2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sinan hücumda ne yapmış ta biz görmemişiz?Darüşşafaka gibi küçük takımda bile 6 sayı ortalamayla oynamış.Evren dediğiniz adam küçük takımlarda 15 sayı ortalama tutturmuş bir adam hemde daha iyi şut yüzdeleri ile.Sinan'a göre çok daha iyi bir asistçi olduğu da aşikar.Sinan'ın savunması biraz daha iyi ama hücumda Evren açık ara önde.Evren'i sakat haline göre değerlendirip hafife almayın

Onur kardeşim, rakamlara çok fazla takılmışsın. Benim bildiğim, bu yaz milli takımda bildiklerimi bana tekrar hatırlatan Sinan "oyunun momentumunu" değiştiren, oyunun her yönüne katkı veren bir görev adamı. Çok uzağa gitmeye gerek yok, 2. olduğumuz Dünya şampiyonasına bakmamız yeterli. Yetmez mi? Bu sezon Sinan Erdem'de oynanan Efes-GSCC maçı.

Evren atlet bir oyuncu degil mi?? bir yerde okumustum. milli takimda en depari en kuvvetli oyuncu Evren'mis. ayaklari cok hizli ve ayrica top kullanabilen bir guard. gerektiginde 1 numara rahat oynar. nasil bukadar kücümseniyor anlamiyorum.

Ya bukadar sacmalık olmas bu sinan hucumda 0 savunmadada bi caner evren goksenin etmez we 29 yasinda bi yol olmas 1 sene sora simdiki muratcan guler aynısı yane

Hayır Evren kadroda olunca Sinan olmamalı mı acaba?
3 kulvarda mücadele edeceğiz, hedef avrupa ligi diyoruz geniş rotasyonumuz olmadan mı çıkacağız yola?

Alın işte Evren garibim sakat sakat oyunuyor, oynamak zorunda kalıyor, Rancik işte neler bekleniyordu neler verebildi yetmezmiş gibi final öncesi sakatlık çıktı birde.Hadi o yabancı çok uzun süre istediğimiz anda yabancı eksiğini kapayabiliriz ama yerli oyuncuda bu rahatlık mümkün değil.O yüzden Sinan Güler kaçırılacak, burun kıvrılacak bir oyuncu değildir.

Şahsen bütün yerli oyuncular genelindeki fikrim aralarında bir maçın gidişatını ,atmosferini en kolay, en çabuk değiştirme potansiyeli olan oyuncu Sinan Güler'dir, Banvit serisinin 2. maçında gördük Tutku'nun yalnız çırpınışlarını. Şahsen ben böyle bir karakteri, basketbolda bu kadar büyük bir şans yaratabilecek bir oyuncuya hele ki yerliyse hayır diyemem arkadaşlar.

Şu zamanda -final serisi gibi önemli bir kıstas da dikkate alınmadan- burada transfere kafa yorulmasından ben de rahatsızım.Yersiz ve zamansız buluyorum.Yalnız oyuncularımızı övelim derken ismi bizimle anılan oyuncuların basketbollarına hakaret etmeyelim lütfen.:)

yok messi olsaydı şampiyonduk asıl :)

ben niye bugünlerde bu yeni üyelerden huylanıyorum acep ?

alttaki msjın silinmesini öneriyorum...

Sinan tabiki iyi oyuncu lafımız yok ama 2-3 numaralarımıza bakalım.Evren-Caner-Shipp var elimizde.Bunlar Sinanla hemen hemen aynı kalitedeler.Bunlarla aynı kalitede Sinan alınıp rotasyon şişirileceğine o mevkiiye Avrupa çapında kariyerli bir oyuncu almak çok daha mantıklı.

