Bazı şeyler ne çabuk unutuluyor. Cemal in oynadığı son FB maçında rakip uzunlara karşı gösterdiği müthiş direnç nasıl bu kadar çabuk unutuldu. Tek maçla değerlendirme yanlışı için yazmadım bunu yok FB uzunları bizi ezermiş spekülasyonları için yazdım. Uzun oyuncular daha geç olgunlaşıyor diye Luksa iyi olacak diye bekleyelim ama Cemal bitirici değil diyelim. Sarunas'ın paslarıyla sayı attı diye Cemal'i hafife alalım peki Luksa'ya pasları kim veriyor ?. Cemal hucumda değil diyenlerin Furkan'ı hasretle beklemesi de ayrı bir konu. Ne çabuk havaya giriyoruz yok o iyi değil, yok bitirici değil, delici değil diye kimseleri beğenmiyoruz. Nasıl bir bütçe bekleniyor acaba, herkes gitsin yerine en iyi oyuncular gelsin, nasıl devamlılık olacak nasıl gelenek olacak bu bütçeler nasıl sürdürülebilir olacak. N eyse ki basketbol hala takım oyunu, en iyi oyuncuları alt ata yazınca takım olunmuyor. Kağıt üstünde güçle parke yansıyan her zaman aynı olmuyor. Siena EL nin en kötü performansı ile elendiği Olimpiyakosu kağıt üstünde değil parke üzerinde eledi. DAha iyi takım daha iyi oyuncuları eledi yani. Sormadan edemeyeceğim Onur Gürel beyin yeryüzünde beğendiği bir kadro var mı mesala bir bütün olarak, varsa o takımın maliyeti nedir ? Kolay beğenmemekle anlamlamdıramadığım bir seri eleştiri halinde kendileri ve bir kaç arkadaş. Biz ne olmuşuz demeden alamıyorum kendimi, Sinan Güler'lere, Kerem Tunçeri'lere burun kıvırıp bizi buralara getiren adamlara hakeretler yağdırıyoruz. İstisnasız hepsi alıyor payını o gün kim kötü oynadıysa artık ne IQ kalıyor ne bişey. Ayıp oluyor.