2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin James Gist ve Bojan Bogdanovic transferleri için ne düşünüyosunuz?

Açıkçası Gist'i tanımıyorum ama Bogdanovic iyi bir transfer olmuş bence..

Fenerbahçe'nin James Gist ve Bojan Bogdanovic transferleri için ne düşünüyosunuz?

Açıkçası Gist'i tanımıyorum ama Bogdanovic iyi bir transfer olmuş bence..
Gist atletik çok uzun olmayan (sanırım 2,05 ) üçlük tehdidi de olan bir dört numara. Adana doğumlu olması sebebiyle yerli statüsünde oynatmak için zorlayacaklardır.
Bogdanoviç klasik bir 3 numara kendi pozisyonunu yaratabilen biri değil iyi şutördür.
2 oyuncuda seneye final four hedefi için liderlik yapacak oyuncular değil tamamlayıcı tipte oyunculardır.

İlkan bizde az süre alacaktı.Gelişimi için süre alacağı kalburüstü bir takıma gitmesi daha iyi olacak.

Eğer İlkan KSK'ya gidecekse ve KSK bu sene oynadığı basketbolu oynayacaksa İlkan'ın değil gelişme geriye gideceğine inanıyorum.
İlkan Bizim takımda hiç süre bulamasa bile sadece yaptığı antremanlarla bile KSK da geliştireceğinden daha fazla geliştirir kendini.
Bizim kullanmak istemediğimiz oyuncuyu hangi kalbur üstü takım alır ve İlkan orada kendini geliştiri diye düşününce bir tek Banvit geliyor benim aklıma -Olin Edirne'nin seneye ne olacağını bilemediğimden- Bizde antreman çıkması halinde bile Banvit'tekinden daha çok gelişim kaydedeceğini düşünüyorum İlkan'ın.
- GS TV de branş raporunda antremanlar ve oyuncularla yapılan röportajlardan çok sıkı antremanlar yapıldığına inandığım için bu şekilde düşünüyorum.-

Gist atletik çok uzun olmayan (sanırım 2,05 ) üçlük tehdidi de olan bir dört numara. Adana doğumlu olması sebebiyle yerli statüsünde oynatmak için zorlayacaklardır.
Bogdanoviç klasik bir 3 numara kendi pozisyonunu yaratabilen biri değil iyi şutördür.
2 oyuncuda seneye final four hedefi için liderlik yapacak oyuncular değil tamamlayıcı tipte oyunculardır.

FB Ülker'de Preldziç devşirme olarak oynayacağından Gist yerli statüsünde oynayamaz diye biliyorum.

Furkan muhtemelen gelecek sene drafta girecek. Bir sene sonra drafta gidecek bir oyuncu üzerinden plan yapmak bana mantıklı gelmiyor. Üstüne sanırım Karşıyaka'ya bonservis ödeyeceğiz. Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu ama benim şüphelerim var açıkçası. Furkan üzerinden plan yapmaktansa İlkan'a yatırım yapmak daha mantıklı duruyor.

Geçen sezon oyuncu önerilerini ayrı başlığıa gerçekleşen yada en azından görüşmeleri yürüryen transferleri buraya yazıyorduk iyi oluyordu.Yine herşeyi burada konuşmaya başladık.

Türk oyuncu kadrosunu zenginleştirmeyi planlayan Galatasaray, Cevher Özer ile imza aşamasına geldi.

Özer ile kulübü Beşiktaş, Banvit ve Türk Telekom da ilgilenmişti.

1983 doğumlu olan Cevher Özer sezonu 26:39 dakika, 11.1 sayı, 5.1 ribaund, 1.8 asist ortalamasıyla oynamıştı.

Basketfaul'de de şöyle bir haber var ki bu sitenin oldukça güveinilir olduğu yönünde bir gözlemim var.

Shumpert, Cevher, İlkan, Furkan, Ermal, Andric, Cemal...tek yabancı kontenjanıyla zengin uzun rotasyonu.....
Böyle bir kadro olursa, Shumpert 3 numara oynar, sadece 4 kısaya dönüldüğünde 4 numaraya geçer.