Gerçekten okuduklarıma inanamıyorum. Amma tuhaflaşmış forum ahalisi. Yok Sinan hucumda şöyle kötüymüş, ne gerek varmış, sadece zıp zıplarmış. Traji-komik yorumlar. Sinan'ı beğenmeyen arkadaşlar kimleri beğeniyorlar acaba çok merak ediyorum. Herhalde Sinan'ın suçu çok atletik olması. Yok 29 yaşındaymış Tutku kaç yaşında geldi takıma. Değil Sinan abisi Murat gelse bu takıma çok şey farketirir. Fener uzunlarının üzerine korkusuzca penetre edip sayı/faul ile sonlandıran iki kardeşten söz ediyoruz. Atıp tutarken biraz dikkatli olalım lütfen kendimizi komik duruma düşürmeden. Sırf bazı kimseleri kötülemek ortamı provoke etmek için üye olmayalım güzelim foruma.

Sinan harkulade bir oyuncudur, bu tartışmalar ilginç olmuş.

Zaten şimdi yeri ve zamanı da değil, şampiyonluk serisi başlıyor bugün, ona odaklanalım lütfen.

"Kadro konusunda önümüzdeki hafta ciddi adımlar atacaklarının altını çizen Ufuk Sarıca, Kerem Gönlüm, Sinan ve Cenk ile sözleşmelerinin sürdüğünü Kerem Tunçeri ile Ender ile devam etmek istediklerini yabancıların ise büyük oranda değişeceğini vurguladı."

Sinan ve Kerem G. ile sözleşmeleri sürüyormuş.

"Kadro konusunda önümüzdeki hafta ciddi adımlar atacaklarının altını çizen Ufuk Sarıca, Kerem Gönlüm, Sinan ve Cenk ile sözleşmelerinin sürdüğünü Kerem Tunçeri ile Ender ile devam etmek istediklerini yabancıların ise büyük oranda değişeceğini vurguladı."

Sinan ve Kerem G. ile sözleşmeleri sürüyormuş.

Lawrence Roberts veya Thornton düşünülme ihtimali olan oyuncuları.

Madem hedefler en üst seviyede 1-2 oyuncuda çok üst seviyede olmalı C.Eidson gibi.Maccabi'den ayrılacakmış.Barcelona ya da Kazan'a gidecekmiş.Yıllık 2 milyon dolar gibi rakam yazılmış.

arkadaşlar kerem gönlüm yada kerem tunçeri yedek olarak geleceklerse buyursun gelsinler,ama hedeflerimiz büyükse ilk 5 mizde bu arkadaşların bulunmasını istemem.eyvallah rotasyonu güçlendiriler,ama mesela fenerbahçeye karşı son 5 yılda oynadıkları oyun, düştükleri durum ortada...mutlaka çok kaliteli ve AVRUPADA kendini ispatlamış oyuncular almamız lazım.oyun kurucu olarak lester mclebb, terrel intrye gibi isimleri düşünebiliriz.uzun olarak zaza pachulia,do'r fisher gibi isimlerin aşağısı eurolig için yeterli değildir.ersan transferi çok zor gibi ama olursa mükemmel olur.sertaçın kiralanıp cemal nalganın yedek uzun kontnjanından takıma alınması gerekiyor kanımca.2 numarada seibutisin yerine kaukenas çok yerinde olur.ersan olmazsa jasaitiside geri transfer etmek de bir sıkıntı olmaz kanımca.

Yabancılara laf ettiğimizde linç edilmediğimiz kalıyor bir tek.Her zaman söylüyorum Shumpert hariç diğer hiç biri kalmamalı.Shipp,Andric,Rancik,Johnson gitmeli

Bak arkadaşım, sinirlerimiz fazlasıyla bozuk. Biz de biliyoruz yabancılarımızın çok üst düzey olmadığını ama şu an için yapacak bir şey yok. Bizi buraya bu yabancılar taşıdı ve final serisinde de bunlarla oynayacağız. Biz oyuncularımız muhteşem demiyoruz ama her şeyi konuşmanın bir zamanı olacak elbet. Bitsin şu seri ondan sonra kimi eleştirirsen eleştir forum kuralları içinde. Ama şu an bu oyuncularla devam etmek zorunda olduğumuzu kafana sok, her mağlubiyetten sonra gelip şu yetersiz bu yetersiz yorumlarından forum sakinlerinin nefret ettiğini anla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...