2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicholas Siena ile anlaşmak üzereymiş.

Bunun kaynağı nedir :( diyecektim Sportando'ymuş ki sağlam kaynak

Öte yandan Yunan arkadaşlar serbest oyuncu değil diyorlar kendisi için.

Birde hali hazırda zaten Zizis'in seneye Sienada olma ihtimali düşük deniyordu 2 numara baktıklarına göre çok büyük olasılık Zizis boşa çıkacak gibi

Bunun kaynağı nedir :( diyecektim Sportando'ymuş ki sağlam kaynak

Öte yandan Yunan arkadaşlar serbest oyuncu değil diyorlar kendisi için.

Birde hali hazırda zaten Zizis'in seneye Sienada olma ihtimali düşük deniyordu 2 numara baktıklarına göre çok büyük olasılık Zizis boşa çıkacak gibi

5 ya da 6.yabancı olarak Zizis'i çok isterdim takıma daha önce de söyledim..Keşke boşa çıksa da alsak..

Bazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.De Colo gibi bir oyuncuyu beğenmiyoruz.Sanki şu an sg pozisyonumuzda Kobe Bryant var.De Colo Shipp ve Evrenin toplamından bile daha daha iyi oyuncu.Sanki 18 tane euroleague şampiyonluğu kazanmış bir takımız De Coloyu falan beğenmiyoruz.Valencia bu adamı tutabilmek içırpınıyor resmen.Takımımızda başka Eurocup en iyi beşine seçilen var mı? Yok.
Eğer orda oynasaydı İspanya Ligi en iyi 2. beşine seçilebilecek başka oyuncu var mı? Yok
Draft edilmiş herhangi bir oyuncumuz var mı?Yok
Herhangi bir ligde MVP olan var mı? Yok
O zaman bu adamı nasıl beğenemiyoruz ki? 23 yaşında olmasına rağmen kazandığı başarılar takımımızdaki oyuncuların toplamından fazla.Sg için Ray Allen'ı getirecek gücümüz falan yok onu bekliyorsanız.

Onur bu kıstasların hiçbiri De Colo'yu müthiş bir oyuncu yapacak türden değil. Lafın bana biliyorum ama ben De Colo'nun oyunculuğuna laf etmedim iyi oyuncu olduğunuda biliyorum. Fakat öyle forumlarda abartıldığı kadar seviye atlatacak bir oyuncu değil. Hatta bende senin tam aksine Shipp ve Evren'in De Colo'dan hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum ki fazlası varmıdır tartısılır. Madem Euroleague diyoruz başarı diyoruz bize daha ''yırtıcı'' oyuncular lazım :)

Edit.. Onur tamamda sen bu takıma niye bu kadar vuruyorsun ya (Zizis yorumu).

Zizisi 5. yabancı olarak mı istersin?Acaba takımda Zizis kadar kariyerli oyuncumuz var mı?

Önceliklerimiz farklı olduğundan dolayı diyorum ben,Zizis'i küçümsediğimden değil..Tam tersi asıl ihtiyacımız olan yabancıları aldıktan sonra özellikle kenardan gelecek,3 lük atacak,asist yapacak,takımı yönlendirecek akıllı ekstra bi oyuncumuz olsun diye..

Önce gerçek 2-3 ve 5 numaraları düşündüğümüzde Zizis ilk alınması gereken kişi gibi olmuyo ne yazık ki..

Onur bu kıstasların hiçbiri De Colo'yu müthiş bir oyuncu yapacak türden değil. Lafın bana biliyorum ama ben De Colo'nun oyunculuğuna laf etmedim iyi oyuncu olduğunuda biliyorum. Fakat öyle forumlarda abartıldığı kadar seviye atlatacak bir oyuncu değil. Hatta bende senin tam aksine Shipp ve Evren'in De Colo'dan hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum ki fazlası varmıdır tartısılır. Madem Euroleague diyoruz başarı diyoruz bize daha ''yırtıcı'' oyuncular lazım :)

Edit.. Onur tamamda sen bu takıma niye bu kadar vuruyorsun ya (Zizis yorumu).

Ben forumda giderek artan kibir durumdan çok rahatsızım.Zisis'i alıp 6. yabancı yapabilecek takım var mı Avrupada? Final Four oynayan takımın en önemli parçalarından birini 6. yabancı yapabileceğimizi düşünmek çok ilginç.Bundan 1-2 yıl önce Mitchell gibi oyuncularla oynarken şimdi beğenilmeyen oyunculara bakıyorum da Euroleague'i domine etmiş bir takımın forumundaymışım gibi hissediyorum.Kimse realistik davranmıyor.Herkes uçmuş durumda

[video=youtube;nBlVf3dlDHg]http://www.youtube.com/watch?v=nBlVf3dlDHg&feature=related[/video]

De Colo'ya dikiz. Çok üst düzey adam değil ama ayaklar hızlı, ceza şutu var vs. vs.

