Oktay Mahmuti, "maksimum 5 yabancı alacağız şuan elimizde 4 tane var. İyi bir pota altı oyuncusu bulursak alacağız ama şu saatte zor gözüküyor. Büyük ölçüde transferi tamamladık" dedi.
Oktay Mahmuti, "maksimum 5 yabancı alacağız şuan elimizde 4 tane var. İyi bir pota altı oyuncusu bulursak alacağız ama şu saatte zor gözüküyor. Büyük ölçüde transferi tamamladık" dedi.
Oktay hoca büyük ölçüde transferi tamamladık diye birşey demedi, sadece kesin karar vermedik dedi.
Umutsuzluğa düşürmeyelim boşuna insanları.
Bazı arkadaşlar Nba'den gelecek oyuncu lokavt olduğu an dönecekse gelmesinler diyor ama buna katılmıyorum şu durumda,kendi kadromuzda oynayacak 1 yabancı alıp daha sonra sırf Euroleague'e girmek için ekstradan 6.yabancı alırım bizim için Euroleague'e girmek hayati durumda Muhtemelen 1 transfer yapacağımız söyleniyor o da pota altına. EĞer oraya sağlam biri gelirse de 3 numaraya iyi bir skorer getiririm Nba'den geçici olarak, gelsin soksun bizi Euroleague'e o kişi dönünce Euroleague'de de oynayacağımız düşünülerek 1 transfer yapılır zaten Avrupa'dan ve 6 yabancı ile devam ederiz. Sezon içinde yabancı bulmak biraz daha maliyetli ve zor olsa da bu dönemlerde önemli transferler yapıldığını gördük Avrupa'da. Ayrıca dediğim gibi görünen o ki 1 transfer yapacağız Euroleague elemelerinde 5 yabancı ile oynayacağız, gruplara kalırsak da bence 1 oyuncu alınacak, yani biz gene oyuncu bakacağız gruplar sırasında o yüzden geçici oyuncu lazım şu kadroya.
pardon arkadaşlar kafam çok karıştı. şimdi son duruma göre; pota altına bir yabancı almaktan vazmıgeçtik? ben pekovic i bekliyorum hala . biri beni aydınlatabilir mi?
Geçtiğimiz sezonda yine uzun transferi isterken/beklerken bir anda Jerry Johnson'ı almıştık.Şimdi yine 3 ve 5 numara beklerken Jaka Lakovic'i aldık.Bu sefer bu hataya düşmeyelim ve uzun transferini yapalım.