2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bazı haber bültenlerinde, internet sitelerinde ve yazılı basında birçok farklı oyuncunun ismi, transferleri konusunda kulübümüzle ilişkilendirilmiştir.

Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Taraftarlarımızı resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Sizde bu oyuncuları alacak vizyon yok zaten.

Bugün bazı haber bültenlerinde, internet sitelerinde ve yazılı basında birçok farklı oyuncunun ismi, transferleri konusunda kulübümüzle ilişkilendirilmiştir.

Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Taraftarlarımızı resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Bende yönetime tepkilim daha doğrusu başkana tepkiliyim tarih verdiği için.
Ama ne demek vizyon yok? Çok kolay değil mi gidip Pato'yu, Higuain'i almak.
Bazen eleştirmiş olmak için eleştiriyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kısaca yıldız oyuncu transferi beklemeyin demişler.

Şampiyon olmuşsun 40 bin kombine ve rekor sayıda lisanslı ürün satmışsın CL ye ön eleme oynamadan katılacaksın ama transferde tık yok.Bu kadar her şey iyi giderken lig bittikten sonra 15 gün içinde transferi bitirip gelecek sezonun planlarını yapmaya başlacaksın çok geç kaldık.

sadece o oyuncular için söylemedim.reyes ? forlan ? hamit ? podolski ? shaqiri ? berbatov ? saymamı istermisiniz daha

Reyes ve Forlan için gidip anlaşılmadı mı? (Oyuncular gelmek istemedi. Ayrıca iyi ki gelmediler) Shagiri için günlerce uğraşılmadı mı? ( Bayern bastı parayı aldı. Vizyon değil güç ağır bastı) Yine Podolski ile anlaşılmadı mı? (Fatih Terim veto etti) Hamit için görüşmeler sürmüyor mu?
Şimdi bunların eşliğinde vizyonsuz demek ne kadar doğru?
Saymaya kalkarsak her gazetede yazanı buraya yazma derim.
Geçen sene bu dönemlerde Melo için de gidip bidonu aldık diye dalga geçiliyordu. İsimlere takılma. Bırakın hocanın istediği adamlar alınsın. Gazetede yazan isimli oyuncular değil.

Yönetim gidip Higuain ile Pato'ya değil teklif, ön bir fiyat isteme bile yapmışsa ertesi gün bu kulüpten çekip gitmeleri gerekir. Futbolun realitesinden en ufak haberi olan bir adam böyle bir düşünceye dahi kapılmaz. Gidip teklif yaparlarsa da bu vizyon falan değil, düpedüz iş-bilmezlik olur. 200+ MD borcu olan bir kulüp, gidip peşinde PSG'nin olduğu ve 40 M Euro'ların havada uçuştuğu adamları düşünmeye bile gereksinim duymamalı.

Başkanımız pastanın üstündeki çileğin hayaline kura dursun, henüz elimizde doğru dürüst bir pastamız yok.

galatasaray yönetimi: forma alın.
taraftar: tabiki alacağız. üç rengini de alacağız. aldık.

galatasaray yönetimi: takımı destekleyin.
taraftar: tabiki destekleyeceğiz. her branşta, her yerde.

galatasaray yönetimi: kombine alın
taraftar: tabiki alacağız. aldık. keşke yüz bin kişilik stadyum olsa da 3-5 tane alsak, daha fazla destek olsak.

galatasaray yönetimi: diğer galatasaray ürünlerini de kullanın. gs mobile, gs bonus falan.
taraftar: dün garanti'yi aradım istedim kartımı. bu hafta geliyor geliyor gs bonus'um.

galatasaray yönetimi: galatasaray dergisi'ne de üye olun.
taraftar: tabi tabi, 1 yıllık peşin ödedik. olduk üye.

bir sene böyle geçti galatasaray yönetimi ile. istediklerinin hepsini galatasaray için istediler, biz de galatasaray için yaptık. yapacağız. peki onlar bizim galatasaray için istediklerimizi yapıyorlar mı? bak galatasaray için diyorum.

taraftar: galatasaray her zaman en yukarıya oynar. bu sene her kulvarda en yukarıya oynamak için iyi futbolcular lazım.
galatasaray yönetimi: sabri sarıoğlu ile 1.250.000 dolarlık sözleşme imzaladık.

taraftar: siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? hani herde üst düzey futbolcular?
galatasaray yönetimi. alın size pastanın üstündeki çilek necati ateş. ona da senelik 1.2 milyon euro verdik yeni sözleşmeyle.

taraftar: melo ve hamit ne olacak?
galatasaray yönetimi: fedakarlık yapmalılar. bizi arzulamalılar. takım içi dengeler bla bla.

taraftar: efendim, yiğit gökoğlan'a 2.5 milyon euro verdiniz. 5 maç oynamadı. sabri ve necati'ye toplamda maç başı ücretleri de dahil 3 milyon dolar veriyorsunuz. neyin dengesinden fedakarlığından bahsediyorsunuz?
galatasaray yönetimi: 404 not found

sanırım bize bir şey anlatmaya çalışıyorlar ama bilemedim.

alıntıdır.

