2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben takımda en az bir tane litvanyalı görmek istiyorum özelliklede Kleiza'yı.Pota altınada Sokolov olabilir.Gurd olarakda Papoulukas tecrübesiyle çok etkili olur.

Velickovic Panathinaikos yolundaydı en son. Oraya gidecek gibi duruyor. Tepic'de boşa çıkıyor olabilir, 2 sezondur az basketbol oynadı ama yinede iyi oyuncudur.
Kleiza gelirse bu ligi ağlatır. Winner diye konuşurken üste yazmak lazım ismini. Olimpiyakos'da iken kaç tane maçta ilk 3 periyot durup son periyot maçı almıştır. En boy zaten yerinde, kendi sayısınıda yaratıyor. Olursa gelirse mükemmel iş olur. Toronto ile yıllık 4.7 milyon dolar civarı sözleşmesi varmış. Yaklaşık yüzde 50sı vergiye gitse 2.5 versek olur bu iş : ) (tamam vurmayın)

Velickovic Panathinaikos yolundaydı en son. Oraya gidecek gibi duruyor. Tepic'de boşa çıkıyor olabilir, 2 sezondur az basketbol oynadı ama yinede iyi oyuncudur.
Kleiza gelirse bu ligi ağlatır. Winner diye konuşurken üste yazmak lazım ismini. Olimpiyakos'da iken kaç tane maçta ilk 3 periyot durup son periyot maçı almıştır. En boy zaten yerinde, kendi sayısınıda yaratıyor. Olursa gelirse mükemmel iş olur. Toronto ile yıllık 4.7 milyon dolar civarı sözleşmesi varmış. Yaklaşık yüzde 50sı vergiye gitse 2.5 versek olur bu iş : ) (tamam vurmayın)

Kleiza çok çok zor tabi ki çok ta taliplisi olur bence..
Tepic 1 sene boyunca hiç basketbol oynamamış olsa bile kumaşı çok iyi bir oyuncu..Velickovic-tripkovic-tepic üçlüsünden benim en beğendiğim oyuncu tepicti..kısacası müthiş olur..

Kleiza filan baya uçtuk bizim bütçe ne kadar olacakki bu kadar isim bolluğu var:)...Futbolda da aynı sıkıntı oldu Buffon-Drogba ismi çıktı ilk sonra kim gelse sıkıntı kimse beğenmiyor..Bence biz abartmadan yola devam edelim...

10 milyon dolar+ klubun vereceği para eniyordu. 15 milyon dolar olsun mesela. Ersan'ın Zaza'nın ciddi ciddi konuşulduğu yerde Kleiza fiyat olarak çok uçuk değil Kürşat. İkna konusunda büyük sıkıntılar olur sadece.

Bence de artık bu iş çığrından çıktı. Beklentiler o kadar yüksek ki kim gelse beğenilmeyecek diye korkuyorum. Sağlam adımlarla gitmekte yarar var, günü kurtarmak adına değil gelenek oluşturmak için hamleler yapılmalı.

Kleiza'nın sözleşmesi devam ediyor zaten o yüzden boş yere konuşmaya gerek yok.Ayrıca Kleiza Oly'deyken yıllık 6.1 alıyormuş :)

Eminmisin Mertcan? iki yıllık olmasın o para? josh childress 5 milyon yıllık alıyordu? 6.1 verken niye 3 de 1 ne gitsin?

Edit: ekşide gördün sanırım Mertcan. Ayrıca bu parayı bırakmamıştır göndermişlerdir büyük ihtimal. Tamam geri çektim Kleiza'yı : )

Şu an piyasada Cemal Nalga-Ali Karadeniz[ki kendsini alırsak Shumpert'dan yararlanamıyacağız]-Doğuş Balbay[yalnız fanatik Fenerbahçe'li önceliği de oraya verecektir] dışında hedeflerimize uygun yerli oyuncu yok.Bu sene tek yerli transferi yapalım o da Cemal olsun...

Nilay abla Cemal'de gelmezse bizim takıma uygun yerli oyuncu kalmıyor piyasada ki bizim takımdan gitmesi gereken yerli oyuncular var daha.Cemal mutlaka şart bize...

Umrumda degil istemiyorum onu. Skandalla giden adami hic istemiyorum. O zaman kulup o skandala imza atanlari da affetsin. Ama onlari da affetmedi kulup kulubun ibra edilmedigi gun.

Kimse bana katilmak durumunda degil. Kisilikle alakali bu. Karsi cikabilirdi. Zaten giden bir oyuncunn geri donmesini dogru bulmuyorum. Hele boyle bir olayla giden birinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...