2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah Emre'nin yerini 'milli oyuncu=milli oyuncu' mantığı ile Mehmet Topal ile doldurmayı düşünmüşlerdir, başka bir şey demiyorum arkama yaslanıp maç izlerim :)

Bence fenerbahçe akıllı iş yapıyor emreyi tutamazlardı ellerinde ve en alınabilecek ismi aldılar. eğer iyi pas yapan ileriyi besleyebilecek bir orta saha ve stoper alırlarsa iyi takım oluştururlar ama iyi hocaları yok bu kadroyu nasıl idare eder soru işareti..

Hamit twitter fenerbahçeli Ali Yıldırıma ayarı verdi .Ben hayır dememe rağmen yakın çevreme baskı yapıyor dedi.Umarım kısa dönem içinde sarı kırmızı forması giyer..

Bence fenerbahçe akıllı iş yapıyor emreyi tutamazlardı ellerinde ve en alınabilecek ismi aldılar. eğer iyi pas yapan ileriyi besleyebilecek bir orta saha ve stoper alırlarsa iyi takım oluştururlar ama iyi hocaları yok bu kadroyu nasıl idare eder soru işareti..

R.Madrid'den Gago ismi dolaşmaya başladı onlar için.

Ricardo Quaresma , Fatih hocanın sevdiği tipte bir oyuncu bende acaba diyorum yönetim BJK bu oyuncularla bağının kopmasınımı bekliyor keza Fernandes içinde kesin kararlarını vermediler. Melo olayı halen muamma, Fernandes mi bekleniyor acaba...

Ama ben kanatlar için Assaidi'nin bizim büyük hedeflerimize taşıyacak bir isim olmadığını düşünüyorum. Daha elit , etkili, uluslararası tecrübesi daha iyi isim getirebiliriz...

Kalou'nun sözleşmesi dün itibariyle sona ermiş.. Bonservisi elinde hem zaten bizimkiler bonservisi elinde olanları severler, sadece oyuncuya para ödeme konusu var önümüzde.. Bizim başkan zengin, bize zaten lig şampıyonlugu,avrupaya katılma vs gibi nedenlerden milyonlar aktı.. Kalou'yu kaçırmamalıyız, hem yıldız hem etkili hem yıllarca Chelsea'de oynamış tecrübeli..Yıllık 4 milyon bile olsa verilip alınmalı, Kalou'ya da bu parayı vermeyeceksek ''yıldız'' kavramını nasıl elde edecegiz ??

Quaresma 2.maçın da olmasa 3.maçın da Fatih Terimden tepkiyi görür. Terim den önce takım arkadaşlarından görür. Pratesi bir maç sonrası ben Pratese ileriye git dedim ama geri dönme demedim diyerek silen ve Duro yu kaleye çok uzak mesafeden şut çektiği ve defanstan kanatlardan hava topu için gelen arkadaşlarının emeğini çaldı diyerek bir daha kadroya almayan Terim yanından geçen adama koşmak bir kenara yürüme zahmetin de bulunmayan bir oyuncuya asla tahammül göstermez. Böyle bir transfere de girmez

Bize bile doğru dürüst katkısı olmayan Mehmet Topal Fener'e gitmiş onun için hayırlısı olsun ama Melo-Selçuk orta sahasını hiç bir şeye değişmem bana göre bu ligin en iyi 2 orta saha oyuncusu Selçuk&Melo'dur..

Kalou gibi oyunculara sadece 4 milyonun fazlalığı dolayısı ile değil dengeler için de o para verilmez..
Selçuk maestro görevi görecek, her maç ortalama üstü oynayacak ve neredeyse yarısı kadar kazanacak mesela..
Bizden 4 milyon euro alacak adamın her maç birşeyler yapması gerek, henüz isme para verecek bir kulüp değiliz..
Sonra transferler Riera gibi olur..

Yine beceremedik transferi
25 hazirandı
30 du derken temmuz geldi
ayın 4ün de takım toplanacak yine adam gibi tek imza yok
bir kerede hazırlık kampına yetişsin bu transfer be
bir kere..

başkan iyi kombine sattı bu sözlerle ama bir sözünü daha tutamadı resmi imza şov...bu sene de borsa olayı olursa yanıcaz zaten yabancı sayımız coştu...muslera-eboue-ujfalusi-dany-elmander banko yabancı golcü-kanat -melo 8 tane eder fatih hoca fazlasını almaz hamit-alper transfer biter....5 yerli banko oynar semih-hakan balta-hamit?-selçuk inan-emre çolak yada umut kalıyor geri...yani yine başarısız bir politika izlenmiş keşke dany yerine serdar aziz yada egemen alınsaydı...

Anlaşılan yine Eylül ayına kadar uzanan ligin 4. 5. haftasını bulacak bir uzun süreç yaşanacak her yıl olduğu gibi. Yine aynı bahaneler Avrupa Şampiyonasının bitmesini bekledik, büyük kulüplerin kadrolarından keseceği oyuncuları bekledik vs vs...

Önümüzdeki yıldan itibaren yabancı sayısı düşüyor Ujfaluji bu sezon son olabilir, Dany onun yerine geçer. Elmander de iyi piyasa yaparsa satabilirler, Umut BULUT bonservis alınır.

Alper işi yatar kimse o oyuncu için 5 Milyon Avro vermez çok düz birisi ve daha kendini kanıtlamamış...

Assaidi gelirse ben hayal kırıklığına uğrarım, o fizik yapısıyla ŞL gibi bir arena da çok zorlanır.

Çok basit oyuncuların peşine düşüyoruz. Şampiyonlar liginde oynayacağız ama ciddi transferler düşünmemiz lazım. Kalou,Bosingwa,Dzeko,Forlan,Pavlychenko,Soldado,Nigel De Jong,Angelo Palombo,Muntarı,Podolski,Ricardo Oliviera,Nicolas Gaitan,Konoplyanka... vs 4,5 yıldız oyuncu lazım bize abi nedir bu Danny Nounkeu? Klubede oturan yıldız zaten istemiyoruz ama insaf yani yayla kupasında oynamayacağız. Takımda şampiyonlar ligini kaldıracak oyuncuda lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...