Hamit fenere imza atcak deniliyor.Fatih hoca o kadar Mourinho felan görüştü.Çok istememize rağmen fenere kaptırırsak bıraksınlar istifa etsinler.Bu kadar cimri olmamıza gerek yok.Bastırın alın.Kadro olarak malesef fenerin gerisine düşmek üzereyiz.Mutlaka bizimde kaliteli hamleler yapmamız lazım.

hamit giderse bir cimbomlu olarak koyar bana.

robinho derler,huntelaar derler oussama assaidiyi,suarezi alırlar bakarlar taraftar tepkili yıldız olsun diye quaresma gelir bu sezonda böyle kapanır. Bu takıma kimler gelmedi ki, ronaldinho,pato,arshavin,forlan,reyes.. Yahu 32 yaşındaki forlanı getiremeyen yönetim.28 yasındaki bir oyuncunun malaga gibi paranın babası olan takımın peşinde olduğu bu oyuncu mu bize gelecek. Haydi hayırlısı.

yerli oyuncu olarak su an kötü durumdayız hamit önemli durumda semih kaya-hakan balta-selçuk inan- bu isimler banko 11 oyuncularımız su an ...emre çolak-engin baytar-umut bulut-aydın yılmaz yedek olarak düşünülse bile bize sağ açıkta yerli oyuncu gerekiyor hamit şart şuan ...
rakibimiz fener olucak volkan-gökhan-egemen-hasan ali-mehmet topal gibi 5 tane ilk 11 adamları var ve nereye transfer yapacaklarını ayarladılar yerli transferleriyle...
bizimde hamit-burak-serdar aziz-gökhan töre-sercan sararer gibi isimlerden en az 2 tane almamız gerekiyor bence...öncelik yerli olmalı çünkü fatih hoca 8 yabancı ister takımda muslera-eboue-ujfalusi-dany-melo?-elmander-SOL AÇIK-FORVET olacaktır bu tercihler....

Açıkçası 30'una gelmiş Real Madrid'de oynadı (daha doğrusu oynamadı) diye bizden 3.5 - 4 Milyon € isteyen burnu kaf dağından inmemiş Hamit Altıntop'u takımda görmek istemiyorum.. Ben Engin'in doğrudan ilk 11'de olması gerektiğini düşünüyorum.. sol açık - forvet ve melo transferi yeterlidir.. Gökhan Töre veya Sercan Saraer'i alırsak iyi iş yaparız..

hamit ve yanında gökhan töre nin alınması süper olur gökhan 1992 li yani daha 20 yasında ...sercan türkiyeye gelmeye sıcak bakıyor yoklanmalı...hamit tecrubesiyle tam bir 4-4-2 nin sağ kanadı dır hem eboue-hamit çok farklı bir kanat organizasyonları görülebilir...hamit tecrubesiyle ve form durumuyla bence iyi bir transfer olur 3 milyon euro ya falan alırsak süper olur bence

yabancı bir sitede pavlyuchenko ile ilgilendiğimiz yazıyordu(ama kesin uydurmadır daha yarım sezon önce gitti tabi arshavin gibi euro 2012 için döndüyse bilemem) keşke pavlyuchenko yerine aynı takımdan welliton la ilgilensek spartak moskovada 96 maç 57 gol ve son 2 yılın gol kralı 25 yasında ve son vurusları etkili bir isim bendtner den iyiolduğu kesin bence

Hamit Altıntop bu seneki engin Baytar dan daha mı faydalı olacak ?

Fayda değil hem bir Türk oyuncu almış olacaksın hem de ne olursa olsun bu oyuncuyu rakibine kaptırmamış olacaksın. Yönetim yine iki kuruşluk işler peşinde. Geçen sezon açık söyleyeyim Melo'nun tutacağına inanmadım. Çok büyük riskti. İtalya'da Juventus'ta yaptıkları ve 2010 Dünya Kupasında yaptıkları gözümü korkutmuştu. Ki aynı şeyleri burada da yaşabiyilirdi. Görmesi gereken iki kırmızıyı görmedi ve bu hakem hataları belkide kariyerini kurtardı. Galatasaray yönetimi belli ki zerre planlama yapmamş. Futbolcularla ön görüşme yapıp anlaşma sağlamadan borsaya bildirme huyundanda vazgeçmemiş.
1 yılda çok iş yaptık dediler de 1 yılda ekonomik olarak yaptıları her hamlenin ardında Adnan Polat yönetiminin attığı temeller var. Ben 2010-2011 sezonundan iyice kıllanmaya başladım. En az 15 maçta hakem katliamı yaşandı, bazı futbolcular takımı açık açık sabote etti. Bu cesareti Adnan Polat muhaliflerinden almış olmasınlar? Ne yazık ki Sayın Polat büyük bir hata yapıp Futbol takımını çok başı boş bıraktı. Şubenin başına bunlara göz açtırmayacak birini getiremedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...