2 sene önce prokom,1 sene önce partizan ve bu sene valencia final four adayı olmuşlardı.bu takımların kadrolarına bir bakın isterseniz...mclebb,ersan,schumpert,batiste,andric,tutku,ermal gibi oyuncuların yer aldığı ,koçunun oktay mahmuti olduğu ve her maçını 12.000 ateşli taraftarıyla oynayan bir takımın final four adayı olmasından doğal ne olabilir.neden kendimize EUROLİG FİNAL FOUR'U GÖMLEĞİNİ yakıştıramıyoruz.3 4 transferle final four adayi yaptin takimi tebrik ediyorum seni !
Bütçemiz yükseliyor diye Teodosiç,Navarro gibi oyuncuları alabileceğimizi sanan kişiler var birde.Ayaklar yere bassın biraz daha önce euroleague'de hiç oynamamış ve avrupada basketbol branşında pek ismi olmayan bir takımdan bahsediyoruz şuan.Önce avrupada sesimizi duyurup belli bir istikrar sağlamamız lazım anca o zaman bu tarz isimlerle ilgilenecek duruma geliriz.
McCalebb'i ben tartışmam açıkçası. Geçen sene final 4'a giden Partizan'ın en önemli parçasıydı. Eğer "Partizan sistem takımı, orda herkes oynuyo" derseniz bu seneki Siena performansını gösterebilirim. Sakatlanana kadar yine takımının en iyisiydi. Darius Washington, Jerry Johnson'ın da bulunduğu familyadan olup, bu familyanın en iyisidir bence Avrupa'da.
Batiste ve Bourousis benim de gönlümden geçen uzunlar. Ersan olayında daha önce fikrimi, olma ihtimali çok düşük ancak Batiste-Ersan ikilisi çok müthiş geldi gözüme. Ama tabii ki gelecek sezon hedefimiz final 4 olmayacaktır, o yüzden daha realist düşünmek gerekir.
Bu arada Zaza'nın da sözleşme bitmiyor da bi' şekilde Avrupa'ya gelse bile görev adamlığından öteye geçemez.
Bu arada navarro,spanoulis falan yazdım ama ben onları alalım anlamında demedim,alamayız tabi ki,ben oyun tarzı anlamında örnek verdim..o saydıklarım içinde lakovic alınabilir ama,hatta bence lakovic düşünülse iyi de olur..
öncelikle iki Kerem gelsin de. yabancilar en kolay is. önemli olan yerli oyuncu kalitesi. sadece oyun anlaminda bakmamak gerek. Tunceri ve Gönlüm müthis derecede liderlik vasfi olan is ahlaki üst düzey oyuncular.
1)prokomün final foura kaldığını hatırlamıyorum kalsa da en azından euroleague tecrübesi var takımın2 sene önce prokom,1 sene önce partizan ve bu sene valencia final four adayı olmuşlardı.bu takımların kadrolarına bir bakın isterseniz...mclebb,ersan,schumpert,batiste,andriç,tutku,ermal gibi oyuncuların yer aldığı ,koçunun oktay mahmuti olduğu ve her maçını 12.000 ateşli taraftarıyla oynayan bir takımın final four adayı olmasından doğal ne olabilir.neden kendimize EUROLİG FİNAL FOUR'U GÖMLEĞİNİ yakıştıramıyoruz.
dış medyada bizim savanovic ve bourosis ile ilgilendigimiz yazıyor dogrumu acaba bilmiyorum..