Tucker Madrid'den ayrıldı skorer olarak düşünebiliriz.
ben Luksanın gitmesini istiyordum dün süper oynadı shumpert ve andric haric hepsi gitsin
seibutis fishcerin hastasıyım o gelsin ariste haciverttas var onuda alırsak 2 3 numarada iyi oynar kendisi.kerme tunceri gonlumu saymaya gerek yok onlar gelcek zatennn
biz hemen gitsin demiyoruz sadece onunla ilgili kafamda soru işareti vardı büyük maçlarda iyi oynamayacak gibi bu maçta gösterdi ki Luksa büyük maçlardada skor ve defansta cok iyi olacagini gösterdi.Shipp isterse 30 sayı atsın bu yıl bir varlık gösteremedi.Belkide oktay hoca ona skordan cok savunma yapmasını asist yapmasını istedi.Bu günde Shipp iyi oynarsa ? Size göre o zaman Shipp, Sumpert, Andriç kalsın öbürleri gitsin öyle mi ? Lütfen tüm sezona bir bütün olarak bakalım. Bir maç "A" iyi bir maç "A" çok kötü hemen gitsin playstation değil bu gerçek dünya.
başkanımız büyük düşündüğünü açıkça ifade etmiş...küçük düşünmeye gerek yok..benim gönlümden geçen 3 oyuncu bulunuyor.mclebb-batiste-ersan...bu adamları bence mutlaka almaya çalışmalıyız..bu transferlerle direkt final four adayı oluruz.10 milyon dolara bu 3 transfer olabilir.bu simler olmadığı zaman alternatif olarak mcintrye-jasaitis-pachulia isimlerini ortaya atıyorum.KÜÇÜK DÜŞÜNMENİN ANLAMI YOK.başkanımızda mevcut en iyi adamları alın demişse bu isimlerin zikrinde sakınca yoktur kanımca.futbolda boş beleş adamlara verilen onlarca milyon doların sadece 10 milyon dolarlık kısmıyla bomba gibi bir takım kurabiliriz.
ersanın alternatifi olamaz mı sence.3 numarada jasa 4 numarada preston müthiş olmazmıJasaitis mi büyük düşünme?
Shumpertın sürekli olarak 4 numara olarak düşünüldüğü bir takımın çok üst seviyelere oynaması zor.Shumpertın 4 numara olarak oynayacağı bir dönemler olacaktır ama ağırlık olarak 3 numarada kullanılması taraftarıyım..
4 numarası Shumpert olan bir takımın pivotu Dwight Howard değilse o takım size olarak ve ribaund dengesi açısından ezilir..Konsantrasyonla bir yere kadar..
Euroleague gibi organizasyonlarda ve gerçek manada şampiyonluk için oynayacak takımlarda size çok önemli..
Abi Oktay Hoca 4 numara diyor onun için. Saf 4 numara diyor hatta.
3 4 transferle final four adayi yaptin takimi tebrik ediyorum seni !başkanımız büyük düşündüğünü açıkça ifade etmiş...küçük düşünmeye gerek yok..benim gönlümden geçen 3 oyuncu bulunuyor.mclebb-batiste-ersan...bu adamları bence mutlaka almaya çalışmalıyız..bu transferlerle direkt final four adayı oluruz.10 milyon dolara bu 3 transfer olabilir.bu simler olmadığı zaman alternatif olarak mcintrye-jasaitis-pachulia isimlerini ortaya atıyorum.KÜÇÜK DÜŞÜNMENİN ANLAMI YOK.başkanımızda mevcut en iyi adamları alın demişse bu isimlerin zikrinde sakınca yoktur kanımca.futbolda boş beleş adamlara verilen onlarca milyon doların sadece 10 milyon dolarlık kısmıyla bomba gibi bir takım kurabiliriz.