2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Shumpert'ın kadro planlamaları içerisinde direk 4 numara olarak katılmasını yadırgıyorum. Bu sene içinde sakatlık, problem veya taktiksel hamle olarak zaman zaman yapılabilir. Ama asıl pozisyonu belli olan bir adamı, sezon başı planlarıyla 4 numara olarak takımda göstermek, yapılanmayı ona göre yapmak, sene içinde bizi zor duruma düşürür.

Gelecek sezon bu seneden daha iyi bir takımımız olacak, burdan oyuncu önermekte gereksiz, özellikle yerli oyuncular belli zaten, bakalım neler olacak.

Oktay hocamız gereken takviyeleri yapacaktır :)

Omar Cook - Tutku Açık
Drew Nicholas - Sinan
Jasaitis - Shumpert - Caner
Ersan - Kerem
Zaza - Andric - Ermal

Fazla uçuk oldu tabi, 1 yabancı hakkı var Ersan-Kerem-Zaza'dan birinin yerine koyulabilir.

Geçen yazacaktım vazgeçtim.Bugün sözleşmesinin biteceği haberini okudum.Türkiye'den de 3 talibi varmış.Bizle birlikte EP VE FÜ. Fotsis mükemmel olmaz mı? :)

Nachbar'ı kapıp getirsek keşke. çok iyi bir sporcu çok iyi bir insan. Zaten 2 senedir Türkiye'de. Parayı basıp Fotsis'i almayacaksak alabileceğimiz en üst düzey oyunculardan biri. Basketboluda özlemiştir hem :)

Efes ten,Kerem Gönlümü sözleşmesi devam ettiği için almak zor ama Nachbar ve Thorntonu alsak süper olur bence.

Thornton un yaşı fazla ama çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum.Oyunun her alanında var tam Oktay hocanın istediği tarzda bir oyuncu.Euroleague tecrübeside oldukça fazla.

Nachbar da zaten çok iyi şutördür keşke alsak.

4 numaraya da Fotsis süper olur.Geriyede point guard transferiyi kalıyor sadece.

bu seneki all-star organizasyonunda sinan'la fotoğraf çektirirken 'abi bi gün seni g.saray formasıyla görmek isteriz' dedim oda alaycı bi gülümsemeyle 'sanmıyorum, söz vermeyim kardeşim' dedi. O günden beri bu adam fenerli diye bi his oluştu içimde bilmiyorum saçma da olabilir :)

Ayrıca bilmem katılır mısınız ama ; elimizde asist özelliği,ikili oyun oynama kabiliyeti olan tutkunun yanına hemen hemen aynı özelliklerdeki(yetenekten bahsetmiyorum) kerem yerine, içeriyi delip penetre edecek, savunmanın dengesini bozacak ender'i düşünemez miyiz? Tutku da bu işi yapıyor ama ender'in penetre özelliğini biliyoruz. hem de serbest.

Sinan Güler,Jasaitis,Cook vb uygun ..

Amaaa ..

Ersan İlyasova veya Kerem Gönlüm'den sadece biri yeterlidir.İlkan'a yazık olmasını istemem doğrusu ..

Nachbar Fotsistende Terrence Morristende daha kariyerli oyuncu bakmayın Efesin kullanamadığına.Nachbar Avrupadaki en kariyerli 3 oyuncudan biridir.

Abilerim,kardeşlerim...Antalya Bld. de bu sene J.P Prince diye bir oyuncu vardı göze çok hoş gelen basketbol oynuyordu hatta TEK TAKIM diyebiliriz yani bütün sorumluluğu üstüne alıyordu ribaund olsun sayı olsun block olsun kinsey'den filan kat kat üstün bir oyuncu bence gelişime açık ama risk olabilir euroleague gidicez çünkü seneye.Bilen var mı oyuncuyu görüşleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...