2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo'nun nereye gideceği ne yapacağı şu dakikadan itibaren bizi ilgilendirmiyor arkadaşlar. Yok bu paraları kazanamazmış, böyle taraftar bulamazmış. Bunlar bize ne yarar ne de zarar sağlar. Lakin bu transferin gerçekleşmemesi özellikle hücum kısmında takımı olumsuz etkileyecektir. Defansif kısmı geçtim, nasıl olsa oraya bulunur odunun teki vursun topu sağa sola yeter..

Ayrıca şimdi Melo'ya yok bidondu, varildi zaten demek yediği kaba pislemektir. Az biraz vicdanlı olun şu mübarek ayda..

Arkadaşlar hepimiz Melo'nun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz kabul ediyoruz Melo'yu da çok seviyoruz ama ön liberoda bu sene ihtiyacımız skor katkısı hücum yapan oyuncu değil hücum oyuncularımızı görmüyor musunuz bize şu anda Melo gibi fantastik bir oyuncudan ziyade kesici fazla hücuma gitmeyecek hücum oyuncularımızın açıklarını kapatmaya kendini adayacak Mbia, Makoun, Lass Diarra gibi oyuncular lazım. Bence yönetim böyle düşünüyor. Fatih Hoca da bence Melo'yu çok istese yönetime aldırırdı. Bu işte yönetim ve Fatih hoca arasında farklı bir plan yapıldığı kanısındayım.. Ya da Adnan Öztürk yine karıştırdı ortalığı önümüzdeki günler büyük tarışmalara gebe. Bu arada Abdürrahim Albayrak nerelerde haberi olan var mı :)

Sen Amrabat gibi ne vereceği bile belli olmayan bir adama 8 milyon euro say.Git Hamit gibi sıradan bir görev adamına senelik 3 m euro bayıl(Bonservisiyle 6-6.5 m euro).Riera oturduğu yerden 3 m euro alsın, sonrada Melo ve menajerine laf söyleyelim.Burada diyeceğim tek şey yazıklar olsun yönetim.Bir dahada 40 bin kombineyi rüyanızda görürsünüz.İyi giden bir şeyi bozmaya ne meraklıyız kulüp olarak.Melo'dan daha iyisini getirirlerse de buradayım.Adminler gereğini yapsın ve benim üyeliğimi iptal etsinler eğer daha kaliteli bir oyuncu gelirse.

Şunu okudum, hak verdim.

..yönetim ağustos ayında öyle bir futbolcu bulacak ki Melo'dan daha iyi olacak, uyum sorunu olmayacak, 6.5 milyon euro'dan az bonservisi olacak, yıllık ekstralarla birlikte 4 milyondan az alacak...

Güldürmeyin yahu, şu kriterlerin bir tanesini bile an itibariyle gerçekleştirmemiz çok zor. Zorla kaşındık, hem maddi hem de manevi olarak kar yapacağımızı zannediyor yönetim ama yanılıyor cidden yanılıyor.

Şunu okudum, hak verdim.

..yönetim ağustos ayında öyle bir futbolcu bulacak ki Melo'dan daha iyi olacak, uyum sorunu olmayacak, 6.5 milyon euro'dan az bonservisi olacak, yıllık ekstralarla birlikte 4 milyondan az alacak...

Güldürmeyin yahu, şu kriterlerin bir tanesini bile an itibariyle gerçekleştirmemiz çok zor. Zorla kaşındık, hem maddi hem de manevi olarak kar yapacağımızı zannediyor yönetim ama yanılıyor cidden yanılıyor.

