2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Hoca-Caner Eti senin kemiği benim hesabı verilmiş hocanın eline.Kaçış o kadar kolay mı :D Caner'in ayrılacağına ihtimal bile vermiyorum.

Furkan, KG,Ender, Sinan elde var Tutku Ermal Shumpert Evren Caner İlkan Haluk Göksenin... Bayağı hareketli olacak gibi duruyor ama en fazla iki türk alacağımızı düşünüyorum ben. Eldeki kadroyu koruruz genel olarak.

Sinan ve Ender pesinden kosulacak oyuncular degil.Onlar bize gelmek istemeliler ve daha iyi olacaz aklimizi basimiza alacaz vurdumduymaz sorumsuz oyuncular olmayacaz demeleri lazim.Biz Kerem Gonlum,Furkan,Baris gibi oyuncular almaya calismaliyiz.

Savunma işi gayret, konsantrasyon ve takım işidir. Eğer siz takım olarak belli prensiplere göre işinizi halledebiliyorsanız, takım içi defolarınızı da örtebilirsiniz demektir. Bu tamamen mantalite ile alakalı. Şu an kadroda Tutku, JJ, Shumpert, Ermal falan inanılmaz savunmacılar mı? Ama iş oyun anlayışına, takımın mantalitesine gelince işler değişiyor. Veya NBA'de LeBron'lu, Wade'li, Bosh'lı Miami bir hücum takımı olarak değil de bir savunma takımı olarak neden gösteriliyor? Bu iş tamamen sizin oturtmak istediğiniz sistem ve anlayış ile alakalı. Siz eğer iyi çalışır, konsantrasyonu sağlarsanız iyi bir savunma takımı olabilirsiniz. Ama eğer yeteneğiniz kısıtlıysa bir yerden sonra ne kadar zorlarsanız zorlayın hücum işinin yetenek işi olduğunu değiştiremezsiniz.

Ben eğer takım olursanız kadronuzda isterse sıfır savunma adam bulunsun, siz onun o yönünü örtüp, iyi yaptığı işleri çıkartabilecek, sivriltebilecek bir yapı bulabileceğinizi düşünüyorum. Burda önemli olan o oyuncunun kendini takıma vermesi. Savunması olmasa da eğer takımın bir parçası olursa sıkıntı yaratmaz. Ben Lakovic'e bu açıdan bakıyorum. Ne kadar çalışırsanız çalışın hücum işi yetenek ile alakalı bir konudur. Öyle bir an gelir ki bütün setler, planlar yalan olur. Çıkıp birinin yeni bir kıvılcım yakmasını beklersiniz. Bu işi takım içinde yapabilecek adamları bulmak zaten sorun. Ben Lakovic'in böyle bir adam olduğunu düşünüyorum. Buna hem milli takım performansı hem Barca performansı hem de genel kariyeri dahil. Bahsettiğimiz tip Fitch veya El-Amin tarzı bir adamdan ziyade, Lakovic gibi McIntyre gibi bir adam.

Twitterda bir Ender Arslan yazdım. Murat Murathanoğlu'nun ifadesine yer verilmiş. Ender Arslan,Furkan Aldemir,KG,Sinan Güler,Ersan İlyasova ve NBA kökenli bir oyuncu demişmişmiş :D Şu an bir düşündümde yoooook artık :D Napcaz gelecek sene 18-20 kişilik mi kadro kuruyoruz :D

Murat Murathanoğlu söyle(miş) bugün; Ender Arslan, Sinan Güler, Furkan Aldemir, Kerem Gönlüm, Ersan İlyasova, NBA çıkışlı 1 basketbolcu..
bu ifade mi ? bunlar içinden en fazla 4 ünü alırız :D

Arkadaşlar Sinan Güler Ender Aslan ve Furkan Aldemir'e ilgimiz doğru ama imza yok henüz Fİnal serisinin bitmesini bekleyeceğiz bu konuda. Ayrıca Seneye 1 tane çok flaş bir isim kadroya katılacak tabi takımın kimyasını bozmadan. Cemal Nalga'nın Türkiye hakları bizde BJK istiyorsa eğer bize 600.000 dolar ödeme yapmak zorunda Cemal için Mahmut'nin kararı bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...