2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten her şey çok iyi gidiyordu, bir şekilde her şeyin içine edilmesi gerekiyordu, bunu da Melo'yu almayarak gayet iyi yaparlar.

Hala daha Melo'ya salt ön libero muamelesi yapılıyor, ona üzülüyorum. Melo'nun yerine ismi yazılan oyuncuların alayı kesici özellikli klasik ön libero, ama Melo'nun ekstradan oyun kurma, tobla dribbling ve liderlik gibi özellikleri es geçiliyor. Melo geçen seneki başarının en önemli kilit taşlarından biriydi. Hatta Fatih Terim'den sonra en önemli yapı taşı Selçuk&Melo ikilisi idi. Tüm takım o son Fenerbahçe maçında gerilimden etkilenip, oyunundan uzaklaştıkça ayakta kalan belki de tek isimdi, Melo.

Melo, Lass da dahil adı geçen Gargano'yla, Mbia'yla top diye oynar.

Bir de Allah'ını seven ''Aslolan Galatasaraydır'' goygoyuna başlamasın.

Zaten her şey çok iyi gidiyordu, bir şekilde her şeyin içine edilmesi gerekiyordu, bunu da Melo'yu almayarak gayet iyi yaparlar.

Hala daha Melo'ya salt ön libero muamelesi yapılıyor, ona üzülüyorum. Melo'nun yerine ismi yazılan oyuncuların alayı kesici özellikli klasik ön libero, ama Melo'nun ekstradan oyun kurma, tobla dribbling ve liderlik gibi özellikleri es geçiliyor. Melo geçen seneki başarının en önemli kilit taşlarından biriydi. Hatta Fatih Terim'den sonra en önemli yapı taşı Selçuk&Melo ikilisi idi. Tüm takım o son Fenerbahçe maçında gerilimden etkilenip, oyunundan uzaklaştıkça ayakta kalan belki de tek isimdi, Melo.

Melo, Lass da dahil adı geçen Gargano'yla, Mbia'yla top diye oynar.

Bir de Allah'ını seven ''Aslolan Galatasaraydır'' goygoyuna başlamasın.

aslolan galatasaydır mavalı basketbolda da özelikle gordon'un efes'e gidişinde çokça okundu..tatsız bir durum...

lakin melo daha geçen sezon buraya geldiginde safkan bidondu bir sezonda safkan pitbull oldu...menajerinin 5 yıllık kontrat istedigi ve alacagı paylar yazılmış.el insaf 30 yaşındaki oyuncuya 5 sezonluk kontrat üstelik de bu rakamlara çok fazla...

birkaç arkadaş melo,xabi alonso ayarında bir oyuncudur demiş..onlara da el insaf demek istiyorum...alonso nere melo nere...sırf kendi oyuncumuz diye abartmanın alemi yok...adamın bize gelene kadar kariyerinin ne vaziyette oldugunu biliyoruz...

lass diarra alındıgı vakit sezon başıyla birlikte herkes unutacaktır melo'nun adını...

Bir kere şunu netleştirelim, ''bidon'' en kötü oyuncuya verilen ödül değil, beklentiler nispetinde verim veremeyen oyunculara verilen bir ödül. Rivaldo, Milito, Vieri gibi adamlar da bu ödülü aldı.

İkinci olarak bu söylenen rakamlar tamamen ortada ''duyumcuların'' söylediği rakamlar. Aynı duyumcular daha dünün sabahına kadar melo'yu övüp, bu işin bittiğini imzalayacağını söylüyordu. Aynı duyumcular Hamit'in yıllık 5 M istediğini söylüyordu, gördük Hamit kaça geldi. Ortada resmi olarak Melo'nun menajerliğinin yaptığı bir açıklama var; onda da söylenen daha önce anlaşılan ve teklif edilen rakam üzerinde tekrar bir indirim istendiği, bunun kabul edilmediği yönünde.

Diğer bir husus; Melo, bir Xabi Alonso değildir. Ama Dünya'da Xabi Alonso, Yaya Toure'den sonra gelen ön libero grubunun içindedir, Melo. Yani hiç ondan daha iyisi masalına girmeyelim, Melo'nun bir level üstü zaten Yaya, Xabi falan..

Son olarak Lass, defansif anlamda bir Melo katkısı verebilir. Ancak hücum anlamında, teknik anlamında ve liderlik anlamında bir Melo katkısı alınamaz. kaldı ki olursa maliyeti de Melo'dan aşağı olmaz.

Zaten bu sene bize kesici rol oynaması gereken oyuncu gerekiyor zaten hücum gücümüz çok yüksek ofansif oynamasına gerek yok ön liberomuzun. Lassana Diarra iki yönlü olarak Melo'dan iyi olmayabilir ama defansif manada 2 Melo eder. Bizim bu sene ön oyuncularımız çok iyi. muhtemelen bazı dönemlerde geri dönmeyeceklerdir. Melo defansif olarak bence bunu kaldıramaz. Zaten kaldırsa da hücuma çıkmaya takati kalmaz. Melo kalsa da hücuma destek vermeyecekti bence bu sene. Sadece defansa dönük ama iyi pas yapan bir oyuncu işimizi görür. Örn: Lass..

