pekovic transferi pek ihtimal dahilinde görünmüyor... mılovan rakovic o sert agresif 5 numara eksigini iyi kapatacaktır..
Şu anda 1 hakkımız var Doğan abi pivot alınır ve bitirilir.Haberleri geçen Pekovic alınır ve iş bitirilir.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS 4-5 numara oynayan bir oyuncu transferi yapacak. 3 numara da ise Shipp hazırlık maçlarında 3 numarada yeterli katkıyı veremezse gidebilir
3 numarayı konusu Eyüp abinin kendi görüşü, 4-5 numarada içeriden aldığı bilgi gibi geliyor bana.
Tabi Oktay hocanın, Hakan Üstünberk'in bir bildiği vardır ama ben bu sezon ki transfer politikasından pek memnun değilim. Savunma takımı diyoruz, istikrar diyoruz, kadroyu git gide kısaltıyoruz (sadece Lakovic transferinden değil, '4-5' numara oynayabilecek bir transfer yapmayı düşündüğümüzden bu sonucu çıkardım.)
Hayırlısı olsun.
Benimde öğrendiğim kadarı ile 3 numara için transfer görüşmeleri durdurulmuş Oktay hocanın isteği ile. Şu an için 5 numra transferi yapılacak sadece gerekirse 6. yabancı alınacak geçen hafta teknik ekip ile yönetimin yaptığı toplantıdan bu karar çıkmış.
Benimde öğrendiğim kadarı ile 3 numara için transfer görüşmeleri durdurulmuş Oktay hocanın isteği ile. Şu an için 5 numra transferi yapılacak sadece gerekirse 6. yabancı alınacak geçen hafta teknik ekip ile yönetimin yaptığı toplantıdan bu karar çıkmış.