2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sienadaki lavri tabii..ve tekrar ediyorum..jasi alınsın demiyorum..ama barış-tutku-ender ya ağır konuşacam ama olmuyor..bizim oyuncularımız sonuçta..hedef sadece euroligin havasını tatmaksa tamam alın barışlarla-enderlerle oynayın..maalesef türkiye ligni çok büyütüyorsunuz..bizdeki rekabet kötülerin içindeki rekabet..bırakın artık şu türkiye liginde başarılı olmuş oyuncuları..bana avrupada turlar atlayın takım söyleyin..eurligde çeyrek final bile yok..avrupa liginde çeyrek final bile yok..yemişim barışı-enderi...hala uzun olarak ermal-andriç var...o aptalca dediğiniz jasi barışı eulig maçında denize döker...yani enderi marsdan üçlük atmak için getireceksek bu işin kralını yapan popovici alın bari..

Türkiye Ligi'ni büyümsememek lazım haklısın.Ama sen biraz fazla küçümsüyorsun gibi.Çok beğendiğin Jasikevicius BBL'de Barış'tan daha az sayı atmış takımına katkı sağlamış.Barış Jasi'den daha iyi demek istemiyorum.Ama Barış da pekâla oynayabilir EL'de.

Ender rotasyon amaçlı gelecektir.Tutku'nun önüne geçemez.

Uzun olarak iyi bir yabancı çok gerekli o konuda katılıyorum.

Ender 7 senedir milli takimda o koclar bilmiyor senmi biliyorsun diyen arkadasa soruyorum Cenk Akyolda milli takimda eger milli takim bir olcuyse.Shipp ve Caneri begenmeyen arkadaslar olmus.Her ikiside cok degerli isimler ve eminim seneyede beraberiz.

Ender 7 senedir milli takimda o koclar bilmiyor senmi biliyorsun diyen arkadasa soruyorum Cenk Akyolda milli takimda eger milli takim bir olcuyse.Shipp ve Caneri begenmeyen arkadaslar olmus.Her ikiside cok degerli isimler ve eminim seneyede beraberiz.

Buna ben de katılıyorum,milli takım bi ölçüt değil kesinlikle..Caner ve Shipp'e lafım yok,daha önceden düşüncelerimi söledim ama Shipp'ten daha kaliteli birini almalıyız..Beğenmemek ayrı şey,daha iyisini istemek ayrı şey abi..

Boştaki kaliteli pg'lerden liste yaptım.
Nando De Colo
Khalid El-Amin
Morris Finley
İbrahim Jaber
Vlado İlievski
Jaka Lakovic
Raul Lopez
Saso Ozbolt
Theo Papoloukas
Pablo Prignioni
Nikoloas Zizis

türkiye ligini aşırı küçümsediğim yok..sadece fazlara göklere çıkarılıyor ben sadece olması gereken yere sertçe çekmiş olabilirim..barışın banvitteki görevi ile jasini fenerdeki görevleri,süreleri çok farklı..jasi üzerinde de çok durulmasın artık..barış-ender ikilisinden birisinin yerine jasi olursa daha iyi olur...yok ender 3. opsiyon,tutku 2. opsiyon olup 1 numaralı opsiyon transfer düşüncesi var ise bir lafım yok...tek dediğim barış yerine jasiyi tercih ederim veya ender yerine jasi..

Buna ben de katılıyorum,milli takım bi ölçüt değil kesinlikle..Caner ve Shipp'e lafım yok,daha önceden düşüncelerimi söledim ama Shipp'ten daha kaliteli birini almalıyız..Beğenmemek ayrı şey,daha iyisini istemek ayrı şey abi..

Sen gerçekten Lakovic'in Euroleague'de ilk senesini yaşayan bize geleceğini düşünüyor musun ? Bence çoooook zor.

türkiye ligini aşırı küçümsediğim yok..sadece fazlara göklere çıkarılıyor ben sadece olması gereken yere sertçe çekmiş olabilirim..barışın banvitteki görevi ile jasini fenerdeki görevleri,süreleri çok farklı..jasi üzerinde de çok durulmasın artık..barış-ender ikilisinden birisinin yerine jasi olursa daha iyi olur...yok ender 3. opsiyon,tutku 2. opsiyon olup 1 numaralı opsiyon transfer düşüncesi var ise bir lafım yok...tek dediğim barış yerine jasiyi tercih ederim veya ender yerine jasi..

Senin görüşün böyle.Saygı duyarım abi :)

ya nedir bu o gelmez bu gelmez..galatasarayın büyüklüğünü anlatırken kelime bulamayız,mangalda kül bırakmayız ama iş iyi bir oyuncu alınmaya gelince o bize gelmez,neden gelsinki falan filan..basketbolu futbolla karıştırmayın..messiyi almak triltonda bir ihtimal ise navarroyu veya diamantinisi almak binde bir ihtimaldir..tofaş yatırımı arttırıp transfer yapmaya başladığında ilk kimi aldı?veya fenerbahçe...geçin bu bizi seçmez geyiklerini..bal gibi gelirler..yeterki bütçen olsun..plan bile değil..sadece bütçen olsun herkesi alırsın..

Lakovic gibi belirli yaşı geçmiş oyuncular bi raddeden sonra para dışı şeylerde arıyorlar. Yoksa Lakovic bir ara 3. guard olarak oynadı orada.
Onur'un yazdığı listeden en çok Vlado İlievski'i isterim. Belirli bir çizgisi olan savunması kuvvetli biri. Ara ara zamanın Tau'sunda da f8 deneyimi yaşadı. Bu sene çok izleyemedim ama büyük bir değişim geçirmemişse oyunu okuyan avrupalı guard tanımına çok uyan biri.

