2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan NBA'in bir sezon kapatiyoruz tarzi bir aciklama yapmasi Kasim-Aralik'i bulur. Onceki lokavtlarda aylik olarak gelecek ay yokuz tarzi aciklamalar yapmislar.

Berkan NBA'in bir sezon kapatiyoruz tarzi bir aciklama yapmasi Kasim-Aralik'i bulur. Onceki lokavtlarda aylik olarak gelecek ay yokuz tarzi aciklamalar yapmislar.

Anlaşma uzak, taraflar arası uçurum var vari açıklamalar olduğundan dolayı belki süpriz bir açıklama olur diye düşündüm :D

gelecek oyuncu umarım lakovic degildir...gordon transferinden önce şu söylenti dolaşsaydı eger sevinçten havalara uçardım ama lakovic gelecek shipp bu senelik dahi olsa gözden çıkarılacaksa yazıklar olsun derim başka da birşey demem...bu sene euroleauge görmeyi bu kadroda bulunmayı sonuna kadar hakediyor çünkü...

Basketboldan çok fazla anlamam ama bazen girip yorumları okuyorum da şaka gibi geliyor...

Üst düzey takımlarda oynamış Lakovic beğenilmiyor...
Yıllarca milli takımda ve Eurolig'de oynamış E.Arslan beğenilmiyor...
Olimpiakos gibi takımda ciddi süreler almış L.Gordon beğenilmiyor...

Tamam eleştiri ve tartışmak güzeldir ama yazıklar olsun,işe yaramaz,saçma işler oluyor vs.vs.vs gibi yorumlar hiç hoş değil bence...
Şöyle finale çıkamadığımız 21 seneyi bir inceleyelim,kimler gelmiş takıma ve kaçıncı olmuşuz...Sırf takımımız iyi olmadığı için bu geçen 21 senede Efes'i takip ettim başarılarını alkışladım,taraftarı oldum Avrupa'da ama ne yalan söyleyeyim hep imrenerek baktım...Şimdi bizde oralara çıkıyoruz emin adımlarla...
En başta herşeyin mimarı H.Üstünberk'e ve sonrasında Oktay Mahmuti'ye ne kadar teşekkür etsek azdır...

Lakovic bu transfer sezonunda en başından beri en çok istediğim ve ismini en çok deklare ettiğim oyunculardan birisi,Lakovic gelirse inanılmaz sevinirim.Lucas hamlesi de gözümde anlam kazanır.Shipp gidici gibi görünüyor gitmese bile 6.yabancı olacakmış bu güzel

Lakovic bu transfer sezonunda en başından beri en çok istediğim ve ismini en çok deklare ettiğim oyunculardan birisi,Lakovic gelirse inanılmaz sevinirim.Lucas hamlesi de gözümde anlam kazanır.Shipp gidici gibi görünüyor gitmese bile 6.yabancı olacakmış bu güzel

Can transfer başlığını atmak bana düşer diye düşünüyorum :)

Can transfer başlığını atmak bana düşer diye düşünüyorum :)

Gelirse atmanı zevkle izleriz.
Diğer taraftan Gurovic olayını da zamanında forumda ilk ortaya atanlardan biriydim,söyleye söyleye getirtmiştik gurovici.Gerçi stafftan dolayı onun sonu iyi gitmedi ama,o transfer gerçekleştiğinde eyüp özel mesaj atmıştı,çok mutlu olmuştum o zamanlar.

Gelirse atmanı zevkle izleriz.
Diğer taraftan Gurovic olayını da zamanında forumda ilk ortaya atanlardan biriydim,söyleye söyleye getirtmiştik gurovici.Gerçi stafftan dolayı onun sonu iyi gitmedi ama,o transfer gerçekleştiğinde eyüp özel mesaj atmıştı,çok mutlu olmuştum o zamanlar.

Bana da atılması lazım o zaman Lako ismini ilk ben söyledim ve hep destekledim :)

Ama sen de benim arkamdan hemen destek oldun,her seferinde de destek çıktın valla..

