2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit-Burak-Amrabat atağından sonra Melo'yu alıp transferi bitirebilecek bir düzeye geliyoruz.

Çilek forvet olmasın artık. 4 adamımız var o mevkide.

Ve gerçekten çilek forvet olmasın(Bendtner olmazsa; onu çok isterim takımımızda tabi bide Pato, İbra, Higuain gibi isimler olursa onlarıda kabul ederim:)). Çilek olacaksa Sercan+Gökhan olsun 2 yıl sonraki kadroda 8, kulübe+ilk 11 de 5 yabancı kuralına da yatırım yapmış oluruz 2 tane genç ve milli oyuncuyla. Ayrıca bu sezon içinde hücum hattında takıma kalite(özellikle adam eksiltme ve patlayıcı güç anlamında) katan, oyunun sıkıştığı ve gole ihtiyacın bulunduğu anlarda kulübeden rahatlıkla sahaya sürülebilecek 2 oyuncuya sahip olmuş oluruz.

Bu çilek operasyonundan sonrada artık takımdan gidecekleri belirlemek lazım kadroda büyük bir şişkinlik var.

Bendtner'ı para verip alacaklarına olan forvetleride satsınlar çok daha iyi, an azından para kazanırız, gol atamama konusundada değişen bir şey olmaz iki durumdada :)

Pato, Milan'dan ayrılmaya niyetli, Bellisconi'nin kızı ile yaşadığı ilişki sebebi ile sıkıntıları var. Milan'da onu kiralamaya daha sıcak bakıyor, zira sorunlar hallolursa Pato gibi bir oyuncuyu kaybetmek yanlısı değiller, yada ŞL içinde karşılarına gelmesi yüksek ihtimal olan takımlara yollamakta Milan için akılcıl bir yol değil.

O yüzden arkadaşlar zor transfer kesin katılıyorum gerçekleşme ihtimali düşük eyvallah ancak imkansız bir transfer değil.

Öte yandan Ganso ve Damio gibi iki adamı almak Pato'yuda,Kaka'yıda, Robinho'yu da almaktan daha zor, bu adamların piyasası hepsinden daha fazla.

Bence işi fazla abartmamak lazım, son derece iyi ve gerekli transferler yaptık. Melo işini de netleştirip, transferi noktalamak lazım. Başkan ''Çilek'' dediği için bu sözü yerine getirme ihtiyacı hissediyor olabilir, ancak bu derecede başarılı ve zamanlaması doğru transferlerden sonra ben kendi adıma tatmin oldum ve daha fazla zorlamaya lüzum olmadığını düşünüyorum. Eğer olursa Sercan veya Töre tarzı gurbetçiler, yetenekli oyuncular olursa olur, yoksa an itibariyle kadromuz gayet geniş ve yeterli.

İki tane 11 çıkartabilecek bir kadromuz var;

Muslera, Eboue-Ujfalusi-Semih-Hakan Balta, Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat, Elmander-Burak

Ufuk, Sabri-Gökhan-Dany-Çağlar, Engin-Ceyhun/Yekta-Culio-Emre Çolak, Necati-Umut

Bunların dışında Aydın, Sercan gibi oyuncularımız da var.

Baros, Riera, Pino, Kazım, Batdal da yolcu gibi gözüküyorlar.

Arkadaşlar ben şu son bombardımandan sonra ekstra bir çilek transferi gerekitğini düşünmüyorum zira şahsi görüşüm olarak yönetim bu transferler ile zaten değil pastanın üstündeki çilek baştan aşağı çilekli pasta yapmıştır.

Mantıklı düşündüğümüzde 4-4-2 ve 4-3-3 sistemi üzerinde ileri üçlü için Burak-Elmander-Amrabat-Necati-Umut-Aydın-Sercan-Baros-Reira hali hazırda kadromuzdaki adaylar.

Çift forvet için zaten 5 alternatif var ki geçen ideali 4 alternatiftir.

Orta üçlü için Melo-Hamit-Selçuk-Yekta-Culio- Ceyhun-Emre Çolak- Engin Baytar var ki ilk 3 oyuncumuzun sağlam şekilde oynadığı sürece Avrupanın sayılı orta sahalarından sayılır.

Şu anda çok yönlü bir genç hücum oyuncu ile sol bek alırsak takım kusursuza yaklaşır kanaatime göre.

4-5 tane forvet varken hala forvete yıldız almak çok saçma olur. Burak alınmasaydı o zaman mantıklıydı, açıkçası ben forvet ve kanatlara yıldız isimler bekliyordum. Özellikle Hamit ve Burak'ın alınmasından sonra sol kanata Bastos kalitesi ve yıldızlığında bir isim bekliyordum, ama Amrabat'tan yana kullandık sol açık hakkımızı.

Belki forvetlerden hiç biri şampiyonlar liginde alıp taşıyacak kadar meziyete bir arada sahip değil, ama özellikle 2-3 tanesi Türk kontejanıyla orayı doldurmuşken artık çok gereksiz olur. Oraya yıldız bir isim alırsak Burak'ı mı keseceksin Elmander'i mi. İkisine de haksızlık olur. Ayrıca Umut ve Necati'yi de iyice oyundan soğutursun.

Bence tek ve çok bariz eksiğimiz sol bek. Neden oyuncu düşünülmüyor oraya anlamıyorum. Bastos ve onun tarzında bir sol açık alınsa beke de yardıma gelir diyebilirdik, ama Amrabat'ın defansa yardımla da alakası yok. Seneye özellikle Ş.L'de orası çok büyük zaafımız olacak transfer yapmazsak.

Son olarak da Sercan ve Gökhan Töre'yi keşke alabilsek. Böylece üç kulvar için ve seneye avantaj sağlamak için çok önemli adım atmış oluruz.

Ya beyler çilek alınmak zorunda.. İsterse 10 forvet olsun hiç biri iyi oynamadıktan sonra neye yarar ?? Necati ağır kalıyor ve çok gol kaçırıyor, baros yolcu gibi, elmander iyi forvet ama avrupa için TAM olarak yeterli diyemeyiz, burak da çok iyi ama avrupada henüz golü yok ve iyi markaj edildiginde etkisiz kalıyor.. Siz şimdi 3 kulvarda 3 forvetle mi mücadele etceksiniz ?? Biri sakatlanır biri formsuzlaşır yine başlarız saç baş yolmaya, ÇİLEK OLMAZSA OLMAZ !!!!

Burak'ın iyi marka edilmesindeki asıl gerçek oynadığı takımda başka dikkat edecek hücum oyuncusu olmamasıdır. Sadece Burak endeksli bir yapıda hep gözler onun üzerindeydi, kaldıki Burak'ı Selçuk gibi gözü kapalı toplar atacak ve savunma arasına ve arkasına kaçıracak kalitede de kimse yoktu TS'de.

Fatih hoca 10 numara oynayabilen golcü bir orta saha mı yoksa kanatlarda da oynayabilen bir forvet mi arıyor tam kestiremedim. Çünkü istediği ve aldığı oyuncuların çok yönlü olmasını istiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...