2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, herkese selamlar, foruma yeni üye oldum ve bu benim ilk mesajım. Bugün Spormax'te haberlerde De Colo ile ilgilendiğimiz söylendi. Hatta oyuncu ile anlaşmış, Valencia ile de bonservis konusunda görüştüğümüz haberleri vardı. Doğruluk payı var mıdır?

Arkadaşlar, herkese selamlar, foruma yeni üye oldum ve bu benim ilk mesajım. Bugün Spormax'te haberlerde De Colo ile ilgilendiğimiz söylendi. Hatta oyuncu ile anlaşmış, Valencia ile de bonservis konusunda görüştüğümüz haberleri vardı. Doğruluk payı var mıdır?

Doğruluk ihtimali var, biz de merakla bekliyoruz olacak mı olmayacak mı diye...

http://www.facebook.com/note.php?note_id=227158157306766

Free Agent durumundaki oyuncular..Burdan bizim almamız mümkün olan çok oyuncu yok,alabileceklerimiz de çok işimize yaramaz..

Kirilenko bana zor gibi geliyo ama keşke olsa..Yine de çok zor bence..Yani deli gibi para verdikten sonra almanın bi anlamı da yok diye düşünüyorum..

Bu listede yarar-alabilme grafiğinde değerlendirirsek bence ilk kişi Troy Murphy olabilir..Çok fena piyasası düştü,adam süper oynarken bi an da istenmeyen kişi oldu..Keşke alabilsek,4 numara da çok iyi olur ve 3 lükleri çok sağlamdır..

Aslında çok sevmem ama 2.SG olarak Sasha Vujacic iyi olabilirdi belki,onun kazanç durumu nedir acaba bilen var mı?

http://www.facebook.com/note.php?note_id=227158157306766

Free Agent durumundaki oyuncular..Burdan bizim almamız mümkün olan çok oyuncu yok,alabileceklerimiz de çok işimize yaramaz..

Kirilenko bana zor gibi geliyo ama keşke olsa..Yine de çok zor bence..Yani deli gibi para verdikten sonra almanın bi anlamı da yok diye düşünüyorum..

Bu listede yarar-alabilme grafiğinde değerlendirirsek bence ilk kişi Troy Murphy olabilir..Çok fena piyasası düştü,adam süper oynarken bi an da istenmeyen kişi oldu..Keşke alabilsek,4 numara da çok iyi olur ve 3 lükleri çok sağlamdır..

Aslında çok sevmem ama 2.SG olarak Sasha Vujacic iyi olabilirdi belki,onun kazanç durumu nedir acaba bilen var mı?

free agent piyasası çok dar bu sene kırilenkoyu bilemem ama Vujacic benim de aklıma geldi ancak izlemeyeli baya oldu savunması ne durumdadır acaba..

Troy Murphy'nin piyasasının düştüğü aşikar ama bence onun NBA de atacağı bi kurşun daha var getiremeyiz bence

2milyon dolar alan Wilson Chandler'in gelme ihtimali olsa keşke:) lockoutun ne kadar süreceği önemli, çoğu oyuncu 3 aylığına filan gelmek ister, bu listeden Avrupa'lı oyuncu katabiliriz ya da yaşlı, kariyerinin sonundaki adamları. Avrupa'lılardan Belinelli, Pekovic gibi isimler gelip 1 sene oynamayı kabul edebilirler.

Vujacic mid level civarında (5 küsür) bir para alıyor ancak bunun hak etmediği bir para olduğu kesin. Lakers'ın Boston'u yenip şampiyon olduğu seneden sonra pek fazla oynama şansı bulamadı Lakers'ta ve sanıyorum Phoenix serisinde Dragic ile yaşananlardan sonra da iyice gözden düştü. NBA'de kalsa bile sanmıyorum ki 2-2.5'tan fazlasını alabilsin. Avrupa'ya gelebilir, kötü oyuncu da değildir, hırslı, zaman zaman iyi savunma yapan, iyi şutör.

