2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajeri yalanlamış sanırım Avrupa'ya döneceğini

açıklamasında,nba'de aldıgı parayı hiçbir avrupa takımı veremez gibi bir cümle vardı yanlış hatırlamıyorsam...pekovic konusunda hayal kurmanın böyle gereksiz haber yapanlara prim vermenin hiç alemi olmadıgı kanısındayım..gerçekleşme ihtimali çok daha yüksek transferler üzerinde yogunlaşmalıyız..

Mahmuti Basket Dergisine verdiği demecinde Shipp’ i bu sezon 3 numarada değerlendireceklerini söyledi diye bir yorum okudum salsabasket te... ve şuan düşünülen 3 numarada 2 metrecivarı 4 de oynayabilen şutu olan bir oyuncu olacakmış. ama asıl para 5 numara için harcanacakmış.
şimdiye kadar yapılan bütün hamleler yerinde
oktay hocaya güvenimiz tam
inşallah kafasındaki oyuncuları alabilir ve istediği takımı kurar....

Mahmuti Basket Dergisine verdiği demecinde Shipp’ i bu sezon 3 numarada değerlendireceklerini söyledi diye bir yorum okudum salsabasket te... ve şuan düşünülen 3 numarada 2 metrecivarı 4 de oynayabilen şutu olan bir oyuncu olacakmış. ama asıl para 5 numara için harcanacakmış.
şimdiye kadar yapılan bütün hamleler yerinde
oktay hocaya güvenimiz tam
inşallah kafasındaki oyuncuları alabilir ve istediği takımı kurar....

Ersan İlyasova

Ersan ve çok iyi bir 5 numarayla süper ötesi bir kadro oluşur

Günlerdir yazılan Pekovic haberleri doğru ise Hakan Üstünberk'in yerinde ben olsam Pekovic'e o kadar para vereceğime Real'in serbest bıraktığı Mirza Begic'i alırım.

Adamda boy desen var, kol uzunluğu desen var, blok tehtidi desen var, ribaunt var, sırtı dönük oyunu var.

Kadromuzda vatandaşı Lakovic'de var.

Cok fazla parada isteyeceğini zannetmem.

Yönetim tekrar ediyorum 3 numara için Tepic-Keselj veya Anderson

5 numara için,Fischer,Kaun,Begic,Eze veya Mavrokefalidis...

Haberlerinizi bekliyorum :)

içerde adamım yok tanıdık menajer dostum falan da mevcut degil fakat yine de bu takıma 3 numara alınmayacagı konusunda eminim nedense :D begic sanki sıradaki transfer hamlemiz olacak bizim

Bu Solobasket'in haberleri ne kadar doğrudur bilmiyorum ama oranın haberine göre Real Madrid Rudy Fernandes'e yıllık 3 milyondan 6 yıllık bi sözleşme teklif etmeyi düşünüyomuş..

Aslında bastırıcan parayı alıcan Rudy'i senelerce 3 numara derdin kalmasın :) Zaten Nba'de bi türlü mutlu olamadı..Ama dönerse yine İspanya'ya döner,orayı özlüyorum falan diye zırlıyodu :)

İspanyolları mutlu etmek zor olur, Rudy NBA'de iyi bir rotasyon oyuncusu olur, kontrat da alır ama işte kafa kabul etmiyor, İspanya dışını.

İlk etapta 5 numaramız belli olsa, ardından 3 transferi ile zaten işi bitiririz.

bu solobasket'in editörlerini merak etmeye başladım iyiden iyiye...rudy takasla dallas'a gitti...şampiyon takıma! hem de dallas'ın en eksik oldugu 2 ve 3 numara pozisyonlarını baya baya doldurabilecek bir hamle çünkü stewenson takımdan ayrıldı ve muhtemelen rudy dallas'ta ilk 5 çıkacak...kendi takımımıza dönersek; begic diyordum ama vazcaydım milovan rakovic gelsin dertler bitsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...