2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çilek forvet değil. Forvet olmasınıda istemem zaten.

Necati Demirkol forvet olacağını söylemiş bence forvetten kasıt golcü açık olucak(Nene-Robinho gibi)

------------Muslera-----------
Eboue----Semih--Ujfa-----Hakan
-------------Melo---------------
--------Hamit---Selçuk----------
----Çilek---Burak---Amrabat----

Bence hoca böyle bir kadro düşünüyor.Elmander çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen fiziği yüzünden sakatlıklardan sonra formsuz dönüyor Bence rotasyonda kullanıcak hoca Elmanderi 50 küsür maça çıkıcaz bu sene zaten.

Fatih Hoca'nın 1. sınıf veya ona yakın bir forvet istemesini anlıyorum, ama 4 tane forvet varken(Sercan ile Baros'u dahil etmedim) bir forvet daha almak cidden kötü olacak. Kaan'ın dediği gibi Elmander yedek kalacak, belki forvette çok üretken değil, ama enerji ve baskısıyla özellikle orta sahada çok önemli oluyordu. Ben Umut'un yedek kalacak olmasından bile sıkıntı olabilir diye düşünürken, Elmander'in de yedek kalacak olması hoşuma gitmiyor.

Ayrıca sol bek ben koridorum diye bağırıyor resmen, biz M. City gibi forvet yağdırıyoruz. Sol beke ne yapmayı, nasıl oynatmayı, Balta dışında kimi oynatmayı düşündüklerini merak ediyorum.

Yıldız oyuncudan ziyade Gökhan Töre, Sercan Sararer, Ömer Toprak, İlkay Gündoğan, Mehmet Ekici gibi genç ve ciddi potansiyelli oyuncuları alabilsek keşke.

içimden bir ses melo transferi yatacak diyor...çilekti vişneydi düşünmek yerine melo'nun alternatifini düşünse iyi olacak yönetim...yok moskovaydı yok bayern di derken sürekli takım türüyor talipli olarak...bu vakte kadar çoktan bitmiş olmalıydı...

Çilek golcü diyordum ama gelen bilgiler golcüden öte ileriuçta hem kanatlarda hem 10 numara mevkii de oynayan bir yıldızla yoğun pazarlıkvar

Çilek'in maliyeti enaz 13 milyon euro arkadaşlar yani yönetim şuanda Avrupa'da bile ses getirecek bir yıldızı kadroya katmaya çalışıyor

Maliyetinibiliyorum mevkiinibiliyorum ama adınıbende bilmiyorum neyazıkki dediğim gibi kimsede bilmiyor işin bozulmaması için gizlitutuluyor

@alpermertt

Kendisini küllerinden yeniden doğuran takımına karşı türlü oyunlar oynayan kampa gelmeyen, durumu uzattıkça uzatan Melo'ya bence bu takımın Galatasaray olduğu hatırlatılmalı. Bence 30 yaşına gelmiş Melo'ya 15-16 milyon yatırım yapılacağına bence Nuri Şahin alınarak Milli takıma çevirmeliyiz takımımızı. Hem de yabancı kontenjanı açılmış olur. Bence Nuri Melo'nun yaptıklarını yapar. Belki daha da iyisini yapar. Melo'yu çok sevmeme rağmen kabak tadı verdi.. Bence bu dakikadan sonra Nuri veya Gökhan İnler'e yönelmeliyiz.

Kendisini küllerinden yeniden doğuran takımına karşı türlü oyunlar oynayan kampa gelmeyen, durumu uzattıkça uzatan Melo'ya bence bu takımın Galatasaray olduğu hatırlatılmalı. Bence 30 yaşına gelmiş Melo'ya 15-16 milyon yatırım yapılacağına bence Nuri Şahin alınarak Milli takıma çevirmeliyiz takımımızı. Hem de yabancı kontenjanı açılmış olur. Bence Nuri Melo'nun yaptıklarını yapar. Belki daha da iyisini yapar. Melo'yu çok sevmeme rağmen kabak tadı verdi.. Bence bu dakikadan sonra Nuri veya Gökhan İnler'e yönelmeliyiz.

Nuri gelmek istemiyor bence Türkiye'ye. Real'de şansı çok olmasa da Avrupa'da iş yapacak yeteneğe sahip. Keşke alınabilse, Nuri'yi her türlü Melo'ya tercih ederim ben. Tam olarak onun kadar top kapma, pres yapma gibi işlemi yapamayabilir, ama çok da göze batmaz. Üstelik orta sahada Selçuk ile beraber müthiş bir beyin olur.

Nuri ihtimali bence yok, keşke olsa, ama şu Sercan Saraer ve Gökhan Töre'yi alsak.. Sol bek inatla düşünülmüyor sanırım.

Çilek transferi hakkında ben de bir yorum yapıyım 25 yaş altı diyorlar hemde top yıldız olmamış ama olması beklenen biri dediklerine göre tek yol Matias Suarez çıkıyor umarım o olur ve lig de uçarız.

