Alın Lass Diarra'yı bakın Melo'yu kimse hatırlıyor mu
çok net
Alın Lass Diarra'yı bakın Melo'yu kimse hatırlıyor mu
Zaten her şey çok iyi gidiyordu, bir şekilde her şeyin içine edilmesi gerekiyordu, bunu da Melo'yu almayarak gayet iyi yaparlar.
Hala daha Melo'ya salt ön libero muamelesi yapılıyor, ona üzülüyorum. Melo'nun yerine ismi yazılan oyuncuların alayı kesici özellikli klasik ön libero, ama Melo'nun ekstradan oyun kurma, tobla dribbling ve liderlik gibi özellikleri es geçiliyor. Melo geçen seneki başarının en önemli kilit taşlarından biriydi. Hatta Fatih Terim'den sonra en önemli yapı taşı Selçuk&Melo ikilisi idi. Tüm takım o son Fenerbahçe maçında gerilimden etkilenip, oyunundan uzaklaştıkça ayakta kalan belki de tek isimdi, Melo.
Melo, Lass da dahil adı geçen Gargano'yla, Mbia'yla top diye oynar.
Bir de Allah'ını seven ''Aslolan Galatasaraydır'' goygoyuna başlamasın.
bunu da yazdıgına göre melo defteri kapanmış demektir..hayret görüşmeler kapandı dendikten sonra resmi imza gelir diyordumFelipe Melo @_FelipeMelo_
Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!
Yazdı az önce Twitter da
Ben geçen sene Melo'ya verilen ücretin çok fazla olduğunu yazmıştım. Şampiyonluğu getirdi deniyor ama yine çok fazlaydı. Bu sene alacağı ücret de fazlaydı bana göre ama ortada yönetimin takındığı yine yanlış bir tavır var. Mahmuti olayında olduğu gibi önce yüksek ücretleri kabul edip sonra indirme talebinde bulunuyorlar. Yahu geçen sene aldığımızda ya da bu sene anlaşmak istediğimizde niye o paraları veriyorsun ki o zaman? Adamlar dalga mı geçiyorsunuz diye basıp gidiyorlar sonra. Ha ben Melo'yu aramam çok ama yapılan yanlış kere yanlış.
Bu arada Lass da Melo'ya yakın bir para ister. Onun ucuza geleceğini sanan varsa yanılır.
TSN Haber
Galatasaray ın Avrupa temsilcisi Haim Fresco'yla Diarra'nın ağabeyi arasında Almanya'da gerçekleşen görüşmede, belli bir aşamaya gelindiği , daha sonra Fatih Terim in devreye girerek HAMİT ten sonra DİARRA için de MOURİNHO dan ricacı olduğu Fransız futbolcunun sarı kırmızılı takıma gelmeyi kabul ettiği , kulüplerin anlaşması halinde LASSANA DİARRA nın SARI KIRMIZILI FORMAYI giyeceği gelen bilgiler arasında..
Sarı-kırmızılı takım yetkilileri ile Real Madrid cephesi arasındaki son görüşmenin son derece olumlu geçtiği, Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın bu oyuncu hakkındaki nihai kararı verdiği transferin bitirilmesi için çalışıldığı gelen bilgiler arasında.
O değilde Melo ve menejer bozuntusuna kim hangi takım o kadar para verecek onlar düşünsün şimdi aslında.
Meloyu almayarak Tugay abininde dediği gibi bir çuval incirin icine etti yönetim.Melonun yerine Alex Song-De Jong-Lass bu üçünden birini almazsak seneye Arenada sık sık Melo seslerini duyarız