Haklısın ama sınırıme hakim olamıyorum
hahahaha vallahi helal olsun kendi yorumuna yorum yaparak beni güldürdün bu moral bozukluğunda çok sağol
Haklısın ama sınırıme hakim olamıyorum
Bak arkadaşım, sinirlerimiz fazlasıyla bozuk. Biz de biliyoruz yabancılarımızın çok üst düzey olmadığını ama şu an için yapacak bir şey yok. Bizi buraya bu yabancılar taşıdı ve final serisinde de bunlarla oynayacağız. Biz oyuncularımız muhteşem demiyoruz ama her şeyi konuşmanın bir zamanı olacak elbet. Bitsin şu seri ondan sonra kimi eleştirirsen eleştir forum kuralları içinde. Ama şu an bu oyuncularla devam etmek zorunda olduğumuzu kafana sok, her mağlubiyetten sonra gelip şu yetersiz bu yetersiz yorumlarından forum sakinlerinin nefret ettiğini anla
Yabancılara laf ettiğimizde linç edilmediğimiz kalıyor bir tek.Her zaman söylüyorum Shumpert hariç diğer hiç biri kalmamalı.Shipp,Andric,Rancik,Johnson gitmeli
Yabancılara laf ettiğimizde linç edilmediğimiz kalıyor bir tek.Her zaman söylüyorum Shumpert hariç diğer hiç biri kalmamalı.Shipp,Andric,Rancik,Johnson gitmeli
ben ne olursa olsun Luksanın da takımda kalmasından yanayım. Yanına ribauntcu 4-5 oynayabilen bir yabancı alınırsa Luksanın da performansının artacağı kanısındayımEuroleauge icin Shumpert disindaki tum yabancilara tesekkur edilmeli..Zaten Shumpert Turk olacagina gore uzun yillardir bu seviyelerde oynayan ve oynamis isimler transfer edilmeli.. Yillardir 2. 3. sinif oyuncularla oynadik..Euroleauge icin kalite sart oldu... McIntyr,Terrence Morris,Tucker,Keith Langford,Bogdanovic,K.Lavrinovic (Seibutis dahil!) vs... tarzi oyuncular sart!
Lakovic-Jaycee Carroll-A.Vorontsevich-Teletovic-D'or Fischer! Al bu 5 yabanciyi her zaman zirvede tutun!
Yıllarca süren yönetimsel başarısızlıklardan dolayı bütçemiz bu seviyelerde kaldı ve artık Galatasaray basketbolunun bütçesi yeni sponsorlukla 2'ye 3'e katlanmalıdır..
Oyuncularımızın verdiği insanüstü gayret tabi ki çok değerli ama her dönem bu gayreti bekleyemezsin..Artık Galatasaray basketbolu böylesine dirilmişken,en önemli taraftar kitlesine sahipken,şampiyonluğun favorilerinden biri olacak bütçeler sağlanmalı ve Galatasaray basketbolu rahat bir nefes almalı..
Kağıt üzerinde defektleri olmayan kadrolar kurulabilmeli,Ülkere kağıt üzerinde yenilmemeliyiz mesela,işte o zaman şampiyonluktan daha gür bir sesle bahsedebiliriz.