Transfer başlığınının kilitlenmesi konusunda, forum yönetimi içinde de farklı fikirler var. Zarar verdiği düşünüldüğü anda başlık kilitlenir...
Genel olarak transfer politikamız hakkında bir şeyler karalamak istiyorum. Avrupa piyasasını yakından takip ettiğimi söyleyemem, bu nedenle isim beyan etmeyeceğim. Yurt içinden alabileceğimiz, almak isteyeceğimiz isimler ise üç aşağı beş yukarı belli. İsim yazmak istemediğime göre konuya daha geniş bir açıdan bakayım.. Euro Leauge´de oynayacak olmamız (ön elemeyi geçersek) nedeniyle kadroyu silbaştan yapma düşüncesinde olanlara bir sorum var; gelecek sezon takımdan ne bekliyorsunuz? Elemeyi geçersek, takım kimliği olan, rakiplerin ciddiye alıp saygı duyduğu, tribünleriyle bu organizasyona renk katan bir kulüp olmamız beni tatmin eder.
Oktay Hoca istikrar adına kimlerin kalacağına, kimlerin gideceğine karar vereceğini birkaç gün içinde göreceğiz. Mirsad, Oğuz Savaş vb. türevlerinin gelmeyeceğini öngörerek vereceği her türlü karara saygı duyuyorum.