2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lokavt bitince dönme zorunlulukları var diye biliyorum Doğuş.Hatta Hido Ntvspor'da ben lokavt olursa dönmek istemiyorum çünkü lokavt bittiğinde dönmek zorundaym ve avrupada gittiğim kulübü yarı yolda bırakkmış olurum gibi birşeyler demişti.

Ben yıllık ücreti bu kadar pahalı değil diye biliyordum ama kalsın.

Bir an heyecanlanmıstım gerçekten de :D

Bu arada E.Lorbek nasıl olur uzun rotasyonuna.

Lokavt bitince dönme zorunlulukları var diye biliyorum Doğuş.Hatta Hido Ntvspor'da ben lokavt olursa dönmek istemiyorum çünkü lokavt bittiğinde dönmek zorundaym ve avrupada gittiğim kulübü yarı yolda bırakkmış olurum gibi birşeyler demişti.

Ben de onu diyorum abi işte, eğer oyuncular Avrupa gelecekse 2 önemli nokta var, birincisi FIBA'nın kontratı devam eden NBA oyuncularına izin vermesi Avrupa'da oynayabilmeleri için. Ancak bu durumda da NBA yönetiminin tavrı ne olacak. Kontratı devam eden oyuncular, Avrupa'ya gelirse örneğin 1 senelik imzalarlarsa herhangi bir kulüple, Avrupa'daki kontrat bitince NBA'deki kontratlarının durumu ne olacak. 2. ise Avrupa takımları, muhtemelen bir sene bile takımda kalamayacak oyuncuları isteyecekler mi. Örneğin Ersan'ı aldık diyelim, Şubat'ta lokavt bitti ama bizim 1 senelik konratımız var. Ersan geri dönebilecek mi -ki sanmıyorum- veya 1 senelik kontratları bitince NBA'deki kontratı kaldığı yerden devam edecek mi? Gerçi Ersan'ı alırsak konratı 2012'de bittiği için onda sorun olmaz ama Pekovic'in kontratı devam ediyor, lokavt olduğu takdirde konratlar fesh edilmeyeceğine göre, en geç 1 sene sonra dönecek. Diğer türlü, lokavt bittiği zaman geri döneceklerse hiç gelmesinler, lokavt en geç Mart'ta bitse bile tam Euroleague'de ve yerel liglerde en kritik maçlar oynanacak ve onlar geri dönmek zorunda kalacaklar. Eh, en önemli maçlarda oynamayacak adamı ben ne yapayım. Hiç gelmesin o zaman.

Nikola Pekoviç lokavt durumunda GS ile el sıkışmış. Belki Ersan da gelebilir Ancak şöyle bir duurm var ocak ayına kadar lokavt sürdü diyelim NBA başlayınca bunlar gdince ne olacak!!! yarım dönemlik bir hedef mi olur Bunları iyi düşünmek gerek.
not: Bu arada üstteki post ile aynı düşünceyi paylaşıyoruz galiba!!

Tamam Doğuş biz senle aynı şeyden bahsediyoruz zaten ben biraz karışık yazdım sadece :) Dediklerinede tamamen katılyorum lokavttan oyuncu almak büyük risk.İlla lokavttan bir oyuncu kapalım diyorsak da fa olacaklara bakmak lazım.Bu sene serbest kalan oyuncular arasında işimize yarayacak isimler var.

12 yıl önce lokavt Aralık ayında bitmiş ve sıkıştırılmş 50 maçlık bir lig oynanmıştı. Zaten bilenler bilir San Antonio ilk şampiyonluğunu bu dönemde kazanmıştı. ABD'de profesyonel hemen her ligde bu sezon lokavt var NFL'de lokavta gitti.

Nikola Pekovic haberini ilk duyduğumda kalbim yerinden atacak gibi oldu. Yakın geçmişte pota altında rakip uzunlara bu kadar üstünlük sağlayan bi avrupalı yoktu çünkü. Topu alçak postta eline verdiğinizde gönül rahatlığıyla arkanıza yaslanabilirdiniz doya doya seyretmek için.

Ama lokavta bağlı durumu hevesimi kırdı ne yalan söyleyeyim. Çünkü ben artık uzun vadeli planlar yapmak istiyorum, ne oldu, ne zaman gidecek, bu lokavt ne zaman bitecek diye düşünmek istemiyorum. Bu senelik bağlayıcı bir yapmakta bunu değiştirmiyor. 1 senelik planlar yapa yapa artık yol kat edemez olmuştuk branşlarda. Bu döngü kırılıyorken devam edelim buna.

