Acaba 4-4-2 ile mi devam etcez yoksa 4-3-3 e dönermiyiz. Veya 4-1-2-3
Bence çilek forvet değil. Forvet olmasınıda istemem zaten.
Kendisini küllerinden yeniden doğuran takımına karşı türlü oyunlar oynayan kampa gelmeyen, durumu uzattıkça uzatan Melo'ya bence bu takımın Galatasaray olduğu hatırlatılmalı. Bence 30 yaşına gelmiş Melo'ya 15-16 milyon yatırım yapılacağına bence Nuri Şahin alınarak Milli takıma çevirmeliyiz takımımızı. Hem de yabancı kontenjanı açılmış olur. Bence Nuri Melo'nun yaptıklarını yapar. Belki daha da iyisini yapar. Melo'yu çok sevmeme rağmen kabak tadı verdi.. Bence bu dakikadan sonra Nuri veya Gökhan İnler'e yönelmeliyiz.
Toivenen çilek olacak kadar yıldız bir isim mi? Çok büyük yıldız deniliyor Toivonen olamaz
Toivonen olacagını sanmıyorum o kadar büyük ismi olan biri degil (oyunculuguna lafım yok çok kaliteli bir oyuncu).. Melo hakkında da bilip bilmeden karalama kampanyasına gitmeyin hemen, adam bugun imza atsa ''oo aslanım melo'' derseniz.. Melo'da bir sorun olmadıgını söylemeyen kalmadı, ben yeniden Galatasaray'a imza atacagını dusunuyorum.. Ayrıca Melo takımın bel kemigi olmuş bir oyuncu, performansı da ortada, merak ediyorum meloyu almayıp xabi alonso'yu flan mı almamızı istiyorsunuz, adam daha ne yapsın ?? kariyerinin en verimli dönemini bizde geçirdi şimdi suçlu Melo mu oldu ??
Toivonen adı geçen Suarez ve Nene'den 1 gömlek üstün bir oyuncudur. Gol ortalaması oyuna etkisi de mücadelesi de fazladır. Toivonen yıldız bir oyuncudur. Tek şanssızlığı milli takımda İbrahimovic gibi bir oyuncunun arkasında kalmasıdır. Ayrıca Toivonen bu takıma gelirse bizi uçurur.
Ünal Aysal'ın ben Avrupalı oyuncuların diisiplinine ve mücadelesine hayranım Avrupalı olacak dediğini de unutmayalım.