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_
Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

Yazdı az önce Twitter da

Ben geçen sene Melo'ya verilen ücretin çok fazla olduğunu yazmıştım. Şampiyonluğu getirdi deniyor ama yine çok fazlaydı. Bu sene alacağı ücret de fazlaydı bana göre ama ortada yönetimin takındığı yine yanlış bir tavır var. Mahmuti olayında olduğu gibi önce yüksek ücretleri kabul edip sonra indirme talebinde bulunuyorlar. Yahu geçen sene aldığımızda ya da bu sene anlaşmak istediğimizde niye o paraları veriyorsun ki o zaman? Adamlar dalga mı geçiyorsunuz diye basıp gidiyorlar sonra. Ha ben Melo'yu aramam çok ama yapılan yanlış kere yanlış.

Bu arada Lass da Melo'ya yakın bir para ister. Onun ucuza geleceğini sanan varsa yanılır.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_
Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

Yazdı az önce Twitter da
bunu da yazdıgına göre melo defteri kapanmış demektir..hayret görüşmeler kapandı dendikten sonra resmi imza gelir diyordum :)

yeni önliberomuzu bekleyelim bakalım...bana sanki gargano olacak gibi geliyor ama lass olsa tadından yenmez...

Ben geçen sene Melo'ya verilen ücretin çok fazla olduğunu yazmıştım. Şampiyonluğu getirdi deniyor ama yine çok fazlaydı. Bu sene alacağı ücret de fazlaydı bana göre ama ortada yönetimin takındığı yine yanlış bir tavır var. Mahmuti olayında olduğu gibi önce yüksek ücretleri kabul edip sonra indirme talebinde bulunuyorlar. Yahu geçen sene aldığımızda ya da bu sene anlaşmak istediğimizde niye o paraları veriyorsun ki o zaman? Adamlar dalga mı geçiyorsunuz diye basıp gidiyorlar sonra. Ha ben Melo'yu aramam çok ama yapılan yanlış kere yanlış.

Bu arada Lass da Melo'ya yakın bir para ister. Onun ucuza geleceğini sanan varsa yanılır.

Abi Lass, Melo'dan daha fazla ister. Geçen sene Fatih hoca'ya önerildiğinde yıllık 5 M mu neydi yıllık ücreti, şimdi de farklı olmaz.

Gargano ve Lass neyse de, Mbia, Makoun, Alou Diarra falan deniyor, aman aman almayalım daha iyi ''kazma detected!''..

TSN Haber

Galatasaray ın Avrupa temsilcisi Haim Fresco'yla Diarra'nın ağabeyi arasında Almanya'da gerçekleşen görüşmede, belli bir aşamaya gelindiği , daha sonra Fatih Terim in devreye girerek HAMİT ten sonra DİARRA için de MOURİNHO dan ricacı olduğu Fransız futbolcunun sarı kırmızılı takıma gelmeyi kabul ettiği , kulüplerin anlaşması halinde LASSANA DİARRA nın SARI KIRMIZILI FORMAYI giyeceği gelen bilgiler arasında..

Sarı-kırmızılı takım yetkilileri ile Real Madrid cephesi arasındaki son görüşmenin son derece olumlu geçtiği, Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın bu oyuncu hakkındaki nihai kararı verdiği transferin bitirilmesi için çalışıldığı gelen bilgiler arasında.

TSN Haber

Galatasaray ın Avrupa temsilcisi Haim Fresco'yla Diarra'nın ağabeyi arasında Almanya'da gerçekleşen görüşmede, belli bir aşamaya gelindiği , daha sonra Fatih Terim in devreye girerek HAMİT ten sonra DİARRA için de MOURİNHO dan ricacı olduğu Fransız futbolcunun sarı kırmızılı takıma gelmeyi kabul ettiği , kulüplerin anlaşması halinde LASSANA DİARRA nın SARI KIRMIZILI FORMAYI giyeceği gelen bilgiler arasında..

Sarı-kırmızılı takım yetkilileri ile Real Madrid cephesi arasındaki son görüşmenin son derece olumlu geçtiği, Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın bu oyuncu hakkındaki nihai kararı verdiği transferin bitirilmesi için çalışıldığı gelen bilgiler arasında.

Hazır Fatih hocanın Mourinho'yla arası bu kadar iyiken,Alonso'yu isteseydi:)

Çok ahmakça hareket edildi Melo transferinde. Zaten yönetimin transfer politikasını seven, destekleyen biri değildim. Hamit gelmese bugün çekimser görünen kısım da yönetimin arkasına tenekeleri bağlamış koşturuyordu..

Resmen b.k ettik bir çuval inciri.

Dünya futbolunda menajerler olmasa her şey ne kadar güzel olurdu.. Futbolu oynayan futbolcular her b.ku yokuşa süren kulüplerle oyuncuların arasını sırf kendi komisyonları için açan menajerler. Umarım Lass'ın da Melo gibi menajerleri yoktur.

Meloyu almayarak Tugay abininde dediği gibi bir çuval incirin icine etti yönetim.Melonun yerine Alex Song-De Jong-Lass bu üçünden birini almazsak seneye Arenada sık sık Melo seslerini duyarız

Meloyu almayarak Tugay abininde dediği gibi bir çuval incirin icine etti yönetim.Melonun yerine Alex Song-De Jong-Lass bu üçünden birini almazsak seneye Arenada sık sık Melo seslerini duyarız

Alex Song ve Lassana Diarra'nın takıma faydalı olacağına inanıyorum. Forvete ihtiyacımız yokta, senin bu Alex Song isteğin kendi düşüncen mi yoksa tekrar gündemimize mi aldık geçen yıllardaki olduğu gibi ?

Şu Lassana Diarra'daki ışığı bir ben göremedim herhalde herkes beğendiğine göre.Çok maçını izlemedim ama bir Real Madrid-Barca maçında izlemiştim tek başına galibiyeti getirmişti resmen.Ama Barcelona'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...