2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Demba Ba'yı hoca istediği an bitiririz diyor. Bunu en son Shaqiri için kullanmıştı sanırım. Bu tarz konuşmalara niye devam ediyor anlamıyorum. Keşke alsalar Demba Ba'yı ama hiç sanmıyorum.

Baskan transfer konuşmasın Allah icin, acemilik bitti demis ama yine bizi beklentiye sokmasın , alırız dediği kimseyi alamadık... Totem yapsın hatta hic yanaşmasın

Heerenveen'li Assaidi'nin İstanbul'da olduğu haberi çıktı şu an Ntv spor'da genç,dinamik,hareketli bir oyuncu eğer imzalar atılırsa ben iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.

Bu tarz çıtkırıldım adamları sevmiyorum. Daha agresif kanat oyuncuları bekliyordum. Keita'yı o yüzden çok sevdim zaten. Yine de genç bir oyuncu, yetenekli ve teknik. İzlemeden yorum yapamayız.

Uluslararası tecrübesi olmayan bir isim bu yıl Şampiyonlar Ligi oynayacağımız düşünülürse daha tecrübeli ve etkili kendini kanıtlamış bir isim olmasını isterdim. Fransa liginde daha elit oyuncular var bence 22-25 yaş aralığında, fizik olarak yetersiz görünüyor. Hani geçen yıl bu tarz yapılsa anlardım sadece lig vardı ama bu yıl Şampiyonlar Ligi ve başarı deniyorsa bence yetersiz bir transfer olur. Savunma yönünde zayıf sanırım sadece hücum yönü tekniği ve hız göze çarpıyor.

Ve de sezonluk 500.000 EURO alan oyuncuya 1.500.000 EURO teklif edilmiş , bonservis içinde 4.500.000 EURO teklif edilmiş istenen 6.500.000 EURO imiş. Bence çok yüksek oyuncuya ödenen ücret heleki elle tutulur bir başarısı yokken...

Hollanda ligini takip edenler Assaidi'yi mutlaka biliyordur. Heerenveen'in Bas Dost ile birlikte en iyi oyuncusu. Hollanda liginin en iyi birkaç kanat oyuncusu arasında. En önemli özellikleri tekniği, topla birlikte hızlı hareket edebilmesi ve dribling yeteneği. En büyük zaafları ise fiziksel dayanıklığının düşüklüğü ve topla bazen çok fazla oynaması. Bir de kendisine olan aşırı güveni bazen çok faydalı, bazense zararlı olabiliyor. Türkiye ligi, Hollanda'ya göre futbolun çok sert oynandığı, daha doğrusu rakibi oynatmamaya dayalı bir lig. Dolayısıyla Assaidi gibi yetenekleriyle ön plana çıkan bir oyuncu için mutlaka alışması ve değiştirmesi gereken şeyler olacaktır.

Umut Bulut faydalı olur bence. Ankaragücü'nden beri dikkatimi çekmiştir. Çok gol kaçırıyor gibi görünsede, çok pozisyona girebilen, rakip defansa sıkıntı veren, mücadele gücü üst düzey ve takım savunmasına oldukça katkı verebilen bir oyuncu. Umut Bulut varken ŞL'de dahi 4-4-2 oynanabilir.

Hollanda liginde yıllarca böyle yetenekler vardı ve avrupa kluplerı onları keşfedip yıldız yaptı, parlattı..Boyle yetenekler hep var Hollanda liginde.. Biz de bunlardan birini yakalayabılmısız, ne mutlu bize.

Assaidi bana tarzı,oyun stili ve tekniğiyle amrabatı hatırlatan bir oyuncu bence amrabat konusunda kayserinin böyle bir tutum izlemesinden dolayı kulüp olarak bu altenatife gittik...kanat oyuncusu olması,hızı,tekniği,faslı olmasıyla ve hollanda liginden gelmesiyle amrabatın diğer bir eşini almış olacağız hatta amrabatında kayseriye gelmeden önceki kariyerini düşündüğümüzde amrabatın 1-2 gömlek üstünde bir oyuncuyu daha da uygun fiyatla takıma kazandıracağız son derece iyi bir transfer olacak bizim için...

Ben Hollanda'dan gelen oyunculara pek sıcak bakmıyorum. Hollanda ligi sertliğin çok az olduğu bir lig olduğu için buraya gelen oyuncular afallıyorlar. Bunu Kezman'da, bir nebze Stoch'da, bir zamanlar çok büyük golcü diye lanse edilen Afonso Alves'te gördük. Tabii bunun tersi durumlar da oluyor fakat öyle oyuncular zaten Avrupa'nın elit kulüplerinde oynuyorlar.

Assaidi, Amrabat'tan çok daha iyi bir oyuncu. Hollanda'da dahi temastan kaçmayan, omuz omuza girmekten çekinmeyen bir oyun yapısı ile oynadı tüm yıl.

Lige alışmasının biraz zaman alacağını düşünüyorum sadece alıştıktan sonrada keyifle izleyeceğimiz bir oyuncu olacak kesinlikle.

Potansiyel anlamında Amrabat'tan daha üst seviyede dediğim gibi, bitiriciliği ve şutlarıda ondan daha iyi seviyede yaş olarakta 1 yaş daha genç.

Hollanda'dan gidip bitmiş adam alırsan denilenemlere katılabilirim, son yıllarda Hollanda'da çıkış yakalayıp dışarıya transfer olmuş oyuncuların hemen hemen hiç biri elde patlamadı, bu algı daha çok ligimize gelmiş oyuncular üstünden yapılan asılsız bir genelleme.

Sky Italia'nın haberine göre Demba Ba ile 11 milyon'a anlaşmışız.Gerçekten bu yıl göz kamaştırdı Premier Lig'de.Önümüzdeki günlerde belli olur umarım transferler.

Nilsellroy'dan sonra direkt golcü diyebileceğimiz bir Hollandalı çıktı mı? Ronalda 90'ların Hollanda liginde çıkmadır. Suarez kanat oyuncusudur, Huntelaar'ın Madrid ve Milan kariyerine bakın.
.
Suarez kesinlikle forvet oyuncusudur. Huntelaar bu sene gol kralı oldu.Portekiz liginden ise Hulk ve Falcao gibi isimler çıktı yani ligin önemi yok bence iyi futbolcu her yerde kendini belli eder.
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...