2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Mahmuti, "maksimum 5 yabancı alacağız şuan elimizde 4 tane var. İyi bir pota altı oyuncusu bulursak alacağız ama şu saatte zor gözüküyor. Büyük ölçüde transferi tamamladık" dedi.

Oktay hoca büyük ölçüde transferi tamamladık diye birşey demedi, sadece kesin karar vermedik dedi.

Umutsuzluğa düşürmeyelim boşuna insanları.

Oktay hoca belki de fiyatların çok yükselmesini istemediği, zorunluluğumuz olduğunu bilen takım veya oyuncuların ekstra ücret talep etmesinden çekindiği için bu açıklamayı yapmış olabilir.

Shipp savunmada 3 numaraları savunabildiğini bu senede gördük. Ayrıca ayak cabukluğuyla da hücumda avantaj sağlayacaktır. Biraz şutunu geliştirip biraz da agresif olursa ben cok da 3 numaranın lazım olduğunu düşünmüyorum.

Fakat ne olursa olsun bu takıma blokcu ve ribauntçı bir 5 numara lazım. Bu sezon içeriyi karartmamız lazım.

O bu değil de NBA, Avrupa'ya hücum ediyor. Bu şartlar altında EL'de tutunmak çok ama çok zor olacak gibi duruyor! Çok sağlam hamleler yapmamız şart yarışmak için...

Para yetmiyorsa 3 numara Shipp oynasın. Çok istemesem de kabul ederim bunu. Ama 5 numara gelmezse yandık resmen , açıklaması olmaz bu durumun.

Bazı arkadaşlar Nba'den gelecek oyuncu lokavt olduğu an dönecekse gelmesinler diyor ama buna katılmıyorum şu durumda,kendi kadromuzda oynayacak 1 yabancı alıp daha sonra sırf Euroleague'e girmek için ekstradan 6.yabancı alırım bizim için Euroleague'e girmek hayati durumda Muhtemelen 1 transfer yapacağımız söyleniyor o da pota altına. EĞer oraya sağlam biri gelirse de 3 numaraya iyi bir skorer getiririm Nba'den geçici olarak, gelsin soksun bizi Euroleague'e o kişi dönünce Euroleague'de de oynayacağımız düşünülerek 1 transfer yapılır zaten Avrupa'dan ve 6 yabancı ile devam ederiz. Sezon içinde yabancı bulmak biraz daha maliyetli ve zor olsa da bu dönemlerde önemli transferler yapıldığını gördük Avrupa'da. Ayrıca dediğim gibi görünen o ki 1 transfer yapacağız Euroleague elemelerinde 5 yabancı ile oynayacağız, gruplara kalırsak da bence 1 oyuncu alınacak, yani biz gene oyuncu bakacağız gruplar sırasında o yüzden geçici oyuncu lazım şu kadroya.

Bazı arkadaşlar Nba'den gelecek oyuncu lokavt olduğu an dönecekse gelmesinler diyor ama buna katılmıyorum şu durumda,kendi kadromuzda oynayacak 1 yabancı alıp daha sonra sırf Euroleague'e girmek için ekstradan 6.yabancı alırım bizim için Euroleague'e girmek hayati durumda Muhtemelen 1 transfer yapacağımız söyleniyor o da pota altına. EĞer oraya sağlam biri gelirse de 3 numaraya iyi bir skorer getiririm Nba'den geçici olarak, gelsin soksun bizi Euroleague'e o kişi dönünce Euroleague'de de oynayacağımız düşünülerek 1 transfer yapılır zaten Avrupa'dan ve 6 yabancı ile devam ederiz. Sezon içinde yabancı bulmak biraz daha maliyetli ve zor olsa da bu dönemlerde önemli transferler yapıldığını gördük Avrupa'da. Ayrıca dediğim gibi görünen o ki 1 transfer yapacağız Euroleague elemelerinde 5 yabancı ile oynayacağız, gruplara kalırsak da bence 1 oyuncu alınacak, yani biz gene oyuncu bakacağız gruplar sırasında o yüzden geçici oyuncu lazım şu kadroya.

6.yabancıyı alacaksak neden o zaman Nba'a geri dönecek oyuncu veya sezon içinde avrupadan alalım ki..Hazır bi çok oyuncu serbest ve fiyatları düşükken ve açgözlü avrupa takımları Nba oyuncularına göz diktiği için elindeki iyi isimleri eskiye oranla çok daha rahat bırakabilecekken almak lazım..

Kaldı ki bizim Nba'den alabileceğimiz ya da alırsak işimize yarayacak çok oyuncu yok..Parayı bastırmadığımız sürece (ki sanmıyorum bastıracağımızı) alınabilecek en iyi oyuncular Real Madrid,Barça,Olymp,Pana,Cska takımlarını tercih edeceklerdir..Kalanlar içinde bizi tercih edebilecekler de yine para yüzünden Efes,Fb,Milano,Maccabi gibi takımları tercih edecektir..

O yüzden ben 2-3 oyuncu dışında Nba'a odaklanmayı yanlış buluyorum..Ki onları da alabilmemiz pek mümkün değil..Pekovic,Krilenko bu söylediklerimden ikisi..Keşke alabilsek ama zor..

Onun yerine Keselj,Tepic,Alan Anderson,D'or Fischer,Begic,Sasha Kaun gibi oyunculara yönelmeliyiz..

Ben yönetimimizin ve Oktay hocamızın Euroleague'e katılamamamız halinde 6.yabancı gereksiz düşüncesi ile elemelerde de 5 yabancı ile oynayacağımızı düşünüyorum ondan öyle bir öneri sundum kendimce. Euroleague gruplara kalırsak o zaman 6.yabancı hamlesi gelir diye tahmin etmekteyim.

pardon arkadaşlar kafam çok karıştı. şimdi son duruma göre; pota altına bir yabancı almaktan vazmıgeçtik? ben pekovic i bekliyorum hala . biri beni aydınlatabilir mi?

Geçtiğimiz sezonda yine uzun transferi isterken/beklerken bir anda Jerry Johnson'ı almıştık.Şimdi yine 3 ve 5 numara beklerken Jaka Lakovic'i aldık.Bu sefer bu hataya düşmeyelim ve uzun transferini yapalım.

Geçtiğimiz sezonda yine uzun transferi isterken/beklerken bir anda Jerry Johnson'ı almıştık.Şimdi yine 3 ve 5 numara beklerken Jaka Lakovic'i aldık.Bu sefer bu hataya düşmeyelim ve uzun transferini yapalım.

Şu anda 1 hakkımız var Doğan abi pivot alınır ve bitirilir.Haberleri geçen Pekovic alınır ve iş bitirilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...