Yinede henüz TAM anlamıyla 1.kalite bir forvetimiz yok..
Burak'ın iyi marka edilmesindeki asıl gerçek oynadığı takımda başka dikkat edecek hücum oyuncusu olmamasıdır. Sadece Burak endeksli bir yapıda hep gözler onun üzerindeydi, kaldıki Burak'ı Selçuk gibi gözü kapalı toplar atacak ve savunma arasına ve arkasına kaçıracak kalitede de kimse yoktu TS'de.
Fatih hoca 10 numara oynayabilen golcü bir orta saha mı yoksa kanatlarda da oynayabilen bir forvet mi arıyor tam kestiremedim. Çünkü istediği ve aldığı oyuncuların çok yönlü olmasını istiyor...
Yinede henüz TAM anlamıyla 1.kalite bir forvetimiz yok..
Aaa Colman Burak'ı defans arkasına kaçırmaktan bi hal oldu geçen sene ya..
Ama işte sadece Colman seçeneği vardı
Bu yıl yanında oynadığı hücum oyuncular ve orta sahayı düşünürsek 40 golüde geçer diyorum
Senede 5-6 m € verirsek gelir robinho bonservisi de 20 m €' ya kapanır en az. Bence bu kadar paranın altına girmez yönetim. Gelirse Adriano,liedson,ricardo olivierai,ze roberto gibi avrupa'dan sonra brezilya liginde oynayan eski üstadlardan gelir ama ne derece yararlı olur bilemem...Belki julio baptista gelebilir ama sanmıyorum. Gerekte yok.
İşte bunu atlamışım çok çok kötü oldu ama Buraksızda güzel işler yaparızBurak Yılmaz, Süper Kupa'daki Fenerbahçe ve ligin 2. haftasındaki Beşiktaş derbilerinde yok. 3 maç ceza almıştı.
Burak Yılmaz, Süper Kupa'daki Fenerbahçe ve ligin 2. haftasındaki Beşiktaş derbilerinde yok. 3 maç ceza almıştı.
Yönetim kurulu üyesi Necati Demirkol : Bir yıldız transferi olacak
Ligtv