2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp abinin dediğine göre ben ve benim gibi düşünen arkadaşları heyecanlandıracak hamleyi bekliyoruz..Shipp ya gönderilecek,ya 6.yabancı olacak(eğer kiralanmayıp komple gönderilecekse 6.yabancı olur inşallah) ve sağlam en az 3 transfer daha yapılacak..Heyecanla bekliyoruz..

Yabancı-Tutku-Ender
Gordon-Göksenin-Evren
Caner-Haluk-Yabancı
Mert-Furkan-Cevher
Yabancı-Andric

Shipp'i de kiraladık diyelim tribüne kim çıkar.1 numara bence gereksiz olur.

Eyüp abi ve 1-2 kişi dışında dışında kim derse desin yok olmaz derdim de Eyüp abi dediyse vardır birşey.

Gereksiz olur diye düşünsem de Oktay Hoca düşündüyse vardır bir mantığı diyorum :)

buarada kim ne derse desin abdi ipekçi'nin kiralanması çok güzel bir gelişme...
kötü bir salon değil orası.. ve geçen final serisiyle beraber bambaşka bir havası oldu bizim için!
şu maddi sıkıntıda yeni bir salon yapmaktansa onu cehenneme çevirmek çok güzel olacaktır...

Arkadaşlar lokavt bittiğinde oyuncular geri dönmüyor mu? (Sözleşmesi devam eden) Pekovic nasıl gelecek? 2013'e kadar sözleşmesi var bildiğim kadarıyla.

Bende transfer sezonu başından beri Lakovic diyordum ama Gordon'dan sonra gereksiz olur.Alınacaksa skorer bi gard olmalı diyorum çok süpriz bir isim diyorum ozaman yok artık Mccaleb!

Nikola Pekovic's agent denied rumors on Galatasaray
The report is false
After Tracy McGrady, the last rumors on Galatasaray is Nikola Pekovic. The Center from Montenegro spent his first season in NBA with Minnesota Timberwolves with whom has two years left on his contract. As reported to Sportando by Pekovic's agent, Misko Raznatovic, the report is false. Pekovic will stay in the NBA where he is earning a salary that is not affordable by any European team.

Pekovic yalan oldu beyler. Menajeri konuşmuş. NBA de kazandığı parayı hiçbir Avrupa kulubü veremez demiş.

Eyup Abi kisalar siyahi olacak demisti. En son tweetinde ogrendigim isimden vazgecilmemis dedigi icin siyahi biri gelecek yani. Ben Brandon Jennings diye tahmin ediyorum.

Eyup abi transder den haberi var umarim cunku gordon hakkinda hoc yorum yapmamis umarim farkli bir oyuncu daha gelir takima

Lakovici söylemiştim bana tepki vermişlerdi ama Hala LAKOVİC :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...