2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gattuso haberi umarım yalandır
34 yaşında ki bir adamı takım gençleşirken ne gerek var anlamadım
Assaidi çok genç bir oyuncu
beni tatmin eden tarafı ümit davala ve hasan şaş ın bu adama geçen sezon 4-5 kere izlemiş olması
yani menejer yada video görüntüsü ile yapılan bir tranfer değil
Demba Ba atletik güçlü bir forvet
yani baros gibi sık sakatlanan yada kart gören biri değil
ben geleceğini sanmıyorum ama
gelirse çok iyi olur

Biz Demba Ba'ya bahsedilen çift haneli bonservisleri vermeyiz. Verseydik zaten Shaqiri'yi getirirdik.
Gattuso haberlerinin de akla mantığa yatkın bir tarafı yok...

Demba Ba'ya neden 10-11 milyon vermeyelim ? Shaqiri ile ne alakası var ?? Shaqiri olayı para dışında bir çok etken yüzünden olmadı ama şimdi bize yabancı yıldız bir forvet şart oğlu şart !! Umarım Ba haberleri dogrudur, takım 1 level atlar.

Demba Ba bence çok üstdüzey bir transfer olur özellikle premier ligden gelmesi ayrı bir olay İngiltereden gelen oyuncular ülkemizde başarılı oluyor bu kanıtlanmış desek yalan olmaz fizik gücü süper bu da türkiyede iş yapacağının kanıtı ama Demba Ba ve Assaidi yi alırsak birde Melo yu aldığımızı düşünsek----Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo-Assaidi-Demba Ba-Elmander le 7 tane yabancımız oluyor.Dany ujfalusi ile değişmeli oynaması kesin gibi...hamiti kesin almak gibi bir olay ortaya çıkıyor ve elmander yerine umut bulut ilk 11 de ihtimali var ligde yada assaidi yerine emre çolak

Daha hala Hollanda-Portekiz hattından o alınmaz, bu alınmaz diyenler var yahu.

Bu iki ülkeden oyuncuların en iyileri bulunur,çıkarılır,alınır önemli olan oynadıkları pozisyonlara ve senin ülkenin futboluna uygun fizikte oyuncuyu seçmekte.

Kezman gibi yıllarca çabukluk ile iş yapmış, orta boylu ince fizikli birini sakatlıklardan ötürü hızınıda kaybettiği bir zamanda TSL'e alıp getirirsen tabiki başarısız olur adam Hollanda'nın suçu ne :)

Hele ki Huntelaar, Suarez, Ronaldo örneklerine verilen cevap ve bahaneler tam 'epic fail' olmuş, okurken güldüm :)

Başkan Demba Ba'yı hoca istediği an bitiririz diyor. Bunu en son Shaqiri için kullanmıştı sanırım. Bu tarz konuşmalara niye devam ediyor anlamıyorum. Keşke alsalar Demba Ba'yı ama hiç sanmıyorum.

Yine yanılmadık ve yine aynı haberler. Fatih Terim veto etti sakatlığından dolayı.

Bu arada ilginç bir detay var. Ünal Aysal Demba Ba'nın abisi ve aynı zamanda menejeriyle görüşmüş. Mahmuti'nin menejeriyle görüşemez başkan ama elin Demba Ba'sının ne olduğu belirsiz menejeriyle görüşebilir. Çok ilginç.

Yine yanılmadık ve yine aynı haberler. Fatih Terim veto etti sakatlığından dolayı.

Bu arada ilginç bir detay var. Ünal Aysal Demba Ba'nın abisi ve aynı zamanda menejeriyle görüşmüş. Mahmuti'nin menejeriyle görüşemez başkan ama elin Demba Ba'sının ne olduğu belirsiz menejeriyle görüşebilir. Çok ilginç.

Bacak bacak üstüne atmış mı?

Bulent Timurlenk ‏@timblnt

Hamit'in Galatasaray'dan istediklerini Anzhi ya da Katar verir mi, bilemedim: 4 milyon Euro garanti+ maç başı+ kupa bonusu

İyiki riva'nın tapusunu istememiş hamit.

Amrabat için 6.5 Milyon Avro + 2 futbolcu teklif edeceğimiz yazılmış Vatan gazetesinde , yok artık daha neler...

Ben kendini kanıtlamış, avrupa deneyimi üst düzey isimler istiyorum, böyle ya tutarsa tarzı denemeleri bırakmamız lazım.

Anelka dönme ihtimali konuşuluyordu o nedenle vazgeçti şeklinde haberler çıkmıştı, ama isteyeceği ücret son Şampiyonlar ligi şampiyonluğundan sonra çok uçuk olacağı kesin kim isterse çok yüksek rakamları gözden çıkarmalı ki bizim bu yılki genç isimlere yönelik eğilimimiz dikkate alınırsa sanmam hamle yapacağımızı...

Refik Arkan: Üst düzey Arjantinli bir golcüyle anlaştık.

@Gs TV ilk akla gelen diego milito ama ben onu alacağımızı sanmıyorum kim olabilir ki? Aklıma direk higuan geldi ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...