2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mavrokefalidis çok sevdiğim bir isimdir ama değerinden fazla vermiş ona Petersburg, anlaşılan sağlam biri gelecek oraya iyi haber bu. Forumda yanıp tutuşulan isimlerden birisi olan D'or Fischer rahatça alınır bu para ile mesela, üstüne de 3 numaraya para kalır:)

Vallahi Kutay abi bu civarda bi adam kesin alcağız oraya, senin özelinde şunuda söyleyeyim 3 numara için Shipp konusunda çokta takıntılı değil hocamız hani hazırlık maçlarında falan bakacak olmazsa zorlamayacak, birde şunu öğrendim Shumpert oyun içinde geçişgen oynayacakmış aldığı süreler 3 ve 4 arasında bölünecekmiş Shipp birazda bu yüzden 3 numarayı götürür diye düşünüyor. Hani Shumpert kesinlikle 4 oynayacak diyen arkadaşlar o kadar net konuşmasınlar hocanın planları arasında Shipp tutarsa orada Preston'ı 3 numarada oynatma düşünceside var onunla beraber.

Vallahi Kutay abi bu civarda bi adam kesin alcağız oraya, senin özelinde şunuda söyleyeyim 3 numara için Shipp konusunda çokta takıntılı değil hocamız hani hazırlık maçlarında falan bakacak olmazsa zorlamayacak, birde şunu öğrendim Shumpert oyun içinde geçişgen oynayacakmış aldığı süreler 3 ve 4 arasında bölünecekmiş Shipp birazda bu yüzden 3 numarayı götürür diye düşünüyor. Hani Shumpert kesinlikle 4 oynayacak diyen arkadaşlar o kadar net konuşmasınlar hocanın planları arasında Shipp tutarsa orada Preston'ı 3 numarada oynatma düşünceside var onunla beraber.

Mahmuti takımı ile ilgili şikayet etmeyi sevmeyen bir koç genel anlamda mazeret üretmeyi sevmeyen bir insan vede takımını sahiplenen bir yapısı var.Bu yüzden geçen sene takımda uzun sıkıntısı var ne düşünüyorsunuz gibi bir soruya Shumpert zaten 4 numara gibi bir cevap vermesini biraz da bu bağlamda değerlendirmek lazım.Ergin Ataman'da her iki poziyonda oynatıyordu hatta BJK'de Nicevi -Kaya 4-5'de epey uzun süre alıyordu orada daha çok 3 oynuyordu gibi hatırlıyorum özellikle Apodoca bekleneni veremeyince 2 numaraya daha çok Sinan geçti Shmpert'de yabancı olarak Apodacanın ilk 5'deki yerini Dalmau-Sinan_Shumpert-Kaya-Nice oldu ideal beş ve bu beşte Shumpert 3 numara idi.

Ben bir kez daha Alan Anderson ve Mavrokefalides diyorum !!

Tam olarak uygun başlık mı bilmiyorum ama sezon öncesi EL'nin kafaya oynayan takımları ile bir hazırlık turnuvası düşüncesi falan var mı acaba kulüpte? Şimdi Bayern Münih'in böyle bir organizasyon yaptığını gördüm de bizde sezon öncesi aslında bu tarz bir turnuva düzenlesek çok hoş olur. Münih, Panathinaikos, Siena, Barca, Partizan ve sanırım 1 ya da 2 alman takımı daha turnuva düzenleyeceklermiş. Bizde Efesle falan görüşüp ortak bir organizasyon yapsak aslında. Efes Cup tarzı ama kulüpler bazında geleneksel hale getirilecek bir organizasyon olsa.

görünen o ki shipp 2 ve 3 numaralarda rotasyona girecek keza shumperti de 3 ve 4 numaralarda izleyecegiz,lako da hem 1 hem 2 numarada süre alacaktır...birden fazla pozisyonları oynayabilen oyuncularımızın olması hoş bir detay...bu kadroya sasha kaun,mılovan rakovic,mirza begic üçünden biri gelirse pek ala olur

Regal Barcelona officially announced that the team did not exercise the option in the contract of Boniface N'Dong, adding that now the two parts are working on a new agreement. Barcelona wants to keep the big man but wants him to cut his salary. N'Dong is targeted by top European teams as Bilbao, Olimpia Milano and Turkish clubs.

Sportando da böyle bir haber var N'Dong ile ilgilenen Türk Klüpleri varmış Fener Gist'in yerine adam bakıyorsa 4 numara bakıyordur Banvit ve BJK'yi aşar gerieye biz ve Efes kalır haber doğru ise

Ndong haberi umarım doğrudur koy ortayı kapatsın.:)

Ndong savunmada içeriyi karartır ama hücumda beklenen katkıyı verebilir mi o şüpheli. Ben sırtı dönük oynayabilecek skorer bir 5 tercih ederim.

Ndong savunmada içeriyi karartır ama hücumda beklenen katkıyı verebilir mi o şüpheli. Ben sırtı dönük oynayabilecek skorer bir 5 tercih ederim.

Yok sırtı dönük oyunu sınırlıdır.Ama indirdiğin topları uzun kolları ve uzun boyuyla rahatlıkla bitirebilir.Geçen sene 7 sayı ortalaması ile oynamış 3 ribaunt ortalaması var.Ama bazı maçlarda oynamamış Euroleaguede.Normalde 4.5 ribaunt ortalaması var.

Eğer uzun için 1.5-2 Milyon Dolar varsa bunun tamamını Carl Landry için kullanabiliriz.Kendisinin New Orleans Hornets ile olan kontratı bitti ve istersek 1 seneliğini getirebiliriz buraya.Türkiye'nin altını üstüne getirir.Umarım düşünüyoruzdur.

Bütçe gerçekten önemli bir bütçe. 2 MD'nin tamamının kullanılacağını düşünmüyorum, zira bir terslik olursa onun için pay bırakacaklardır. Ama 1-1.5 MD'ye de önemli adamlar alabiliriz. Pekovic, Bourousis falan bize level atlattırır. Ama onlara olmasa da bizim işimizi görecek adamları piyasadan alabiliriz.

Fener kadar ciddi adamın doping olayı. Bundan sonra yapacağı tek şey cezasının geçmesini beklemek. Baby Shaq'da uzattı Maccabi ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...