2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ş.ligi kadrosu kurmak zor bence avrupa kulüpleriyle başabaş oynamak için bizdeki kadroyu ş.ligi seviyesine çekmek gerekiyor...zaten türk takımları ne zaman başarılı olduysa kadronun kendi seviyesinin üstüne çıkmasıyla oldu bunu kabul edelim

Çok basit oyuncuların peşine düşüyoruz. Şampiyonlar liginde oynayacağız ama ciddi transferler düşünmemiz lazım. Kalou,Bosingwa,Dzeko,Forlan,Pavlychenko,Soldado,Nigel De Jong,Angelo Palombo,Muntarı,Podolski,Ricardo Oliviera,Nicolas Gaitan,Konoplyanka... vs 4,5 yıldız oyuncu lazım bize abi nedir bu Danny Nounkeu? Klubede oturan yıldız zaten istemiyoruz ama insaf yani yayla kupasında oynamayacağız. Takımda şampiyonlar ligini kaldıracak oyuncuda lazım..

katılıyorum,transfer edeceğimiz oyuncuların profilini daha yüksek seçmemiz lazım..ama burada dengeyi de kaybetmemek lazım..misal şu an takıma(melo transfer edilmiş gibi düşünürsek) 3 ciddi transfer lazım..sol açık-sağ açık-santrafor..sağ kanat için düşünülen ismin hamit olduğunu billiyoruz..bence gayet iyi bir tercih kalite-tecrübe-yerli olması ekseninde..bunun haricinde sol açık-santrafor için transfer edilecek isimleri beklemek lazım,ancak ben de assaidi'den ya da ondan önce düşünülen amrabat'tan daha iyilerine yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum..en basit örnek;salomon kalou..bonservisi de yok..yok hani illa bu düzeyde adamlar kovalayacağız neden sercan saraer kovalanmaz?santrafor konusunda ise zaten önemli isimlerle ilgileniliyor..bence orada ne tarz bir adam alacak olursak olalım,ilk aşamada direkt gole yönelik bir oyuncu olması lazım..bu berbatov da olabilir,matias suarez de..önemli olan bu adam bir sezonda 20 golü geçer diyebilmemiz..gerçi benim favorim orası için burak yılmaz ama ne derece mümkün şu an bilmiyoruz..

dany,umut gibi transferlere gelirsek;bu transferlerin direkt ilk 11 için yapılmadığı için açık..kadroda derinliği arttırmak ve rotasyonun kalitesini güçlendirmek için yapılmış transferler..özellikle umut joker olabilir bu sene bizim için..hele bir de burak gelse müthiş bir ikili olabilirler..dany konusunda ise kalitesiyle bu yatırımı hakeden bir isim,ama tarz olarak daha çok eskişehirli diego angelo tarzında bir adam daha doğru olurdu görüşündeyim..ama kesinlikle kötü transfer değil..orta saha içinse bir alternatif eksiğimiz var ve bunu doldurabilecek kalibrede tek türk oyuncu alper..ama 5 milyon euro etmez,onu da belirtmek lazım..hele hele topal'ın 4.5 milyon euro etttiği yerde..

sonuçta transferde kötü gitmiyoruz,ama imkanlarımız varken daha iyi adımlar da atabiliriz diye düşünüyorum..hala geç değil zaten..

Kalou serbest, hiç düşünmeyeceksin bastırcaksın parayı alacaksın Kalou'yu. Zaten sen Kalou'yu alınca bilet ve formadan o para çıkar yani bedavaya yakın olacak Kalou.. Hem marka bir isim hem yıllarca Chelsea ile ş.ligi oynamış.. Taraftar da memnun olur takımda.

Kalou için Schalke'de devrede haberleri çıkıyordu onlar bugün Barnetta ile imzaladılar.Kalou için 3-3,5 milyon euroluk bir teklif yeterli olabilir bence umarım böyle bir hamle gerçekleştirir yönetimimiz.

bu yönetim pazara gidip 1kg elma bile alamaz 3 ay pazarlık yapıp,taze elma bitince çürümeye yüz tutanı alır gelirler.
Boşa beklemeyin Hamit vs... Şikeciler alsınlar o zaman yalan buluruz. Biz o rakamlara çıkmadık kem küm diye.... Seneye sınır 1 daha düşüncede büyük topçu sabri ile tamamlarız eksik kısmı...

Fener toplasın adamları bakalım. UEFA ceza verince nerelerine koyacaklar bakalım o adamları. Özellikle Hamit giderse bir de ceza yerlerse sevincim iki kat artacak.

bu yönetim pazara gidip 1kg elma bile alamaz 3 ay pazarlık yapıp,taze elma bitince çürümeye yüz tutanı alır gelirler.
Boşa beklemeyin Hamit vs... Şikeciler alsınlar o zaman yalan buluruz. Biz o rakamlara çıkmadık kem küm diye.... Seneye sınır 1 daha düşüncede büyük topçu sabri ile tamamlarız eksik kısmı...

