Arkadaşlar olası Transfer haberlerini konuşuyoruz bu başlık altında, temennilerini "Oyuncu Önerileri" başlığı altında yazmamakta neden ısrar ediyosunuz anlamış değilim.
@samiltciftci
Şamil Turançiftçi
Nando de Colo ile ilgilenmiyoruz gundemimizde 3 tane yabanci var biri bitti bitanesi sukse yapacak cinsten dieride nando dan daha iyi isim
Şimdi biten sükse yapacak olan mı yoksa Nando'dan daha iyi olan mı yoksa üçüncü mü
Sanırım, biten transfer ne sükse yapacak olan ne de Nando'dan daha iyi olan yani diğeri.
Twitterda herkes Pekovic'i konuşuyor.Bu iş olacak galiba
Kimler konuşuyor ?
Eyüp abi,Mustafa abi(ftw 1905) ve Kerem abi
Pekoviç'in 1 senelik gelme şansı yok ama lokavt bittiği an geri dönmek zorunda zaten menajeride böyle bişeyler demiş galiba.Bizim takım Pekoviç'i bir fırsat olarak görüyor sanırsam bir risk alınacak ve lokavt sene boyu sürerse büyük bir kazanç sağlayacağız ama 3 ay sonra lokavt bitersede sezon ortasında kadronun en önemli parçası ayrılmış olacak.
Ben o kadar katı kurallar olacağını zannetmiyorum.Oyuncu geri gitmek istemezse Avrupa takımı bonservis ödeyerek alabiliyor oyuncuyu benim bildiğim.Nba içinde bonservis falan yokj takas yapmak gerekli ama Nba'den Avrupaya yada tersi durumda bonservisle olay halledilebiliyor.
Bu arada T-Mac haberleri çoğalmış bugün Fanatik'de falan gördüm biraz önce ilginç olan İspanyol As Gazetesi'de Galatasaray T-Mac ile ilgileniyor diye haber yapmış.