Oktay hocanın Taurasi etkisi dediği buysa doğru demiş. Lokavttan oyuncu beklemeye karşıydım ama hem Avrupada tozu dumana katmış,hem genç, hem de çok yetenekli bir oyuncuya kimse hayır demez sanırım. Lokavt umarım olur ve 1 sene devam eder. Nowitzki ve Pekovic iki hayalimde Galatasaray forması altında görmek istediğim,sabah sırf ismini bizimle yanyana görmek bile inanılmaz heyecanlandırdı. Pota altında doğru yerde topu ona vermek yetecektir. Kolay kolay onu durdurabilen biri olamaz.

Lokavt'a göre transfer yapmak hiç matıklı gelmiyor bana. David Stern'ü az çok tanıyorsak ne yapıp edip en geç yılbaşında başlatacaktır NBA sezonunu, bu nedenle biz Avrupa'dan işimize yarayacak oyuncu peşinde koşmalıyız. Bakın FB'nin bütçesi bizden daha çok ama onlar hiç bu işlerle uğraşmadan gidip Gist ve Bogdanovic'i aldı. Gist,Bogdanovic ile Pekovic gibi isim mukayese edilemez ama Pekovic gibi adam herşey bizim umduğumuz gibi gitse bile taş çatlasa 1 yıl oynar. Pekovic, Ersan gibi olmayacak işlerin peşinde koşmamız BJK'ın Iverson'ı alması gibi geliyor bana gereksiz! Avrupa'dan işimize yarayacak adamları almalıyız bir an önce.

Yaz ligi bile iptal edildi. Lokavt olayını uzak görmeyin hiç. Daha önce olduysa yine olur.
Pekovic ise yıllık 2 küsür kazaıyor vergileri düşünce. Euro değil dolar. Lokavttan bağımsız olarakda getirebiliriz bence.

Pekovic'i Barcelona istiyor ama Pekovic'in istediğini vermeye yanaşmıyormuş. Olympiakos'tan teklif var ama Pekovic Panathinaikos'da oynadığı ve orayı benimsediği için Oly'yi de istemiyormuş.

Bu faktörler Pekovic'i bize, bizi Pekovic'e yönelten etkenler. Oyunculuğunu konuşmamıza gerek yok sanırım, gelirse müthiş etki yapar, Oğuz filan maçlardan sonra ağlar.

Ender Arslan Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Efes Pilsen forması giyen Ender Arslan ile üç senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Türkiye Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan 28 yaşındaki oyuncu, point-guard pozisyonunda görev yapıyor. Efes Pilsen'de beş lig şampiyonluğu yaşayan 1.90 m. boyundaki Ender, ülke dışında ise Union Olimpija, TAU Ceramica ve Panionios için oynamıştı.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Şu lokavta güvenilmez lafını anlamıyorum.Adam lokavt ortasında bizi bırakıp gidermiş falan.Sonuçta bu adamda insan yola çıktığı ekibi ne olursa olsun sezon ortasında bırakıp gitmez.Aşırı karaktersiz biri değilse sezon bitene kadar lokavt bitse dahi gitmez

Şu lokavta güvenilmez lafını anlamıyorum.Adam lokavt ortasında bizi bırakıp gidermiş falan.Sonuçta bu adamda insan yola çıktığı ekibi ne olursa olsun sezon ortasında bırakıp gitmez.Aşırı karaktersiz biri değilse sezon bitene kadar lokavt bitse dahi gitmez

Oyuncunun elinde olan birşey değil,eğer sözleşmesi süren oyunculara Avrupa'ya transfer yapma izni çıkarsa(ki sanmıyorum) sezon başladığında sözleşmeli olduğu takım oyuncuyu çağırır ve oyuncu dönmek zorunda kalır.

Tutku-Ender
Evren- 1-2 oynayan yabancı (Calathes, J. Gordon gibi)
Shipp-Caner- Haluk (13.oyuncu)
Cevher-Shumpert-İlkan
Andric- Pekovic?- Furkan

Bu kadroda 4 yabancı var. Görünen o ki 5. yabancıyı almayadabilirz.
Ya da Evreni gönderip yerine çok iyi şut atan bir yabancı da alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...