2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda 1 hakkımız var Doğan abi pivot alınır ve bitirilir.Haberleri geçen Pekovic alınır ve iş bitirilir.

Ne kadar Oktay Hoca renk vermeyi sevmez diyorsak da ben pek rahat değilim açıkçası.Uzun transferi gerçekten düşünülmüyor olabilir.Ya da biz "EL'ye kalırsak 6. yabancıyı alırız" diyoruz,Oktay Hoca ve ekibi "EL'ye kalırsak 5. yabancıyı alırız" diyor olabilirler.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS 4-5 numara oynayan bir oyuncu transferi yapacak. 3 numara da ise Shipp hazırlık maçlarında 3 numarada yeterli katkıyı veremezse gidebilir

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS 4-5 numara oynayan bir oyuncu transferi yapacak. 3 numara da ise Shipp hazırlık maçlarında 3 numarada yeterli katkıyı veremezse gidebilir

Ben saf 5 numarayı elzem görüyorum, 4-5 hiç yoktan iyidir ama 4 numarada Cevher, Shumpert, Furkan kullanılabilinirken 5'te yetersiz kalabiliriz. 3'te Shipp'i tekrar skor olarak da oyunun içine sokabilirsek, olabilir bir durum. Ama yine işi sağlama alıp, Shipp'i kiralayıp bir şutör 3 almak mantıklı olanıdır.

3 numarayı konusu Eyüp abinin kendi görüşü, 4-5 numarada içeriden aldığı bilgi gibi geliyor bana.

Tabi Oktay hocanın, Hakan Üstünberk'in bir bildiği vardır ama ben bu sezon ki transfer politikasından pek memnun değilim. Savunma takımı diyoruz, istikrar diyoruz, kadroyu git gide kısaltıyoruz (sadece Lakovic transferinden değil, '4-5' numara oynayabilecek bir transfer yapmayı düşündüğümüzden bu sonucu çıkardım.)

Hayırlısı olsun.

Edit.. Doğan kesinlile katılıyorum. Ayrıca böyle bir takım için doğrusuda bu olmalı zaten :)

3 numarayı konusu Eyüp abinin kendi görüşü, 4-5 numarada içeriden aldığı bilgi gibi geliyor bana.

Tabi Oktay hocanın, Hakan Üstünberk'in bir bildiği vardır ama ben bu sezon ki transfer politikasından pek memnun değilim. Savunma takımı diyoruz, istikrar diyoruz, kadroyu git gide kısaltıyoruz (sadece Lakovic transferinden değil, '4-5' numara oynayabilecek bir transfer yapmayı düşündüğümüzden bu sonucu çıkardım.)

Hayırlısı olsun.

Emin bizi dinleseler de Mirza Begic'i alsalar ne güzel olur,kısalıktan eser kalmaz :)

İçeriyi karartacak en az bir uzun şart. Ermal'in gidişinden sonra ben sırtı dönük oynayabilen "skorer" bir 5 isterken, Jaka transferinden sonra blok tehdidi de olan ribaundcu "bekçi" bir 5 bekliyorum artık.

Benimde öğrendiğim kadarı ile 3 numara için transfer görüşmeleri durdurulmuş Oktay hocanın isteği ile. Şu an için 5 numra transferi yapılacak sadece gerekirse 6. yabancı alınacak geçen hafta teknik ekip ile yönetimin yaptığı toplantıdan bu karar çıkmış.

Benimde öğrendiğim kadarı ile 3 numara için transfer görüşmeleri durdurulmuş Oktay hocanın isteği ile. Şu an için 5 numra transferi yapılacak sadece gerekirse 6. yabancı alınacak geçen hafta teknik ekip ile yönetimin yaptığı toplantıdan bu karar çıkmış.

Nasıl bir 5 numara arıyormuşuz acaba?
Savunmacı, blokçu, ribaundçu mu -bekçi diye tabir edilen- yoksa sırtı dönük sayı üretebilen bir skorer bir 5 mi?

Regal Barcelona officially announced that the team did not exercise the option in the contract of Boniface N'Dong, adding that now the two parts are working on a new agreement. Barcelona wants to keep the big man but wants him to cut his salary. N'Dong is targeted by top European teams as Bilbao, Olimpia Milano and Turkish clubs.

Sportando da böyle bir haber var N'Dong ile ilgilenen Türk Klüpleri varmış Fener Gist'in yerine adam bakıyorsa 4 numara bakıyordur Banvit ve BJK'yi aşar gerieye biz ve Efes kalır haber doğru ise

Lakovic transferi bu sebeple kötü oldu, bunu anlatmaya çalışıyordum.

Hocam kusura bakma ama Oktay Mahmudiye basketbol dersi vermek bizim haddimize değil.
Bu takımı en iyi bilen o,İverson gibi yönetim zorlaması değil hocanın kendi tasarrufu ile alınmış bir oyuncu...
Artıları eksileri iyice tartmadan alınmamıştır herhalde.

1,5 2 Milyon dolar civarı uzun için ayırdığımız transfer bütçesi var. Ne kalitede olduğunu oradan anlayabilir ve tahminlerinizi ona göre şekillendirebilirsiniz.

umarım gelecek 5 numara ndong olmaz.bu takımın tecrübeli oyuncu kontenjanı doludur bana göre...sırf yaşlarını göz önüne alarak dahi mike batiste ndong gibi tecrübeli uzunların gelmesi taraftarı degilim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...