Toivenen çilek olacak kadar yıldız bir isim mi? Çok büyük yıldız deniliyor Toivonen olamaz

Toivonen adı geçen Suarez ve Nene'den 1 gömlek üstün bir oyuncudur. Gol ortalaması oyuna etkisi de mücadelesi de fazladır. Toivonen yıldız bir oyuncudur. Tek şanssızlığı milli takımda İbrahimovic gibi bir oyuncunun arkasında kalmasıdır. Ayrıca Toivonen bu takıma gelirse bizi uçurur.

Ünal Aysal'ın ben Avrupalı oyuncuların diisiplinine ve mücadelesine hayranım Avrupalı olacak dediğini de unutmayalım.

Toivonen olacagını sanmıyorum o kadar büyük ismi olan biri degil (oyunculuguna lafım yok çok kaliteli bir oyuncu).. Melo hakkında da bilip bilmeden karalama kampanyasına gitmeyin hemen, adam bugun imza atsa ''oo aslanım melo'' derseniz.. Melo'da bir sorun olmadıgını söylemeyen kalmadı, ben yeniden Galatasaray'a imza atacagını dusunuyorum.. Ayrıca Melo takımın bel kemigi olmuş bir oyuncu, performansı da ortada, merak ediyorum meloyu almayıp xabi alonso'yu flan mı almamızı istiyorsunuz, adam daha ne yapsın ?? kariyerinin en verimli dönemini bizde geçirdi şimdi suçlu Melo mu oldu ??

Toivonen olacagını sanmıyorum o kadar büyük ismi olan biri degil (oyunculuguna lafım yok çok kaliteli bir oyuncu).. Melo hakkında da bilip bilmeden karalama kampanyasına gitmeyin hemen, adam bugun imza atsa ''oo aslanım melo'' derseniz.. Melo'da bir sorun olmadıgını söylemeyen kalmadı, ben yeniden Galatasaray'a imza atacagını dusunuyorum.. Ayrıca Melo takımın bel kemigi olmuş bir oyuncu, performansı da ortada, merak ediyorum meloyu almayıp xabi alonso'yu flan mı almamızı istiyorsunuz, adam daha ne yapsın ?? kariyerinin en verimli dönemini bizde geçirdi şimdi suçlu Melo mu oldu ??

Ben Melo olayının uzamasından şikayetçiyim yok menajermiş fiyat arttırmaymış filan 30 yaşına gelmiş ve tek alıcısı olan bir oyuncu için fazla cüretkar bence. Oyunculuğuna lafım yok alternatifimiz Nuri olmalı bence. Dünyada omevkide sadece Melo kalmış gibi de düşünmeyelim. Özel hayranlığım vardır kendisine ama kulübüne 9 kendisine yıllık 3 verilecekse kusura bakmayın ama Fernandes'e veririm o parayı Fernandes'i alırım ille yabancı olacaksa..

Ayrıca yakışıklı sarı saçlı disiplinli ve Avrupalı olması Toivonen olma ihtimalini arttırıyor. Çünkü bugüne kadar çıkan transfer haberlerindeki isimlerin hiçbiri ne sarı saçlı ne de yakışıklı ne de Avrupalı :)

Toivonen adı geçen Suarez ve Nene'den 1 gömlek üstün bir oyuncudur. Gol ortalaması oyuna etkisi de mücadelesi de fazladır. Toivonen yıldız bir oyuncudur. Tek şanssızlığı milli takımda İbrahimovic gibi bir oyuncunun arkasında kalmasıdır. Ayrıca Toivonen bu takıma gelirse bizi uçurur.

Ünal Aysal'ın ben Avrupalı oyuncuların diisiplinine ve mücadelesine hayranım Avrupalı olacak dediğini de unutmayalım.

Toivonen iyi bir oyuncudur, yıldızdır ancak ben Suarez ve Nene'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

Melo'nun gelmemesi ile ilgili söyliyeceğim tek şey; ne yaparsak yapalım bir tarafımız eksik kalır. Melo'dan iyisini getirme ihtimalimiz yok. Çünkü Melo'nun özelliklerinde bir defansif orta saha dünya üzerinde çok az sayıda, onu geçtim ondan iyisi diyebileceğimiz adamlar City'de, Real'de banko oynuyor. Kaldı ki onlar gelse Melo'nun verdiği verimi verebilirler mi, orası da soru işareti. Melo çok özel bir oyuncu. FM tabiriyle ''Deep Lying Playmaker'' diyebileceğiniz bir oyuncu. Bir ön liberoya ve defansif orta sahaya göre tekniği, topla ilişkisi, dribblingi, paslar çok iyi olan bir oyuncu. Zaten kariyerinin önceki bölümlerinde ofansif orta saha oynamışlığı da var. Bunun yanında çok koşmasa da müthiş bir hamle ve pozisyon bilgisi var. Öyle ''deli dana'' gibi koşup durmaktansa rakibi ve yapabileceklerini iyi sezip ona göre baskısını yapıyor.

Yaşı 29-30 olmuş olabilir, maliyeti yüksek gözükebilir ancak Melo cidden elzem bir adam. 10 sene aradan sonra adam akıllı bir ikili yakalamışız, bunu bozmamak lazım. Selçuk da Melo da kulüp tarihinin en iyi orta sahalarından. O yüzden bu işi fazla uzatmamak lazım, ''çilek'' için bu kadar uğraşacağımıza Melo'yu alıp, bu işi bitirelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...