2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicholas'dır canım o imzalayacağımız adam ya tabi kendine boydan boya beyaz pudra sürmemisse :D

Darius eskisi gibi deli dolu değildir. Cem hoca geçen sezonun ortalarında macın kritik bölümlerinde Darius'u hep kenara alıyordu. Ordan beri dizginlendi hatta bu sezon El'de de müthiş maçlar cıkardı.

Hızıyla gücüyle yeteneğiyle isteğiyle hem hücuma hem savunmaya enerji getirecektir Darius(tabi gelirse). Top çalma sevdasınıda artık Oktay hoca ile çözerler.

gelsin d-wash tabi ya...her maç bir kere potaya balyozu vurmayı deneyip boş turnike kaçırsın... :D şaka biyana gelse çok sevinirim..domercant olacagına combo guard olarak d-wash olsun 1 numaraya daha yakın olsun..varsın olsun artık yeter ki işten her eve döndügümde transfer haberi var mı diye bakmaktan helak oldum :D

Zaten dış şutlarda problemli bir takımız.Darius bu kadroya hiç gitmez.Ama Shippin yerine gelip bunun haricinde şutör alınacaksa hemen gelsin.

tutku ender caner shumpert cevher gibi yay gerisinden hiç de fena olmayan oyuncular varken hala mı problemliyiz şut konusunda? katılmıyorum...ayrıca d-wash şut konusunda ortalamanın üstünde bir oyuncu...ki canlı da defalarca izledigim için söyleyebilirim ki şut formu da çok düzgün..ama bir simas degil tabiki :D

tutku ender caner shumpert cevher gibi yay gerisinden hiç de fena olmayan oyuncular varken hala mı problemliyiz şut konusunda? katılmıyorum...ayrıca d-wash şut konusunda ortalamanın üstünde bir oyuncu...ki canlı da defalarca izledigim için söyleyebilirim ki şut formu da çok düzgün..ama bir simas degil tabiki :D

Dediğin oyuncuların hepsi şutu kötü olmayan ama çok iyi olmayan oyuncular.Shumpert hariç keskin şutör denebilecel oyuncu yok şu an kadromuzda

hem nba de hem fb ye geldiginde ukic'in şut özürlü oldugu konusunda aksini iddia eden yoktu sanırım ama geldi bizim serimizdeki en kritik maçta ard arda 4el üstü salladı yay gerisinden ve maçı kopardı...kısaca basketbolda en kolay geliştirilebilecek özellik şut atmak...o yüzden şuanda eski dost d-wash'ı veyahut de colo'yu birer peja yada biraz daha küçülelim birer simas olmadıgı için istememek olmaz...çünkü hatırlıyorum da bu takımda bir murat kaya vardı ki şutu şu saydıgım adamların hepsinden daha iyiydi ama şuan nerede?d-wash ya da de colo yeter ki gelsin de şutları eksik kalsın...

hem nba de hem fb ye geldiginde ukic'in şut özürlü oldugu konusunda aksini iddia eden yoktu sanırım ama geldi bizim serimizdeki en kritik maçta ard arda 4el üstü salladı yay gerisinden ve maçı kopardı...kısaca basketbolda en kolay geliştirilebilecek özellik şut atmak...o yüzden şuanda eski dost d-wash'ı veyahut de colo'yu birer peja yada biraz daha küçülelim birer simas olmadıgı için istememek olmaz...çünkü hatırlıyorum da bu takımda bir murat kaya vardı ki şutu şu saydıgım adamların hepsinden daha iyiydi ama şuan nerede?d-wash ya da de colo yeter ki gelsin de şutları eksik kalsın...
De Colo zaten çok iyi şutör.Ona itirazım olmaz.Adamın serbest atış yüzdesi 90dan aşağı düşmüyor.Üçlük yüzdesinin düşük olmasının sebebi sürekli el üstünden yada uzak mesafeden şut sokmaya çalışması.Oktay hoca varken o sevdadan vazgeçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...