Evet olmadık golleri kaçırıp olmayacak zamanda formsuzluğu tuttu ama çok kritik maçlarda da olmadık goller atıp arayı açmamızı sağlayan maçlarda golleri attı. Fatih hocanın bırakacağını sanmıyorum. Necati iyi bir alternatif olur bence her zaman...
diego milito-matias suarez-rodrigo palacio-lisandro lopez-maxi lopez aklıma ilk gelenler messi-higuain-tevez-aguero vb isimleri almak ihtimali bile yok zaten zaten onları ele üstdüzey arjantinli golcü deyip ismael sosa-formica tipi birşeylerde getirmezler heraldeRefik Arkan: Üst düzey Arjantinli bir golcüyle anlaştık.
@Gs TV ilk akla gelen diego milito ama ben onu alacağımızı sanmıyorum kim olabilir ki? Aklıma direk higuan geldi ama
Sadri Bey Burak için 7 milyon euroya kadar çıktı GS ama 10a da çıksalar gidemez GS ye demiş . Ya Sadri bey sen kim oluyorsun ki vereceksin 5i susturacaksın başlarım kulüplerin arasının bozulmasına ne gördükki TS den şimdiye kadar aramız bozulsa ne olur .
Ya Asım abi ben anlamıyorum kulübü neden zarara uğratıyoruz adamın serbest kalma maddesi varsa ödenir kalır bunda gönül koyulacak bir durum yok madem öyle sadece avrupadan gelen teklifle serbest kalır diye bi madde koydursalardı .
Matias Suarez flan alıcaklarsa hiç almasınlar.. Bize siyahi biri lazım Adebayor yada Demba Ba gibi.. Fenerbahçe geçen sezon Niang, bu sezon Sow ile forvette çok etkiliydi mesela.. Bazı kaynaklarda çıkan haberlere göre 25 Haziran'da TT Arena'da ; Umut,Dany,Melo,Amrabat,Assaidi ve Adebayor ile imza töreni yapılacakmış.
Matias Suarez flan alıcaklarsa hiç almasınlar.. Bize siyahi biri lazım Adebayor yada Demba Ba gibi.. Fenerbahçe geçen sezon Niang, bu sezon Sow ile forvette çok etkiliydi mesela.. Bazı kaynaklarda çıkan haberlere göre 25 Haziran'da TT Arena'da ; Umut,Dany,Melo,Amrabat,Assaidi ve Adebayor ile imza töreni yapılacakmış.