2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağlılık olayını aşacağız hocam başka yol yok..
Arda'nın bile gitttiği bir ortam sonuçta (Yerli yabancı farketmiyor)..
Adam para için bu işi yapıyor, senin benim için değil..
Sezon içindeki açıklamalar da taraftar sevsin, sahada kafam rahat olsun hesabıdır muhtemelen..
Taraftarı goygoylayanı değil de işini yapıp aldığı paranın hakkını vereni alkışlamak olmalı bizlerin yapması gereken de..
Kimse "yuh Messi Ronaldo ne kadar para alıyor" diye sormuyor.. Adamlar 90 dakika koşuyor..

Aynen mümkün mertebe kulüpte efsaneleşmemiş kişiler dışında bağlılık olayına çok takılmamak lazım, biz zararlı çıkıyoruz.

Melo kiralık bir oyuncu olarak geçen sene aldığı arayı sonuna kadar hak etti ancak bonservis bedeli ödenecek ve 3-4 yıllık sözleşme yapılacak bir oyuncu için hali hazırda sözleşmesindeki miktar fazla. Bunu normalleştirmek yönetimin görevi.

Stancu için Orduspor ile 2.5 Milyon Avro karşılığında anlaşılmış sanırım. KAP açıklaması da yapılmış. Bizler yabancı transferi istiyoruz ama eldekileri çıkarmamız gerektiğini pek düşünmüyoruz. Yeni bir yabancı için yer açılmış oldu artık, anlaşılan oyuncu için açıklama da yakın zamanda yapılır diye düşünüyorum...

Acaba Riera'ya verdikleri para takım içi dengeleri bozmuyor mu ?

İşine geldiği gibi hareket ediyorlar, milletin yıldız oyuncusu alır en fazla parayı bizde yedek oyuncuya veririz. Galatasaray'da mantık budur ve tabii ki transfer hiç bitmez. Daima transfer taaruzundadır yönetimimiz..

Şampiyon oldukları sene Yobo'yu kiralamışlardı.Şike şuka olaylarından sonra Lugano falan gidince Yobo'yu "tekrar ve hemen" kiraladılar.

Kendi konumuza dönelim biz.30 Haziran geldi çattı sayın başkan.Acaba bugün tüm transferleri açıklayacak mısınız ? Zira ay sonuna kadar transferi tamamlayacağımızı söylemiştiniz.25 Haziran'daki toplu imza töreni muhabbetini de geçiyorum bak bugünkü tarihe de razıydım ben.

Bugün 1 tane dahi transfer açıklansın hiçbir yorum yapmayacağım.Ama açıklanmazsa o zaman yine ağır konuşacağım.

Vatan gazetesinin haberinde ligde 4 maça çıkabilmiş bir Brezilyalı oyuncuyu çok istediğimiz Taffarel'in de aracı olduğu Fatih Terim'in de kasetlerini izlediği değerinin de 18 mil euro olduğu bunun sorun olduğu söylenmiş :)

Şimdi soruyorum sorun hangisi ?

- 4 maça çıkmış bir oyuncunun takip edilmesi mi?
-Şampiyonlar ligine katılan bir takım kaset izleyerek transfer yapması mı?
-Taffarel'in takımıyla böyle vasat bir oyuncu için aracaılık yapması mı?
- Kaka'nın 15 mil Euro civarı bonservisi olduğu dönemde bu genç Messi!!!! nin 18 mil euro olması mı?
-Ümit Davala'nın koskoca Brezilya'da toplam 4 maça çıkan bir oyuncudan başka bir oyuncu bulamaması mı?
-Fatih Terim'in bu kaliteli kadroya böylesine vasat bir oyuncuyu layık görmesi mi?

-Yoksa Vatan gazetesinin sırf sayfayı doldurmak Galatasaray taraftarıyla resmen alay etmek için haber yapması mı?

Vatan gazetesinin haberinde ligde 4 maça çıkabilmiş bir Brezilyalı oyuncuyu çok istediğimiz Taffarel'in de aracı olduğu Fatih Terim'in de kasetlerini izlediği değerinin de 18 mil euro olduğu bunun sorun olduğu söylenmiş :)

Şimdi soruyorum sorun hangisi ?

