Kedidir kedi... Devam
Drew Nicholas ne kadar doğru acaba ben de duydum salı günü Nicholas ile ilgileniyormuşuz. Şu takım için ekstra gibi görünüyor ama 5-6 yabancı bulunduracaksak kesinlikle o olmasa bile onun ayarında birini almak lazım. Cezaları kesip, maçı bitirecek üçlükler için Evren'e güvenmeyelim çünkü...
Ayrıca Türk rotasyonuna ek olmaz diyorsunuz ama Ersan İlyasova olayı daha kapanmadı ki... Drogba'yı getirmeye uğraşacağımıza Ersan'ı getirsek aynı etkiyi yaparız bence...
Bu arada arkadaşın biri Domercant bizi ileri götürmez, dedi. Kesinlikle katılıyorum heyecanlı isimler almalıyız Domercant ile falan olacak işler değil bunlar!
Üstad günlerdir Nicholas yazıyorum başka bişi yazmıyorum senin ilgilendiğimiz yönünde duyduğun kaynak güvenilir mi ?
De colo bitti diyorlar dogrumu acaba?=
salsadaki yorumu mu diyorsun ?
O yorumu yapan arkadaş burdan mı kutay ; tanıyomusun. Kaynağını söyledimiydi...
Onur sana katılıyorum.De colo iyi bir oyuncudur.Özellikle Evren'inde yararına olabilir...Kendini geliştirmesi açısından benceeBazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.De Colo gibi bir oyuncuyu beğenmiyoruz.Sanki şu an sg pozisyonumuzda Kobe Bryant var.De Colo Shipp ve Evrenin toplamından bile daha daha iyi oyuncu.Sanki 18 tane euroleague şampiyonluğu kazanmış bir takımız De Coloyu falan beğenmiyoruz.Valencia bu adamı tutabilmek içırpınıyor resmen.Takımımızda başka Eurocup en iyi beşine seçilen var mı? Yok.
Eğer orda oynasaydı İspanya Ligi en iyi 2. beşine seçilebilecek başka oyuncu var mı? Yok
Draft edilmiş herhangi bir oyuncumuz var mı?Yok
Herhangi bir ligde MVP olan var mı? Yok
O zaman bu adamı nasıl beğenemiyoruz ki? 23 yaşında olmasına rağmen kazandığı başarılar takımımızdaki oyuncuların toplamından fazla.Sg için Ray Allen'ı getirecek gücümüz falan yok onu bekliyorsanız.