2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet olmadık golleri kaçırıp olmayacak zamanda formsuzluğu tuttu ama çok kritik maçlarda da olmadık goller atıp arayı açmamızı sağlayan maçlarda golleri attı. Fatih hocanın bırakacağını sanmıyorum. Necati iyi bir alternatif olur bence her zaman...

Refik Arkan: Üst düzey Arjantinli bir golcüyle anlaştık.

@Gs TV ilk akla gelen diego milito ama ben onu alacağımızı sanmıyorum kim olabilir ki? Aklıma direk higuan geldi ama :D
diego milito-matias suarez-rodrigo palacio-lisandro lopez-maxi lopez aklıma ilk gelenler messi-higuain-tevez-aguero vb isimleri almak ihtimali bile yok zaten zaten onları ele üstdüzey arjantinli golcü deyip ismael sosa-formica tipi birşeylerde getirmezler heralde

Sadri Bey Burak için 7 milyon euroya kadar çıktı GS ama 10a da çıksalar gidemez GS ye demiş . Ya Sadri bey sen kim oluyorsun ki vereceksin 5i susturacaksın başlarım kulüplerin arasının bozulmasına ne gördükki TS den şimdiye kadar aramız bozulsa ne olur .

Ya Asım abi ben anlamıyorum kulübü neden zarara uğratıyoruz adamın serbest kalma maddesi varsa ödenir kalır bunda gönül koyulacak bir durum yok madem öyle sadece avrupadan gelen teklifle serbest kalır diye bi madde koydursalardı .

Matias Suarez flan alıcaklarsa hiç almasınlar.. Bize siyahi biri lazım Adebayor yada Demba Ba gibi.. Fenerbahçe geçen sezon Niang, bu sezon Sow ile forvette çok etkiliydi mesela.. Bazı kaynaklarda çıkan haberlere göre 25 Haziran'da TT Arena'da ; Umut,Dany,Melo,Amrabat,Assaidi ve Adebayor ile imza töreni yapılacakmış.

Ya Asım abi ben anlamıyorum kulübü neden zarara uğratıyoruz adamın serbest kalma maddesi varsa ödenir kalır bunda gönül koyulacak bir durum yok madem öyle sadece avrupadan gelen teklifle serbest kalır diye bi madde koydursalardı .

Onur sorun senebaşında normalde Burak'ın sözleşmesi bitiyordu. Sezon sonu oturup anlaştılar uzun vadeli bir kontrat ancak sadece yurt dışına çıkış izni ama 5 milyon Euro. Yani Trabzobspor kulübüyle Burak arasında bir sözlü anlaşma var. Güven ortamı bozulmasın diye kontrata geçmediler. 5 Mil Euro Avrupa'ya yolu açılsın diye konuldu sözleşmeye.

Trabzon'da genelde şehir dışından gelen oyuncular pek benimsenmez. En ufak formsuzluklarında ıslıklanır şehrin içinde ana bacı küfür yerler. Oyuncular kötü performanslarından sonra şehirde gezemezler bile. Ama Burak 2 senedir söylemleriyle performansıyla kendisini taraftara çok sevdirdi. Trabzonluyum bile dedi. Trabzonspor'dan gidersem Avrupa'ya giderim dedi. Şimdi Galatasaray'a gelmesi şık olmaz. Zaten Trabzonspor yönetimine de bir baskı var sürekli oyuncuları ellerinde tutamıyorlar diye. Önce Burak Jaja Egemen, Umut, Engin, Ceyhun, derken şimdi de geçen seneki şampiyon kadrodan Burak'ın İstanbul'a gitmesi şehri iyice gerecektir. Sadri Şener ve yöneticilerin bu sözlerinin altında yatan çekince bu.

Matias Suarez flan alıcaklarsa hiç almasınlar.. Bize siyahi biri lazım Adebayor yada Demba Ba gibi.. Fenerbahçe geçen sezon Niang, bu sezon Sow ile forvette çok etkiliydi mesela.. Bazı kaynaklarda çıkan haberlere göre 25 Haziran'da TT Arena'da ; Umut,Dany,Melo,Amrabat,Assaidi ve Adebayor ile imza töreni yapılacakmış.

Sow ne ara etkiliydi ben göremedim pek etkili maçını.Matias Suarez'e gelirsek Sow'dan da Niang'dan da çok daha iyi bir oyuncudur.Bu arada Refik Arkan alaşılan forvet Adebayor'dan daha iyi falan demiş o yüzden Milito olamaz.

bu efsane olması gereken bır yazı :) dırek ırkcılık yapmısız :D

Suarez'e burun kıvrılacağı açıkça belirtilen bir transfer dönemi olacaksa Allah sabır versin bize ve GS yöneticilerine.

Irkçılıkta çığır açmış durumdayız.Halbuki Afrika Kupasını biyerine takan yok bakıyorum.

sanırım uyarılmış olabilir refik arkan yönetimden nasıl açıklarsın diye çünkü kaynak gstv değilmiydi suarez adı sıkça söyleniyordu ortaya cıkacağından şüphelenmiş olabilirler ....garip bir olay

Irkçılık falan yaptıgım yok, yapanları da hiç haz etmem. Siyahi forvetlerin ne kadar etkili oldugunu hepımız bılıyoruz arkadaslar birbirimizi kandırmayalım. ''Sow ne ara etkiliydi'' diyen bir arkadaş var açsın istatistiklerine baksın Sow'un, ayrıca istatistigi bir kenara bırakın forvetteki güçlü fizigi bile rakip defansları fazlasıyla yıpratıyor, derbilerde Semih'in ve Ujfalusi'nin ne kadar zorlandıgını gorduk, keza geçen senede Niang'ın neler yaptıgını bılıyoruz, ben de bu yuzden Adebayor yada Demba Ba gibi siyahi güçlü oyuncuların gelmesini çok isterim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...