Basketbolda savunmanın oyun kurucuda basladığını düşününce nedense Lakovic'e soğuk bakıyorum. Oyunculuğuna diyecek laf yok parçalıyı giyerse çok sevinirim ama bu adama savunma yaptırabilecekmi hoca orası kocaman bir soru işareti. Jamon't' Gordon gelirse sanki kafalarda pek soru işareti kalmaz gibi. Savunma yapmayı kabul eder o adam.

Ben açıkçası pek olur bir iş olarak görmüyorum. Ender ve Tutku varken, Lucas'ı üstüne basa basa combo guard olarak resmi siteden yayınlarken, bir de Lakovic hamlesi gelmez diye düşünüyorum. Oldu da geldi, yakarım gezegeni :)

Aslında düşünüldüğünde mantıklı da bir iş olur. Lakovic'in açıklarını kapasın, onun vermediği sertliği versin diye, Avrupa'nın en iyi savunmacılarından birini aldık. Bu da güzel bir mantık. Ama bu durumda Ender'in rotasyonda arkalara düşecek olması durumu var ki, 3 senelik sözleşme imzaladığınız, bir Milli Takım guardını da 3. tercih olarak kadroya katmazsınız.

Ama bu olayın önünü arkasını düşünmem, zira transfer dönemi başından beri winner, saf hücumcu diye diye dilimizde tüy bitti, Lakovic olursa, susar çekilirim kenara.

Lakoviç olursa ben Shipp'in bu sene takımda kalma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Bence bu sene bir takıma kiralık gidip gelecek sene Türk statüsünde takıma katılır.

İyi başladığımız transfer sezonunu malesef kötü yönetmeye başladık...
Lakovic veya başka bir 1 numara alınırsa Tutku veya Ender'i gönderelim...
Yazık etmeyelim çocuklara...
Tutku ve Ender iki tane saf 1 numaradır.
Asıl ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde ise yaprak kıpırdamıyor...
Özellikle Guard konusunda yanlış yoldayız.
Geçmiş senelerde Efesin yaptığı hataları yapıyoruz...

İyi başladığımız transfer sezonunu malesef kötü yönetmeye başladık...
Lakovic veya başka bir 1 numara alınırsa Tutku veya Ender'i gönderelim...
Yazık etmeyelim çocuklara...
Tutku ve Ender iki tane saf 1 numaradır.
Asıl ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde ise yaprak kıpırdamıyor...
Özellikle Guard konusunda yanlış yoldayız.
Geçmiş senelerde Efesin yaptığı hataları yapıyoruz...

Ne alakası var yanlış politikayla..

Lako gelirse Tutku veya Ender ile aynı anda sahada olacak..Yani iki tane guard olacak sahada..
Tutku ile Ender 1 numara dakikalarını paylaşacaklar normalde..

Lako ile de Gordon..Shipp ya gönderilecek ya 6.yabancı olacak..

Lako sadece maç içinde zaman zaman strateji gereği 1 numara oynayacak,topu getirecek,takımı yönlendirecek veya Ender ile Tutku'yu dinlendirecek..Lako direkt 1 numara olarak oynamayacak yani.

Onun savunma zaaflarını da Gordon gibi müthiş savunmacı biri kapatacak..Her yerdeki açıklar kapanmış olacak böylece,daha ne istiyosunuz anlamıyorum..

Emrah Abi,

Ben de Tutku ve Ender'e çok güveniyorum ancak Lakovic'in de gelmesiyle onlara yazık olmaz gibime geliyor. Lig için düşünelim, Shipp 6. yabancı, normal zamanlarda genelde tribünde olacaktır. Bjk sponsor sorununu çözerse Evren'le imzalayacak gibi, bu durumda 1 ve 2 rotasyonunda Tutku-Ender-Lakovic-Gordon dörtlüsü kalıyor elimizde. Ek olarak da Göksenin'i sayabiliriz. Zaten Oktay Hoca'nın sisteminde çoğu oyuncu maç başına 20 dakikayı geçmeyeceği için gayet güçlü bir kadromuz olur ve oyuncularımız da süre problemi yaşamaz.

Yanılıyor muyum abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...