Hamit'in çok gerekli olduğunu düşünmüyorum şahsen bize daha hızlı daha teknik ve kanatları mükemmel işleten bir oyuncu lazım. Hamit Eboue'yi kesemez sağ bekte. Sağ açık desen bana göre oynamamalı. Orta saha desen Melo Selçuk bozulmaz. Nerede oynayacak çok merak ediyorum.

sezon açıldı hala tek transfer yok
ben şunu anladım
başıma kim gelirse gelsin
başkan yada hoca
zihniyet değişmiyor
bir kerede hazırlık kampına yetişsin şu tranferler

Fatih hoca piyasaya daha iyi oyuncular düşebilir diye beklemedeymiş. Hemen karar vermek istemiyormuş. Vaktimiz bol fazlasıyla zamanımız var görüşü hakimmiş...

Hazırlık kampına futbolcuların yetişmesi bence de önemli bir olay, ama yetişmedi diye sırf bunu eleştirmek doğru değil. Bence olabildiğince vakit var ve bu vakti kullanarak en iyi tercihleri yapmak lazım.

Ayrıca nedir bu Dany, Assaidi gibi isimleri küçümsemek onu anlamıyorum.(Assaidi'yi video görüntüleri dışında bilmiyorum) Avrupalı takımlar, en basiti Porto, Ajax, Shaktar gibi takımlar, senelerdir bilinmeyen veya çok büyük ses getirmeyecek oyuncuları alarak Avrupa'da başarılı oluyorlar. Başarılı olmak için illa milyon dolarlar saçmak mı gerekiyor? Dany çok kaliteli bir oyuncu bana göre, ha eksikleri de var, Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntı da yaratabilir, ama bence çok doğru bir transferdi. Aynı tarzda adamı dışarıdan 8-10 milyon'dan aşağı getiremezdik. Ucuz veya Gaziantep'ten olunca adamın kötü olduğunu göstermiyor, aynı şekilde insanların izlememiş olmasından dolayı bilmemesi de onun kötü olduğunu göstermez.

Assaidi hakkında bir bilgim yok. Bence isminin çok fazla duyulmamış olması sıkıntı değil, olabilir, bu şekilde çok potansiyel var. Genelde bu tarz isimleri büyük kulüpler kaçırmaz, ama aralarında kaçırdıkları da oluyor. Ki bunları genelde bizim ülkede Anadolu takımları kapıyor.

Bence bekleyip görmek lazım. Geldikten sonra başarılı ya da başarısız olarak kabul etmek gerekir.

Burada insanları sinirlendiren tek şey gereksiz yere tarih ve isimlerin ortaya atılması. Yok şu tarihe kadar bitireceğiz, yok şunu alacağız, pastanın çileğini alacağız diye konuşulması. Böyle konuşunca da hem kendini madara ediyorsunuz hem de taraftarı durduk yere sinirlendiriyorsunuz.

Bu takımın geçen seneden eksiği olan hiçbir bölgeye henüz transfer yapılmadı. Klasik Galatasaray'da transfer bitmez geyikleri. Tabii bitmez yapmazsan zamanında...

Hamit fenere imza atcak deniliyor.Fatih hoca o kadar Mourinho felan görüştü.Çok istememize rağmen fenere kaptırırsak bıraksınlar istifa etsinler.Bu kadar cimri olmamıza gerek yok.Bastırın alın.Kadro olarak malesef fenerin gerisine düşmek üzereyiz.Mutlaka bizimde kaliteli hamleler yapmamız lazım.

Bence yine ismi cismi duyalmamış adamlar
allanıp pullanacak
bize yıldız diye sunulacak
Birde fener Hamite imza attırırsa yazıklar olsun derim...

Acaba gerçekten Fatih Hoca mı istemedi yoksa taraftar öfkesini bastırmak için O'nu mu öne sürüyorlar..
FB'nin ne yaptığı çok da önemli değil, bizi şampiyonlar liginde en azından gruptan çıkarak ve mümkünse çeyrek finale çıkacağımız
oyuncular getirelim..
Dany iyi bir hamle.. Burak forvete çok iyi olur, TS de inadından vazgeçmeli ama onlarla da anlaşılmalı.. Egemen gibi adamlar gelmesin zaten.. Seneye de bizi satardı.. Hamit kritik gibi duruyor..
Madem süre verdiler en azından bir hamle gerçekleştirsinler.. Fatih Terim'i öne sürmesinler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...