Fenerbahçe'nin James Gist ve Bojan Bogdanovic transferleri için ne düşünüyosunuz?
Açıkçası Gist'i tanımıyorum ama Bogdanovic iyi bir transfer olmuş bence..
Gist atletik çok uzun olmayan (sanırım 2,05 ) üçlük tehdidi de olan bir dört numara. Adana doğumlu olması sebebiyle yerli statüsünde oynatmak için zorlayacaklardır.Fenerbahçe'nin James Gist ve Bojan Bogdanovic transferleri için ne düşünüyosunuz?
İlkan bizde az süre alacaktı.Gelişimi için süre alacağı kalburüstü bir takıma gitmesi daha iyi olacak.
Gist atletik çok uzun olmayan (sanırım 2,05 ) üçlük tehdidi de olan bir dört numara. Adana doğumlu olması sebebiyle yerli statüsünde oynatmak için zorlayacaklardır.
Bogdanoviç klasik bir 3 numara kendi pozisyonunu yaratabilen biri değil iyi şutördür.
2 oyuncuda seneye final four hedefi için liderlik yapacak oyuncular değil tamamlayıcı tipte oyunculardır.
O konu biraz karışık sanırım bende tam bilmiyorum lakin Ermal gibi Preldziç'te milli takımda oynarsa o kapsamdan çıkabilir. Gist doğum ile birlikte vatandaşlık statüsü kazandığı için devşirme olarak kabul edilir mi ondan da emin değilim.FB Ülker'de Preldziç devşirme olarak oynayacağından Gist yerli statüsünde oynayamaz diye biliyorum.
Böyle bir kadro olursa, Shumpert 3 numara oynar, sadece 4 kısaya dönüldüğünde 4 numaraya geçer.Shumpert, Cevher, İlkan, Furkan, Ermal, Andric, Cemal...tek yabancı kontenjanıyla zengin uzun rotasyonu.....
GS, E.Arslan ve C.Özer'le prensip anlaşmasına varmış, her an imzalar atılabilir, ayrıca Furkan veya C.Nalga ilede anlaşma imzalanıcak.(Eyüp Yıldız)..Pota altı baya kalabalık olacak bu sene anlaşılan..Elimizde Ermal-Andriç-ve eğer kiralık verilmezse İlkan var.Birde yabancı alınırsa baya güçlü pota altı olur..
Ender Arslan ve Cevher Özer'le anlaşacaksak hiç "Şampiyonluğa oynuyoruz " demesinler...
Vay arkadaş ne kadar iyi biliyorsun bu işiEnder Arslan ve Cevher Özer'le anlaşacaksak hiç "Şampiyonluğa oynuyoruz " demesinler...