2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli piyasadan yapılan Ender Arslan, Cevher Özer ve Furkan Aldemir transferlerinin ardından yabancı oyuncu transferi için harekete geçen G.Saray’da hedef Power Electronics Valencia takımının Fransız oyuncusu Nando De Colo. Gelen haberler sarı kırmızılı takımın Fransız oyuncu ile her konuda anlaştığı yönünde. Ancak tek sıkıntı De Colo’nun halen Valencia ile sözleşmesinin bulunması. G.Saray bonservis ödemeye razı ama İspanyol ekibinin De Colo’yu bırakıp bırakmayacağı soru işareti. 2 yıldır Valencia forması giyen Fransız oyuncunun gelişiminde Erman Kunter’in de ciddi emeği ve payı vardır bu arada.

Salsa'da çıkmış yalnız Fanatik'deki haber metninin nerede ise aynısı

Eyüp abi her ne kadar siyahi kısa bir oyuncu desede eğer haber doğruysa umarım Valencia bırakmaz De Colo'yu. En büyük rakibimiz yaptığı transferlerle bize aradaki kadro farkını kapatma fırsatı vermişken biz De Colo gibilerini alırsak yazık olur cidden. De Colo kötü oyuncu değil ama asla fark yaratamaz, bize fark yaratacak oyuncu lazım. Artık büyük maçlarda 2 numaralardan yeterince skor katkısı gelmeli.

Drew Nicholas ne kadar doğru acaba ben de duydum salı günü Nicholas ile ilgileniyormuşuz. Şu takım için ekstra gibi görünüyor ama 5-6 yabancı bulunduracaksak kesinlikle o olmasa bile onun ayarında birini almak lazım. Cezaları kesip, maçı bitirecek üçlükler için Evren'e güvenmeyelim çünkü...

Ayrıca Türk rotasyonuna ek olmaz diyorsunuz ama Ersan İlyasova olayı daha kapanmadı ki... Drogba'yı getirmeye uğraşacağımıza Ersan'ı getirsek aynı etkiyi yaparız bence...

Bu arada arkadaşın biri Domercant bizi ileri götürmez, dedi. Kesinlikle katılıyorum heyecanlı isimler almalıyız Domercant ile falan olacak işler değil bunlar!

Ersan İlyasova yattı gibi arkadaşlar menajeri radyosporda söylemişti.Biz galatasarayla anlaştık ama lokavt durumu belli olmadıgından sözlesme yapılmadı.Daha sonra devreye fb,barca ve cska girdi demisti.

F4'da oynadığı oyunla beni adeta bir kez daha büyülemişti Drew Nicholas,yaşı da olmasına rağmen kesinlikle bin kere De Colo'ya tercih ederim.İnşallah olur..

Drew Nicholas haberlerinin kaynağı neresi acaba ben hiç görmemiştim ? Olursa çok iyi olur tabi de zor sanki.Pana ile sözleşmesi bitti ise YUnanıstandaki belirsizlik avantaj.Mahmuti'nin de eski öğrencisi yinede piyasası oldukça geniş bir oyuncu.

Drew Nicholas ne kadar doğru acaba ben de duydum salı günü Nicholas ile ilgileniyormuşuz. Şu takım için ekstra gibi görünüyor ama 5-6 yabancı bulunduracaksak kesinlikle o olmasa bile onun ayarında birini almak lazım. Cezaları kesip, maçı bitirecek üçlükler için Evren'e güvenmeyelim çünkü...

Ayrıca Türk rotasyonuna ek olmaz diyorsunuz ama Ersan İlyasova olayı daha kapanmadı ki... Drogba'yı getirmeye uğraşacağımıza Ersan'ı getirsek aynı etkiyi yaparız bence...

Bu arada arkadaşın biri Domercant bizi ileri götürmez, dedi. Kesinlikle katılıyorum heyecanlı isimler almalıyız Domercant ile falan olacak işler değil bunlar!

Üstad günlerdir Nicholas yazıyorum başka bişi yazmıyorum senin ilgilendiğimiz yönünde duyduğun kaynak güvenilir mi ?

De Colo takıma gayet seviye atlatabilecek oyuncu.Geçen yıl İspanya Liginde kendi mevkisinin en iyi 2. oyuncusu olmuş,ondan önceki sene Eurocup ilk 5ine seçilmiş oyuncuyu beğenmeme lüksümüz yok

Bazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.De Colo gibi bir oyuncuyu beğenmiyoruz.Sanki şu an sg pozisyonumuzda Kobe Bryant var.De Colo Shipp ve Evrenin toplamından bile daha daha iyi oyuncu.Sanki 18 tane euroleague şampiyonluğu kazanmış bir takımız De Coloyu falan beğenmiyoruz.Valencia bu adamı tutabilmek içırpınıyor resmen.Takımımızda başka Eurocup en iyi beşine seçilen var mı? Yok.
Eğer orda oynasaydı İspanya Ligi en iyi 2. beşine seçilebilecek başka oyuncu var mı? Yok
Draft edilmiş herhangi bir oyuncumuz var mı?Yok
Herhangi bir ligde MVP olan var mı? Yok
O zaman bu adamı nasıl beğenemiyoruz ki? 23 yaşında olmasına rağmen kazandığı başarılar takımımızdaki oyuncuların toplamından fazla.Sg için Ray Allen'ı getirecek gücümüz falan yok onu bekliyorsanız.

O yorumu yapan arkadaş burdan mı kutay ; tanıyomusun. Kaynağını söyledimiydi...

Tanımıyorum buradada üye mi bilmiyorum 1 saat önce sordum kaynağı ses çıkmadı tabi pc başından kalkmış da olabilir :) .Ayrıca hiç bir yerde de yok öyle bir habar öte yandan bir saat önce umarım gelir diyen biri 1 saat sonra geldi diyorsa ya cidden sağlam bir duyum almıştı yada tamamen dalga geçiyodur sanırım

Bazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.De Colo gibi bir oyuncuyu beğenmiyoruz.Sanki şu an sg pozisyonumuzda Kobe Bryant var.De Colo Shipp ve Evrenin toplamından bile daha daha iyi oyuncu.Sanki 18 tane euroleague şampiyonluğu kazanmış bir takımız De Coloyu falan beğenmiyoruz.Valencia bu adamı tutabilmek içırpınıyor resmen.Takımımızda başka Eurocup en iyi beşine seçilen var mı? Yok.
Eğer orda oynasaydı İspanya Ligi en iyi 2. beşine seçilebilecek başka oyuncu var mı? Yok
Draft edilmiş herhangi bir oyuncumuz var mı?Yok
Herhangi bir ligde MVP olan var mı? Yok
O zaman bu adamı nasıl beğenemiyoruz ki? 23 yaşında olmasına rağmen kazandığı başarılar takımımızdaki oyuncuların toplamından fazla.Sg için Ray Allen'ı getirecek gücümüz falan yok onu bekliyorsanız.
Onur sana katılıyorum.De colo iyi bir oyuncudur.Özellikle Evren'inde yararına olabilir...Kendini geliştirmesi açısından bencee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...