Ama daha önce de konuşmuştuk, Murphy gibi bir adamın Avrupa'da ciddi süreler alması gerçekten çok zor. En iyi dönemlerinde bile yumuşak diye eleştirilen adamın, bu kadar sakatlıktan ve boş geçen sezondan sonra gelip Avrupa sertliğinde katkı vermesi pek ihtimaller dahilinde değil bence. O yüzden mümkünse kendisi Avrupa'ya hiç gelmesin.

free agent piyasası çok dar bu sene kırilenkoyu bilemem ama Vujacic benim de aklıma geldi ancak izlemeyeli baya oldu savunması ne durumdadır acaba..

Troy Murphy'nin piyasasının düştüğü aşikar ama bence onun NBA de atacağı bi kurşun daha var getiremeyiz bence

Savunması kötü ama 2.skorer olarak iş yapar diye düşündüm ben..Dış atışlarda bi ısındığı zaman çok sağlam yüzdeyle oynuyo..

Troy Murphy bence çok şanssız bi adam..Süper oynarken bi performans düşüklüğü bitirdi adamı ama hala iş yapar bence..Özellikle Avrupa'da..Bilmiyorum emin değilim,dediğin gibi bi sefer daha kontrat alabilir Miami gibi bi takımdan alabilir mesela..Ama lokavt onu olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum ben.O riski almayıp Avrupa'yı tercih edebilir..Umarım öyle olur..

Vujacic mid level civarında (5 küsür) bir para alıyor ancak bunun hak etmediği bir para olduğu kesin. Lakers'ın Boston'u yenip şampiyon olduğu seneden sonra pek fazla oynama şansı bulamadı Lakers'ta ve sanıyorum Phoenix serisinde Dragic ile yaşananlardan sonra da iyice gözden düştü. NBA'de kalsa bile sanmıyorum ki 2-2.5'tan fazlasını alabilsin. Avrupa'ya gelebilir, kötü oyuncu da değildir, hırslı, zaman zaman iyi savunma yapan, iyi şutör.

Ama daha önce de konuşmuştuk, Murphy gibi bir adamın Avrupa'da ciddi süreler alması gerçekten çok zor. En iyi dönemlerinde bile yumuşak diye eleştirilen adamın, bu kadar sakatlıktan ve boş geçen sezondan sonra gelip Avrupa sertliğinde katkı vermesi pek ihtimaller dahilinde değil bence. O yüzden mümkünse kendisi Avrupa'ya hiç gelmesin.

Haklısın ama kolları uzun ve iyi kullanıyo..İyi bi ribauntçu..Gelmesini önceden daha çok isterdim ama Furkan ve Cevher den sonra daha fantezi olarak istiyorum,ki ne tarzda uzunlar aradığımız belli artık..

Boris Diaw sözleşmesini uzattı sanıyorum ciddi bir paraya.

Bu arada yine oyuncu önerilerinde konuşacağımız şeyleri transfer haberlerinde konuşuyoruz. :)

İnşallah iyi oyuncular gelecektir.Bu yılki bütçemiz de çok iyi karakterli bir takım yaratmak sadece paraya endeksli bir olgu da egil ama taşlar oturursa başarılı olunacaktır.Örneğin trabzonun hali çok şişirdiler patladı takımın 3.3 milyon borcu olduğu gibi bu yılki bütçeri de 800 bin tl yani geçen yılki 1 yabancının dahi ücreti degil(ali karadeniz)doğru yappılanmak gerçekçi hedef umarım trasferlerde bu anlamda yapılır.

Eyüp Yıldız demin Radyospor'da "Galatasaray siyahi bir kısa oyuncuyla bugün yarın imzalayabilir" dedi, bahsettiği kim olabilir acep :)

5 numaraya benjamin ezeyi alabilsek keşke.. Furkanıda 4 olarak kullanırız şutunuda brz geliştirdimi çok iyi uzun rotasyonumuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...