2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için kritik adam Melo, o gelmeden hep bir tarafımız eksik kalır.

Amrabat konusunda ise Fatih Hoca çok istedi, o yüzden çok bir şey söylemek istemiyorum. Ama 8.5 M + takas falan.. Harbiden çok maliyetli.

Abdurrahim Albayrak: ' Nordin Amrabat transferindeki paranın yarısını sponsor verecek. Taraftarımıza birkaç müjdemiz daha olacak.

birkaç çilek daha gelecek gibi :)

abi ne gerek var amrabat'a falan tabiki cok çok kaliteli bir oyuncu ama yani sen ona 8 m € ver. burak için 5 m €. vericeğine git adam gibi şampiyonlar ligini herşeyiyle kaldıracak bir sol açık oyuncusu al.. burak konusu neyse türk statüsünde faydalı olur biz de sağ açık,sol açık da oynar yerine göre ama ambarat lüks bir transfer oldu. bu kadar fazla transfer yapıp inşallah şu çileği unutturmazlar. melo'yu da hala bekliyoruz.

riera,baros gideceği kesinleşti mi?

Yahu Fatih Terim oyuncu isterken sana bana mı danışacak, uA forumda anket falan mı açtıracak. Kendi taktik ve teknik düşüncesi içinde adam istekte bulunmuş bunu yerine getirmek içinde yönetim elinden geleni yapmış almış.

Fatih Terim'e 5 milyon üzerindeki rakamı kulübün ödemeyeceği söylendi Terim'de ozaman alın dedi bitti iş. Hocanın kendi uzmanlık alanı içindeki tercihlerine bukadar müdahil olma çabası çocuksu bir durum.

Olayı ikili tartışmaya dönüştürmeyeceğim, ama konuşma tarzından hoşlanmıyorum. Sen insanlara padişah gibi kral gibi tapacaksın diye insanların da aynı şekilde davranmasını da bekleme.

Ben fikirlerimi belirttim, Fatih Terim haksız olamaz, yanlış yapamaz diye bir kural yok, ben de illa en iyisini bilirim demiyorum. Şahsi düşüncelerimi söylüyorum, hoca o olduğuna göre zaten karışabilme gibi bir imkan da yok.

Ben eğer cepten para harcanacak kadar fedakarlık yapılacaksa bu Amrabat yerine daha elit bir oyuncu olmalıydı dedim. Olası durumda Amrabat elde patlayabileceği ve bu emeklere yazık olabileceği gibi, Fatih Hoca'yla parlayabilir de.

Umarım olumlu şeyler yaşanır ve verilen paraları hakedecek seviyelere gelir. Onu izlemekten keyif alan biri olarak mutlu da olurum. Ama dediğim gibi, Fatih Hoca istediyse vardır bir bildiği, kimse eleştirmeyi bırak yorum bile yapmasın kıvamına gelerek asıl çocukça davranmaya da gerek yok.

Ben kimseyi yermek için konuşmuyorum,konuşmalarımı arkadaşça düşünürseniz daha realist davranmış olursunuz ama aksini düşünüyorsanız da buna yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki görüldüğü üzere, şirinlik yapacak yaşı geçeli çok oldu :)

İnsanlara tapmakla alakası yok bunun bu adam bize sayısız kupa kazandırmış, geçen sene ihtimal gösterilmiyorken şampiyon yapmış bir adam. Değil Amrabat, Adana Kumpir Patates Spor'dan dahi bu rakama adam istese gidip almak için yırtınacaksın yoksa hem adamı sömürüp hemde isteklerini yerine getirmemek fırsatçılık, nankörlüktür yöneticiler adına.

Bak son satırda ne güzel demişsin 'Fatih Hoca istediyse vardır bir bildiği...' diye, bu adam kulüp zarar edecek olsa verdirir mi bu paraları, verdiriyorsada oyun sisteminde çok kritik görüyor demek ki, olay burada.

Şimdi yabancılarımız > Muslera, Eboue, Ujfalusi, Dany, Melo, Amrabat, Elmander, Baros(?), Riera(?), Pino(?), Culio(?) toplam 11 yabancımız var ::/

(?) işaretli oyuncularımızı gönderdiğimizi varsayalım ama daha yabancı forvet transferi olacak +7 yapıyor...

Umudumuz Katar diyelim...

Amrabat için Psv'ye de 2.5 mil euro verecekmişiz. Adamlar oyuncuyu sattıklarını bile unutmuştur. Şimdi bedavadan 2.5 mil euro alacaklar. Bizim yollarken bu sözleşmeyi yaptığımız oyuncular Brezilya'da şu an ama o takımlar kendi aralarında yurt dışına para çıkmasın diye sürekli kiralama yoluna gidiyorlar. Ülkemden çıkan trilyonlar vay be..

Ntvspor Galatasaray'ın transferlerinden bahsedeceği yerde Kamp Günlüğü programına psikolog getirmiş. Hay Allah'ım bu kadar olmaz :) Alakaya maydonoz.. Umarım bu transferler sonrası rakiplerin psikolojisini nasıl düzelteceğini de sorarlar.

Not: Hala Şampiyonlar ligi için çok eksiğimiz oldğunu düşünüyorum. Ligi bu kadro zaten 2 sene önce almıştı Trabzonspor'da :)

ünal başkan da öyle bir laf etti ki forum meyve-sebze haline dönüştü :D pato'yu nası alacaz bilmiyorum zaten amrabat ve melo transferi gerçekleşirse 15 milyon euro civarı bir bonservis bedeli ödenecek iki oyuncu için...burak için 5 milyon...3 oyuncu için etti 20 milyon...pato tek başına en aşagı 15 milyon eder ki sanki ekonomik anlamda bizi aşar ufaktan...fred yada nene hamlesi ile kapanır diye düşünüyorum transfer mevzuu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...