2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ın iyi marka edilmesindeki asıl gerçek oynadığı takımda başka dikkat edecek hücum oyuncusu olmamasıdır. Sadece Burak endeksli bir yapıda hep gözler onun üzerindeydi, kaldıki Burak'ı Selçuk gibi gözü kapalı toplar atacak ve savunma arasına ve arkasına kaçıracak kalitede de kimse yoktu TS'de.

Fatih hoca 10 numara oynayabilen golcü bir orta saha mı yoksa kanatlarda da oynayabilen bir forvet mi arıyor tam kestiremedim. Çünkü istediği ve aldığı oyuncuların çok yönlü olmasını istiyor...

Aaa Colman Burak'ı defans arkasına kaçırmaktan bi hal oldu geçen sene ya..:)

Burak bazı kesimler tarafından fazla hafife alınıyor. Ve yaptığı iş sadece defans arkası koşuya indirgeniyor.

Burak hem fiziki, hem mental olarak çok aşama kaydetti. Bitiriciliğini oldukça ilerletti, sezilerini, pozisyon bilgisini keza aynı şekilde. Öyle koşular yapıyor ki, pas atacak olan adamın işi çok kolaylaşıyor. Attığı gollerin bir kısmı kendini müthiş gösterip aldığı paslarla. Diğer bir kısmı da öylesine ileri atılmış toplara bireysel beceri katarak, yoktan var edilen pozisyonlardan oluşuyor. Ben Burak'ın minimum 15-20 gol bandını yakalayacağını düşünüyorum. Bunun daha da ilerisine geçme olasılığı hiç az değil.

Senede 5-6 m € verirsek gelir robinho bonservisi de 20 m €' ya kapanır en az. Bence bu kadar paranın altına girmez yönetim. Gelirse Adriano,liedson,ricardo olivierai,ze roberto gibi avrupa'dan sonra brezilya liginde oynayan eski üstadlardan gelir ama ne derece yararlı olur bilemem...Belki julio baptista gelebilir ama sanmıyorum. Gerekte yok.

Burak'ın alınmasına sevindim ben.. Güçlü,hızlı, dayanıklı, hırslı ve isabetli sert şut atabilen birisi.. Ayrıca Türk statüsünde.. Adı Burak degil de Bruno olsaydı görürdüm ben eleştirenleri.

Senede 5-6 m € verirsek gelir robinho bonservisi de 20 m €' ya kapanır en az. Bence bu kadar paranın altına girmez yönetim. Gelirse Adriano,liedson,ricardo olivierai,ze roberto gibi avrupa'dan sonra brezilya liginde oynayan eski üstadlardan gelir ama ne derece yararlı olur bilemem...Belki julio baptista gelebilir ama sanmıyorum. Gerekte yok.

Bitmeyen sevda Julio Baptista bir efsane:)

burak iki mac yok - fenerbahce, kasimpasa
amrabat olimpiyatlarda olacak ceyrek final goremezse fener macinda oynayip oynamayacagi fatih hoca'ya bagli olur..bence zor..
ujfa ise fener macinda yok tabii ki..

forvet gelirse kadro baya sisecek. nasil olacak bilmiyorum..
melo konusunda sorun yokmus..

Bencı yıldız gol ortalaması yüksek bir açık oyuncusu olucak Hamit-Melo-Selçuk ortasahasının önüne Çilek(Bence Robinho)-Burak-Amrabat üçlüsünü düşünüyor hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...