2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trt de hurma amrabat kesin bitti dedi...taraftarla arasını düzeltmek istediğini falan söyledi birde kayseri bir oyuncuyla anlaşmış kayseride mankenlik ajansı olmadığı için transfer yatmış...
galatasaraylı bir yönetici burak için hiçbir kulüp 5 milyon euroyu peşin vermediği için biz aldık şeklinde mail attı...yani o da bizde pato lüks olur ama bence süper bir lüks olur içimden gelmese de bu transferlerden sonra elmander bu takımın forveti olmamalı diyor.mantıklı düşününce geçen yılın sonundaki performansı düşündürücü alternatifi mutlaka olmalı ki hepimiz son vuruş ustası bir golcü isteriz...

ünal başkan da öyle bir laf etti ki forum meyve-sebze haline dönüştü :D pato'yu nası alacaz bilmiyorum zaten amrabat ve melo transferi gerçekleşirse 15 milyon euro civarı bir bonservis bedeli ödenecek iki oyuncu için...burak için 5 milyon...3 oyuncu için etti 20 milyon...pato tek başına en aşagı 15 milyon eder ki sanki ekonomik anlamda bizi aşar ufaktan...fred yada nene hamlesi ile kapanır diye düşünüyorum transfer mevzuu...

Kiralıkmış. Satın alma opsiyonlu..

ben Elmander,Burak,Umut ve Necati(Baroş?Sercan?),forvet hattının yeterli olduğunu düşünüyorum,tabiki Pato yada o seviyede bir oyuncu gelecekse hayır demem ama sırf forvet almak içinde Fred,Nene yada o tarz bir adama gerek yok,o tarz bir adam almaktansa Baroş kalsın bence.Amrabat benim beğendiğim bir oyuncu,Burak zaten öyle,son transferler beni çok mutlu etti ve heycanlardırdı zaten çilek olmasada olur:)Burak,Amrabat ve Hamit biran önce resmi imzayı atıp formayı giyerler inşallah,Melo'nunda kaldığınıda biran önce duymak istiyorum artık…

İnşallah Pato'yu değil de Afellay'ı alırız. Amrabat ile kankalar zaten. sağdan soldan rakibi yıldıran çok iyi bir takım oluruz o zaman. Ama kadrodaki fazlalıklar gitmeli. Orta sahada Melo ve Selçuk'un alternatifi bir genç Türk alınmalı. Ben Soner'i istiyordum ama Trabzon'a gitti. Alper olabilir. Sol bek alternatifsiz. Ayrıca tam hedef bir sağ açığımız yok. Ayrıca Afrika Kupasına gidecek Dany ve Eboue'nin yerini mevcut kadrodan doldurabiliriz umarım. Önümüzdeki sezona da Ömer Toprak hamlesi bekliyorum.

hani abdurrahim albayrak diyodu ya ünal aysal ara sıra niyeti bozup parayı harcamaya kalkıyo ve fatih hoca engel oluyo diye galiba bizim başkan niyeti bozdu

meloda uygulanan taktik sanırım...lakin pato'nun piyasası vardır hala...rierasıydı barosuydu pinosuydu şunları bi elden çıkarsak iyi olacak öncelikle...bir tek culıo için acaba kalsa mı diye düşünüyorum...

Culio kalmalı bence. Bizdeki performansıyla kalmayı hak ediyordu. Bir bizim sağ korner bayrağında bi onların sol korner bayrağında .ok mücadeleci oynuyordu. Sahanın her yerine basıyordu ama ilk gönderilenlerden olmuştu. Takımda birşeyler yapmaya çalışan bizi ileride tutan tek oyuncuydu Culio. Ama şimdi olay çok farklı Fatih Hoca bence tutacaktır Culio'yu. Geçen sene yaptığı hatayı yapmayacaktır. Selçuk'a alternatif oyuncu olarak kullanılabilir bence. Bazı maçlarda dinlendirmek amaçlı Selçuk'u. Pas alışverişi iyi mücadele gücü yüksek.

amrabat bizde oynamak için 1.yıl =1.6 2.yıl =1.7 3.yıl =1.9 milyon euro olan maaşını 1 milyon euroya sabitleyip 3 milyon euro civarı bir paradan vazgeçmiş...
bu istekle ben galatasarayda çok başarılı olacağına inanıyorum ama amrabat hemen kampa katılmalı bence takım oyununa zor adapte olan bir isim amrabat...

amrabat bizde oynamak için 1.yıl =1.6 2.yıl =1.7 3.yıl =1.9 milyon euro olan maaşını 1 milyon euroya sabitleyip 3 milyon euro civarı bir paradan vazgeçmiş...
bu istekle ben galatasarayda çok başarılı olacağına inanıyorum ama amrabat hemen kampa katılmalı bence takım oyununa zor adapte olan bir isim amrabat...

Bu bilgi kesin mi ?

Hayırlı Olsun !..

hamitgalatasasy.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...