2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve bence düşeceklerde:) alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler atalarımız boş konuşmamışlar yhaaf bizim atalarda ama... Bornova aldı ahımızı sonuç ortada şimdi sıra sende Yağ fabrikası :)

Aslında fülkerde aldı bence:) tblde diil ama eurolauge de top 16da ilk 3 maçı kazndıktan sonra yok f4 teyiz finale çıkarsak hangi takım gelsin die konuşurken :) damdan düşmüşe dönmeleri son 3 maçı kaybederek:D ilahi adelet dedikleri bu olsa gerek bi yerden çıkıo yha allah bize kimsenin ahını aldırmasın temiz kalmaya devam sonuna kadar...

Lakoviç ile birlikte gerçekten 1 ve 2 numara combo poziyonunda bir bolluk oldu.
Tutku,Ender,Lucas,Lakoviç,Evren,Göksenin ayrıca melih gider herhalde. Melih'i saymazsak 6 tane 1 ve 2 numara oyuncu bulunuyor kadroda şuan.
Ancak düşündürücü bir durum var şimdi kaç yabancı daha alınacak? Eğer bir yabancı alınırsa ve bu 5 numara olursa eurolegue için gerçekten zayıf bir 4 numara durumu ortaya çıkıyor. Furkan şuan için 4 numarada oynamaya hazır değil!
Bence 2 yabancı daha alınmalı. birisi uzun forvet diğeri 5 numara.
Lakoviç'i alacak kadar lüksümüz varsa ki öyle görünüyor 2 yabancı daha alınacaktır. alınmalıdır da.

Tutku-ender-lakoviç
Göksenin-Evren-Lucas
Shumpert-Caner-Shipp
Cevher-xxx
Furkan-Andriç-xxx

Haluk şu koşulda ne olur kadroda olur mu bilmem.

Rakocevic'e ilgimiz, Lakovic gelmeden önce vardı. Lakovic geldikten sonra geleceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Nerden çıkarıyosunuz Rakocevic muhabbetlerini hiç anlamıyorum..Arkadaşlar bu muhabbet cidden nerden çıktı..Eyüp abi de diğer kulübe yakın olanlar da başından beri 2 oyuncuyla ilgilendiğimizi söyledi..Biri Lako diğeri Jennigs..

Twitterda milletin dedikodu çıkarması yetmedi bi de burda mı çıkarılıyo anlamadım ki..

Shipp'i 3 numarada kullanacağımıza göre son yabancımız 4.5,5 oynayabilen birisi olacak.
Haluk,Evren,Caner,Göksenin ve Melih hakkında bilgi verebilecek var mı?

Carl English yok yok imkansız. Sistem falan kalmaz ortada. İlgilenmiyoruzdur, takmaya değmez.

Carl English de eksik kalsın.

Olin'e veya Telekoma'a karşı oynarken eyvallah diyebiliriz ama Euroleague'de 10 atar 30 yedirir. Hiç macera aramaya gerek yok..

Hem Andric hem Furkan 4-5 zaten. daha neyin 4.5'ugunu istiyor Oktay hoca anlamiyorum. al iste kalipli, sirti dönül sayi atabilen, pas cikarabilen bir 5 bitirelim transferi. maceraya ne gerek var. su an takimda bir tane sirti dönük sayi bulacak oyuncumuz yok. Nesterovice bile raziyim.

Önerim belki takım yönünden kızdıracak ama...
Bence önemli dakikalar almaları ve tecrübe kazanmaları için Göksenin, Melih ve Sertaç'ı aynı takıma kiraya verelim...
Takımda bence EuroChallenge'a katılacak ama kadrosu boşalan Olin Edirne olmalı...
Bu çocuklar önemli dakikalar alıp Avrupa tecrübesi de yaşarlar böylece...
Trabzon kabul edebilir böyle bir şeyi. Bütçeleri çok küçüldü. Hatta Doğukan ve Muhammet de :)

Galatasaray Pekovic'i Bitirdi

Medyada bolca yer alan Pekovic büyük ölçüde bitti. Aldığımız duyumlara göre haberler bu yönde. Galatasaray Lakovic transferinden sonra Pekovic'ide bitirdi.

(SoloBasket)

haberin içerigi ciddiyetten çok uzak...başlıkta pekovic'i bitirdi diyip içerikte %30 gelmeme ihtimali var demek nasıl bir habercilik anlayışının ürünü çok merak ettim açıkçası...adamın 2013e kadar sözleşmesi var minnesota ile çok afedersiniz de yavaş gelsin biraz! ocak ayına kadar oynayıp gidecekse zaten hiç ugramasın bu taraflara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...