Lakovic gibi belirli yaşı geçmiş oyuncular bi raddeden sonra para dışı şeylerde arıyorlar. Yoksa Lakovic bir ara 3. guard olarak oynadı orada.
Onur'un yazdığı listeden en çok Vlado İlievski'i isterim. Belirli bir çizgisi olan savunması kuvvetli biri. Ara ara zamanın Tau'sunda da f8 deneyimi yaşadı. Bu sene çok izleyemedim ama büyük bir değişim geçirmemişse oyunu okuyan avrupalı guard tanımına çok uyan biri.

İlievski bu sene de gayet iyiydi.Yılın takımı oylamasında vardı adaylar arasında

ya nedir bu o gelmez bu gelmez..galatasarayın büyüklüğünü anlatırken kelime bulamayız,mangalda kül bırakmayız ama iş iyi bir oyuncu alınmaya gelince o bize gelmez,neden gelsinki falan filan..basketbolu futbolla karıştırmayın..messiyi almak triltonda bir ihtimal ise navarroyu veya diamantinisi almak binde bir ihtimaldir..tofaş yatırımı arttırıp transfer yapmaya başladığında ilk kimi aldı?veya fenerbahçe...geçin bu bizi seçmez geyiklerini..bal gibi gelirler..yeterki bütçen olsun..plan bile değil..sadece bütçen olsun herkesi alırsın..

Aynen katılıyorum.Tofaş gidip David Rivers'ı aldıysa alınamayacak oyuncu yok Avrupada

http://mixbasket.blogspot.com/2011/06/galatasarayn-hedefi-sinan-guler.html

Bu sitede Eyüp abiyi kaynak göstererek Sinan Güler ismini yazmış.Haber güzel tek kötü yanı karşıyaka-bourousis haberi de mevcut bir altında. Ayrıca yukarıdaki listeden Lakovic ve Papouloukas'ı isterim.Eğer Ender gelirse PG'yi kapatmak adına Theo olabilir.Lakovic'e gelince müthiş bir oyuncu ama Jerry gibi güven vermiyor bana ama takımda görmeyi isterim.İçimden bir ses ise karşıyakanın Lakovic'i alacağı sözleşmesi bitmiş böyle bir adamı yakalarlarsa affetmezler.Çok iyi isimler geçiyor gelecek sene daha iyi bir takım kuracaklar heralde.Umarım bizde sisteme cuk oturcak kaliteli oyuncuları bulup her sene finaller ve sonunda şampiyonluklar görürüz.

Ender'in gelmesini asla istemem.Tutku'dan bir artısı yok.Hatta bana göre Tutku,Ender'den daha iyi oyun kurucudur.Bize Tutku'dan daha kötüsü değil,Tutku'dan daha iyisi lazım.Kerem Gönlüm'ü gerçekten bu takımda görmek çok istiyorum ancak olmazsa Furkan Aldemir'de kötü transfer olmaz.Gelecek için çok önemli bir yatırım olur.Zaten bizimde uzun rotasyonunda ilk beklentimiz ondan skora direk katkı yapması değil,ribaundda katkı vermesidir.Onunda en önemli özelliği şu anda tam bir ribaund canavarı olması.Bu yüzden beklentileri karşılayacaktır.Şayet haberler doğru ise.

Bu arada Sinan,Gönlüm,Furkan ile ciddi olarak isimlerimiz geçiyo medyada..Tunçeri de bu kadar geçmemişti,biz onun Gs ile ilgili yorumlarını konuşmuştuk,burda kesin alırız falan demiştik ama hiç bu kadar medyada ciddi olarak yazılmamıştı..Yani bu yazılan 3 isim de bişiler olcak demek ki..

Lakovic'e gelince ben bu ismi ortaya attığımda serbest kaldığını bile bilmeden söylemiştim,bi oyuncu profili örneği verirken dile getirdim,çoğu kişi arkamdan evet gelsin yazdı..Eğer ki serbest ise bizim için çok daha iyi o zaman,ama düşünüyo muyuz,planlarımız içinde olur mu bilmiyorum..

Gazanfer savunma zaafından bahsetmişti Lakovic için,ama şu takımı düzgün kuralım,bi tane de (en azından kendi açımdan söylüyorum) heyecan getirecek bi oyuncu istiyorum..

Fotsis,Nachbar,Bourousis veya diğer konuşalan diğer isimlerden gelen olursa seviniriz,büyük katkı sağlarlar,ama yıldız anlamında en çok Lako heyecanlandırır diye düşünüyorum..(yine kendi adıma konuşuyorum)

Tabi Lako gelirse 2 tane önemli soru işareti olur benim için..

1-Tamam çok istiyorum ama eğer Seibuitis de alınırsa,smaç vurabilen daha güçlü bi skorer mi almak gerekir acaba?
2-Gazanfer'in de bahsettiği savunma zaafını takım olarak kapatabileceğimiz bir kadro oluşturabilir miyiz?

Zaman göstericek hepsini..

Salsa Basket Sinna Güler ile ilgili bir şeyler yazmış. Top Sinan'daymış, o isterse hiçbir engel yokmuş.

Salsa Basket Sinna Güler ile ilgili bir şeyler yazmış. Top Sinan'daymış, o isterse hiçbir engel yokmuş.

Evet Serkan Erdoğan gibi çıkış imkanı varmış..Twitterdan mı burdan mı biri ne ''Sinan Güler'e abi seni Gs'de görmek isteriz demiştim,o da bana biraz alaycı gülerek sanmıyorum demişti'' diye bi cümle sarfetmişti..Bakalım ne olacak sonuç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...