor. Bu 2 mevki için pek isim geçmiyor. Sadece pota altı için bir Pekovic ismi var başka da bir isim yok. Elimizi çabuk tutup gerekli transferleri yaparız inşallah.

t-mac bizim basketbol mentalitemize uygun bir isim değil. biz takım oyunu oynayan bir ekibiz amacımız başkaları gibi şov yapmak değil takım olmak mücadele etmek. kendini takımdan üstün görecek bu tarz isimlerden uzak durulması gerekir

ABD'li duyumcu amcadan yeni inciler :) "iddaları" şöyle

Yıllık 1.8 önermişiz bonuslar dahil Çindende tellif varmış ama gitmeyecekmiş

adım Cristopher Reina realgm.com editorslerindne biriyim demiş

Twitter'ım da bu demiş ama ne hikmetse bu konu ile ilgili hiç bişi yok twitterda

http://twitter.com/cr_reina.

BU ARADA foruma yeni üye olan birisi ve TMAC ve GS dışında hçbirşey yazmadı 2 gündür o yüzden hala işletiliyor olabiliriz diye bir şüphe içerisindeyim :)

haklısın. bu zihniyete bi gömlek fazla T-Mac. şöyle yıldızları ağızda sakız yapıp 3. sınıf basketbolcu moduna sokuyor ya insanlar mantığım almıyor. Dublor dediğiniz insan(sakatlanmasa) ağzınızı açarak baktığınız hangi avrupalı oyuncudan aşağı? gelir-gelmez ki gelmesini bende istemem ama basketbol ulemalığı yapıp böyle aşağılayıcı sözler kullanmak çok güzel,haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...