2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer tüm bu tartışmalar Oktay Hocanın Taurasi'ye atıfta bulunmasından çıktıysa yanılgı içindesiniz.
Taurasi benzetmesi kaliteyi anlatmak için yapıldı. Söylentiler doğruysa o kalitede bir oyuncu Fenerbahçe'de yok zaten, o nedenle oradan alamayız. :)

Nikola Pekoviç alıyoruz galiba.Vatan'ın sitesinde Aslan Kral Pekoviç başlıklı haber varda açılmıyor şuan.Gökmen Özdemir'in bahsettiği isim bu galiba.

Mertcan kaldırdılar galiba çünkü sitenin her tarafına baktım göremedim.

Ermal'in gidişiyle sırtı dönük oynayan uzun oyuncu bosluğunu Pekovic ile kapatmıs oluruz.

Umarım gerçek olur.

Pekoviç Ermal'den 4-5 gömlek üstündür ama sözleşmesi var 2 yıl daha ve yıllık 4.300 kazanıyor.Vergilerle beraber 2.5'a inse buraya 3 milyona falan anca gelir.Pek ihtimal vermiyorum ben.

http://haber.gazetevatan.com/Haber/384650/1/Gundem
Lokavta bağlıymış durumu.Haberde biraz fos duruyor zaten.Tek engel lokavt diyip bir kaç gün içinde bu transferi bitirecek falan demesi çelişkili.Ayrıca haber Murat Yücekök'e aitmiş.

Lokavt olup olmayacağı bu hafta içinde belli olacak, o yüzden öyle denmiş olabilir.

Normal şartlarda seneye 4.2 milyon dolar alıcak Minnesota'dan, ama vergiler düşünüldüğünde ödenmeyecek para değil, tam olarak vergi hesaplarını bilmemekle birlikte.

Lokavt olup olmayacağı bu hafta içinde belli olacak, o yüzden öyle denmiş olabilir.

Normal şartlarda seneye 4.2 milyon dolar alıcak Minnesota'dan, ama vergiler düşünüldüğünde ödenmeyecek para değil, tam olarak vergi hesaplarını bilmemekle birlikte.
Lokavt kesin olacakta ne kadar sürecek bu lokavt orası önemli.1 yıl süre ile olucaksa -ki sanmıyorum Pekoviç falan gelsin tabi başımızın üstünde yeri var :) Ama ligin ortasında lokavt bitip oyuncular geri dönecekse çok büyük sıkıntı yaşarız.

Bilemezsin ki lokavtın ne kadar süreceğini. Bu büyük yanılgılardan biri işte. NBA yönetimi ile oyuncular birliği bir araya gelip "hadi 6 aylık bi' lokavt yapalım, sonra anlaşırız" demiyorlar takdir edersiniz ki. Süreyi tahmin etmek pek mümkün değil yani, iki taraf ne zaman anlaşırsa o zaman biter lokavt. Ama lokavt olur da FIBA da NBA oyuncularıyla sözleşme yapma hakkı tanırsa -kontratı devam edenlerle- o zaman NBA'den oyuncu gelmesini bekleyebiliriz. Ayrıca hiç bir Avrupa kulübü de hiç bir oyuncunun "Abi ben şimdi size geleyim, lokavt bitimine yakın haber verecekler ben geri dönecem" tarzı teklifini kabul etmez. Sözleşme 1 yıllıksa 1 yıllıktır. Ama lokavt için bi' süre vermek zor.

Bu arada Nilay abla, Pekovic bu sezon 4 almış, seneye 4.2 alacak. Ben demiyorum, hoopshype diyo. :)

http://hoopshype.com/salaries/minnesota.htm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...