Ya beyler yazdıklarınızı okudum da şu PATO olayı ne kadar gerçek anlamadım yani sonuçta burda bahsettıgımız kişi PATO, avrupanın en iyi forvetlerinden ve Türkiye'ye gelmesi çok zor olan bir isim.. Nedir bu işin olabilitesi ??
Culio kalmalı bence. Bizdeki performansıyla kalmayı hak ediyordu. Bir bizim sağ korner bayrağında bi onların sol korner bayrağında .ok mücadeleci oynuyordu. Sahanın her yerine basıyordu ama ilk gönderilenlerden olmuştu. Takımda birşeyler yapmaya çalışan bizi ileride tutan tek oyuncuydu Culio. Ama şimdi olay çok farklı Fatih Hoca bence tutacaktır Culio'yu. Geçen sene yaptığı hatayı yapmayacaktır. Selçuk'a alternatif oyuncu olarak kullanılabilir bence. Bazı maçlarda dinlendirmek amaçlı Selçuk'u. Pas alışverişi iyi mücadele gücü yüksek.
ertem şener @_ertemsener
Çilek Beezilya'dan
Aklıma Fred geliyor
Bonservisin içinden verilebilir o para bizim kulübü ilgilendirmez diye düşünüyorum.
süleyman hurma canlı yayında söyledi %20 payı var PSV nin Amrabatta diye
Fredden çilek mi olur? Yedek forvet olur en fazla. Çilek Ganso
Bence Baroş göderilip 1 tane golcü alınacak. Birde yaratıcı oyuncu ile transferi noktalayacağız. Melo zaten alındı diye varsayıyorum. Birde Riera'dan kurtulabilirsek süper olur ama ben onun yerinde olsam yılda 3M Euro'dan vazgeçmem. Kadro şu şekilde olacak gibi gözüküyor:
Kaleci: Muslera, Ufuk, Aykut
Defans: Eboue, Sabri, Semih, Ujfalusi, Dany, Gökhan, Hakan, Çağlar
Orta Saha: Engin, Hamit, Aydın, Selçuk, Ceyhun, Melo, Yekta, Emre, Culio, Transfer
Forvet: Umut, Necati, Elmander, Transfer
25 kişilik gayet yeterli bir kadro.
Kadro Dışı: Baros, Riera
Tek sıkıntı tranferlerden 1'inin Türk olması gerekiyor. Yoksa 9 yabancı oluyor. Fatih Hoca'nın 8 yabancı istediğini biliyoruz. Dolayısıyla forvete Turk olarak Burak yada yaratıcı oyuncu olarak Sercan Saraer'den birini almamamız şart.
Sercan Burak Necati Baroş Umut
Beşlisinden Sercan gidici Baroş transfere bakar
eğer 4 3 3 oynayacak isek işler değişir
Sercan Burak Umut
şeklinde olur ileri üçlü
ben herzaman 4-4-2 den yanayım
sol kanatda sıkıntılıyız Emre Çolak ile Culio ile olmaz Keita gibi bir sol açığımız olsa keşke
sol bekde ise Hakan ı herzaman yetersiz buldum heleki onun yedeği Çağlar ile hiç olmaz Hakanı yedek bırakcak bi sol bek alınmalı diye düşünüyorum
orta alanda Melonun kaldığını düşünürek Yekta ile Ceyhun fazlalık gibi duruyor
Sağ kanat en sorunsuz mevki gibi Hamit Eboue Sabri hem bekde hem ileride oynayabilen oyuncular alternatif olarak Yiğit ve Engin var Ambrabatın alındığıda söyleniyor
defansın göbeği ve kale zaten sağlamda
Sol kanat kanayan yaramız olabilir diğer mevkilerde gönderilebilcek oyuncular var onların maliyetlerinden kurtulup sol açığa hızlı bir adam alınabilir en azından etkili bindirmeler yapabilen bi sol bek farz
ricardo oliviera,valencia'dan jonas, Adriano Leite Ribeiro olabilir eski interli.. Arkadaşlar fazla uçuyoruz pato falan. Manu gibi 5 yıldızlı takımların istediği adamdan bahsediyoruz. Çok fazla yüksekte gezmeyelim. Pastanın çileği dedi adamcağız; 5 yıldızlı oyuncu almak zor. Ganso,leandro damiao olabilir gelecek için.. Bakalım kim bu çilek.