Ayrıca, bu oyuncuların bazıları aynı özellikleri taşıyor ve çok sağlam bir yabancı uzun almak zorundayız, herşeyi iyi yapan bir uzun, sırtı dönük oyunu, kısa mesafe şutu ve geçerin üzerinde savunması olması lazım.

Ayrıca bir transfer komitemiz varmış, güvenmek lazım komiteye.

Ben İlkan'ın verilip Furkan'ın alınmasına son derece karşıyım, Furkan sakatlıktan sonra kendini bulamadı, ayrıca sırtı dönük oyunu ve şutu zayıf, para artı İlkan ı vermek doğru olmaz bence.

Bizim uzun rotasyonumuz eğer Cevher doğruysa, bence aşağıdaki gibi olmalı.

4-Cevher, İlkan
5-Andric, Ermal ve çok sağlam bir yabancı 5 numara.

Sertaç Şanlı'da, genç oyuncu kontenjanından kadroda kalabilir.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS, E.Arslan ve C.Özer'le prensip anlaşmasına varmış, her an imzalar atılabilir, ayrıca Furkan veya C.Nalga ilede anlaşma imzalanıcak.

GS, E.Arslan ve C.Özer'le prensip anlaşmasına varmış, her an imzalar atılabilir, ayrıca Furkan veya C.Nalga ilede anlaşma imzalanıcak.(Eyüp Yıldız)..Pota altı baya kalabalık olacak bu sene anlaşılan..Elimizde Ermal-Andriç-ve eğer kiralık verilmezse İlkan var.Birde yabancı alınırsa baya güçlü pota altı olur..

GS, E.Arslan ve C.Özer'le prensip anlaşmasına varmış, her an imzalar atılabilir, ayrıca Furkan veya C.Nalga ilede anlaşma imzalanıcak.(Eyüp Yıldız)..Pota altı baya kalabalık olacak bu sene anlaşılan..Elimizde Ermal-Andriç-ve eğer kiralık verilmezse İlkan var.Birde yabancı alınırsa baya güçlü pota altı olur..

Hiç biri kademe atlatacak oyuncu değil maalesef.Pota altı kalitesi değil oyuncu sayısı artmış olacak sadece.Daha büyük isimler bekliyorum

Ender Arslan ve Cevher Özer'le anlaşacaksak hiç "Şampiyonluğa oynuyoruz " demesinler...

Ya Erdal bi git allah aşkına..Ender dediğin adam her sene Eurolig'de forma giyen yıllardır Milli takımda ter döken bi oyuncu.Yorumlarında illa bi aykırılık mı olacak ?

Cevher'de yıllardır bu ligin kalbürüstü oyuncularından Oktay Mahmuti'nin sisteminde elbette verimli olacaktır...

Ben ikisini de severim beğenirim gelmelerinde sorun yoktur.Ender Tutku ve 1 ve 2 nuamra oynayabilen bi guard alırsak orayı tamamlarız.

arkadaslar bırakın bu işleri kimse bu sene başlarken caneri sertaçı göksenini birşeyler bekleyen varmıydı yoktu.
Oktay hocaya güvenimiz tam demekki aldıklarına göre oktay hocada okey vermistir yani.Adamın bir bildigi var en azindan rotasyonu guclendirir.

Ender dediğin oyuncu Efes'in deyim yerindeyse çöpe attığı bir oyuncu.Efes Kerem-yabancı bir guard , Fenerbahçe Ukic,Engin,belki yabancı bir guard ile oynayacakken bizim Tutku'nun yanına Ender'i koymamız hedefimizi çok net şekilde belli eder.Jerry Johnson bile kalabilir Ender'İn yerine.Fenerbahçe serisinde ki Jerry , Ender'le kıyas edilmez.

Cevher ise tamamen İlkan'ın önünü kapayacağı için istemiyorum.Orta sınıf takımlarda oynayabilecek ama asla şampiyonluğa oynayacak bir takımda oynayamıyacak bir oyuncu Cevher.Yaşıda genç sayılmaz artık.27 yaşına gelmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...