Ben forumda giderek artan kibir durumdan çok rahatsızım.Zisis'i alıp 6. yabancı yapabilecek takım var mı Avrupada? Final Four oynayan takımın en önemli parçalarından birini 6. yabancı yapabileceğimizi düşünmek çok ilginç.Bundan 1-2 yıl önce Mitchell gibi oyuncularla oynarken şimdi beğenilmeyen oyunculara bakıyorum da Euroleague'i domine etmiş bir takımın forumundaymışım gibi hissediyorum.Kimse realistik davranmıyor.Herkes uçmuş durumda

Onur neden saçmalamak için uğraşıyosun anlamıyorum..Ben Zizis'i ne kadar beğendiğimi daha önce de yazdım forumda git oku öyle konuş..Kaldı ki az önce de belirttim neden öyle istediğimi..Bu takımın daha farklı ihtiyaçları var diyorum daha iyi daha kötü muhabbeti değil olay..

Bizim takımın öncelikle tercihi ne sağlam bi pota altı,3-4 numara oynayabilen biri,mümkünse dış savunması kalburüstü olan sağlam bi skorer,belki bi combo guard veya duruma göre 2.bi skorer..

Zizis'in ne kadar iyi olduğunun bi önemi yok,saydıklarım içinde son ikisinden biri kısmına giriyo Zizis..

Alınabilir alınamaz ayrı konu,keşke diyorum ekstra böyle akıllı bi oyuncumuz olsa,ama ilk tercihimiz olması mümkün değil,Aynı şekilde De Colo'da öyle..

Bunların kalitesi ayrı konu,bizim hangi mevkiye daha acil ihtiyacımızın olduğu ayrı bi konu..

Yaşın küçük sesimi çıkarmayayım diyorum ama edebiyat dersi mi verecez bi de sana bu saatten sonra..

De colo hakkında bize de gelen bilgiler oldu, imzaların atılması için ufak tefek şeyler kalmış...

Kaynak diyeceksiniz şimdi haklısınızda, kaynak yönetim diyeyim geçiştireyim...

De colo hakkında bize de gelen bilgiler oldu, imzaların atılması için ufak tefek şeyler kalmış...

Kaynak diyeceksiniz şimdi haklısınızda, kaynak yönetim diyeyim geçiştireyim...

Umarım takıma yararlı olur..Yetenekleri ve zekası tartışılmaz zaten..Oyun stilini beğeniyorum kişisel olarak da..Benim daha önceden endişelerimin olduğu bazı büyük maçlarda ezilme durumu da umarım yaşanmaz..

Ender- tutku -göksenin
Shipp -de colo- evren
Caner- haluk- shumpert
Cevher- furkan -yabancı
Luksa -yabancı

4numarayı shumpert destekli geçersek 2 numarada kullanılabinir yabancı hakkı o zaman evren ile yollar ayrılır.de colo hem 1 hemde 2 numarada süreleri paylaşır beş guard ve göksenin yeterli.altıncı yabancının alınacağını sanmıyorum oktay hoca sıcak bakmıyordu geçen sene.

Ender- tutku -göksenin
Shipp -de colo- evren
Caner- haluk- shumpert
Cevher- furkan -yabancı
Luksa -yabancı

4numarayı shumpert destekli geçersek 2 numarada kullanılabinir yabancı hakkı o zaman evren ile yollar ayrılır.de colo hem 1 hemde 2 numarada süreleri paylaşır beş guard ve göksenin yeterli.altıncı yabancının alınacağını sanmıyorum oktay hoca sıcak bakmıyordu geçen sene.

Shumpert'ı 4 e çekersen,ki Oktay hoca öyle yapacak büyük ihtimal,yabancı hakkını da 2 ye kullanırsan,3 numarayı Haluk Caner ikilisine mi emanet ediyosun? :)

6 yabancı kullanmayız diye düşünüyorum. De Colo bitmiş gibi o zaman artık.

Uzun rotasyonumuz geniş aslında pivot alacağız büyük ihtimal Andric var Furkan da hem 4 hem 5 oynayabiliyor. Net 4 numara olarak Cevher var ve Shumpert'ı da hoca 4 olarak kullanıyor :) yani 4-5 için kullanabileceğimiz 5 numara olacak o yüzden hem 4'e hem 5'e transfer yapmayız gibi geliyor.

De Colo'dan sonra 3'e transfer yapılır ki önemli bir isim olmalı buradaki oyuncu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...