- 4 maça çıkmış bir oyuncunun takip edilmesi mi?
-Şampiyonlar ligine katılan bir takım kaset izleyerek transfer yapması mı?
-Taffarel'in takımıyla böyle vasat bir oyuncu için aracaılık yapması mı?
- Kaka'nın 15 mil Euro civarı bonservisi olduğu dönemde bu genç Messi!!!! nin 18 mil euro olması mı?
-Ümit Davala'nın koskoca Brezilya'da toplam 4 maça çıkan bir oyuncudan başka bir oyuncu bulamaması mı?
-Fatih Terim'in bu kaliteli kadroya böylesine vasat bir oyuncuyu layık görmesi mi?

-Yoksa Vatan gazetesinin sırf sayfayı doldurmak Galatasaray taraftarıyla resmen alay etmek için haber yapması mı?
bence vatan gazetesinin uydurması ama oyuncu vasat falan değil lucas moura 19 yasında 3 yılda 55 maçta 13 gol yapmış...ve mourinho ilgilendiğini açıkladı millii takımda 9 maç 4 golü var yani iyi bir yetenek ama bize kalmaz ciddi takip ediliyor avrupada

bence vatan gazetesinin uydurması ama oyuncu vasat falan değil lucas moura 19 yasında 3 yılda 55 maçta 13 gol yapmış...ve mourinho ilgilendiğini açıkladı millii takımda 9 maç 4 golü var yani iyi bir yetenek ama bize kalmaz ciddi takip ediliyor avrupada

ben izlemedim bilmiyorum. Brezilya bu sektörde pazarlamada her zaman iyidir. Çünkü adamların ekonomisi buna dayanıyor. Mourinho'nun ağzından duymadığım sürece inanmam. Çünkü Her genç Brezilyaşı için MOU çok istiyor haberleri çıkıyor. İnanmamak lazım.

ben izlemedim bilmiyorum. Brezilya bu sektörde pazarlamada her zaman iyidir. Çünkü adamların ekonomisi buna dayanıyor. Mourinho'nun ağzından duymadığım sürece inanmam. Çünkü Her genç Brezilyaşı için MOU çok istiyor haberleri çıkıyor. İnanmamak lazım.

bende pek izlemedim sadece bu haberden sonra bir bakıyım demiştim oda klip doğruluğu tartışılır...
http://www.sporx.com/futbol/transfer/dunya/mourinho-o-sambaciyi-gozune-kestirdiSXHBQ281443SXQ

En tuzağı da o klipler zaten ben sana Selçuk Şahin'in 5 dakikalık Ronaldo'yu andıran özelliklerle dolu bir videosunu hazırlayabilirim :D adam çıkmış 300 tane maça 20 tane şansa adam geçse spektaküler al sana video :)

Assaidi antrenmana çıkmamış, teknik direktörleri Van Basten artık aramızda olmayacak demiş.

Melo ile de 2.7 milyon avro + 20 bin avro maç başı anlaşmıştığımıza dair haberler var, artık yeterince uzadı, sonlansın olumlu veya olumsuz...

Evet Topal FB ile anlaşma imzalamış.. Zamanında ''avrupa avrupa'' diye ölen biri, avrupada guzelde top oynarken, GS'den gittigi avrupadan FB'ye geri dönüyor, şahsen ben kendisini artık sevmiyorum, umarım başarısız olur !

Emre gittikten sonra yine milli bir oyuncu ile doldurdular yerini, Mehmet TOPAL savunmada Baroni hücumda kullanacaklardır. İyi bir iş oldu onlar açısından...

Biz ise beklemedeyiz. Juventus Hollandalı Elia'yı satacakmış, keşke düşünsek...

Topal, çok çok büyük olasılıkla küçükken taraftarı olduğu takıma transfer oldu.

Açıkçası hiç umrumda olmayan bir transfer oldu zira kendi takımıma asla ve asla istemezdin Topal'ı.

Milli maçlardada beğenmedim bence orta alanı fazla boş bırakıyor zira fener Baroni-Topal orta sahası ile oynayacaksa orta alanı biraz delici olan her takım 2-3 gol atar maç başı.

Topal hamlesi Fener için çok kötü oldu.Savunmadan topu getiricek oyuncuları yok artık Emre gibi.Üstelik seneye Alex'te çok süre almayacak Fenebahçe ortasahası çok düz bir ortsaha oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...