30 yaşına gelmiş, öfke kontrolü sorunu olan ayrıca takımın ön liberosu olarak en fazla parayı isteyen bir oyuncu kesinlikle vazgeçilmez değildir. Olayı da şuna getirmeyelim. Melo'dan daha iyisi gelmez! bu saçma bir görüş bence. Selçuk İnan yanındaki oyuncuyu bir derece yükseğe çıkarır. Melo 4-5 yıllık sözleşme istiyor ve çok yüksek meblağlar bunlar. Bundan sonra gelecek her oyuncuya bu paralar üzerinden sözleşme yapmak zorunda kalabiliriz. Melo'nun yaptıklarını yapacak daha genç ve daha az maliyetli ve satabilme ihtimalimiz olan son alıcı olmadığımız bir oyuncu almamız daha mantıklı geliyor bana. Kimse çok iyi giden takımı bozmak istemez. Vardır yönetimn ve Fatih Hocanın bir planı. Biz Melo'dan daha ucuza Melo ayarında Avrupa'dan oyuncu bulabiliriz. Ama Avrupa'da k,mse bu kriz ortamında o paraları ön liberoya vermez hem de Avrupa'da önde gelmeyen liglerden birindeki çıkışına aldanarak Melo'ya para yığmaz kimse. Evet belki bir takım çıkar gözünü karartır ve Melo'ya 4 mil verir Katar'dan veya Rusya'dan ama kulübüne de 7-8 mil euro verirler mi bilemem. Melo için en hayırlı kapı burası farkında mı bilmiyprum ama şu menajerleri saf dışı bırakmalı artık Ayrıca 5 yıllık filan anlaşma ne oluyoruz ya. Sanki 20 yaşında futbolcu 5 yıllık senede 4.5 mil euro kazanacak buradan. Kusura bakmayın biz o kadar zengin değiliz. O parayı Melo'ya vereceğine Mbia'ya 2 mil ver veya o mevkide kesici rolünü üstlenecek bir oyuncu al. Satarken de para kazanabilesin ayrıca stadın üstünü kapatamıyorsun 15 mil euro'ya hala çilek filan diyorsun. Bırakın bu işleri de şu stadımızı artık inşaat durumundan kurtarın. Sizler de rahatsız değil misiniz stadın merdivenlerinin olduğu bölülerdeki şantiye havasından oraya yürüyen merdivenler yapılabilir. 5 yıldızlı gecekondu olmaktan kurtarmak lazım stadı. Bunu da ayrıca belirtmek isterim. Stad yapıldığından beri inşaat halinde duruyor. Ne bir boya ne bir görsellik var koridorlarda.

EN KÖTÜ ihtimal Orta göbek Selçuk-Hamit olur, sağa Assaidi veya Gökhan Töre konulur.

Assaidi ya kulübünde kalacak 1 yıl daha ya da Ajax, 5 Milyon Avro teklif yapmaya hazırlanıyormuş.

Gökhan TÖRE, Rus ekibi Zenit'e çok yakınmış...

Ben Fatih TERİM'e güveniyorum, Melo geldiğinde durumu neydi şimdi ne durumda gerçi yine istenmeyen adam Juventus tarafından ve üst düzey liglerden de geçen yılki performansına göre teklif alabilir ama bizim kadar kimse vermez kesinlikle. Melo 30 yaşında kimse avrupa'da bu yaş grubunda oyuncuya senelik 3.5 geçtim 2 bile zor verir.

Ne Brezilya'da kazanabilir ki biz hamle yapmadan önce ülkesine dönmek üzereydi biz ederinin 2 katı verince buraya gelmişti, hatta Brezilyalı kulüp yetkilileri bizimkilere kızmıştı fazla para verip aklını çeldiğimiz yönünde ne de avrupa'da bulamaz böyle kontrat.

Melo sorunlu bir kişilik, ruh hali ne zaman ne yapacağı belli değil. Play-off öncesinde yapmış olduğu olay hemen sümen altı edilecek bir durum değil...

Evet 50-60 metre dikey üst düzey pasları oyun yönlendirmeleri çok iyiydi ama bi geçen yıl vitrinde yoktuk, sıfırda başlamıştık artık şampiyonlar liginde oynuyoruz ve oyuncuların bize gelmemesi için bir sebep yok. Melo'ya o paraları vereceğimize daha genç ve üst düzey performans alacağımız isimler bulabiliriz.

Fatih TERİM oyuncu psikolojisinden ruh halinden çok iyi anlayan bir isim inanın Lincoln bile olsa üst düzey verim alırdı, o nedenle karaları bağlamanın anlamı yok...

Zaten her şey çok iyi gidiyordu, bir şekilde her şeyin içine edilmesi gerekiyordu, bunu da Melo'yu almayarak gayet iyi yaparlar.

Hala daha Melo'ya salt ön libero muamelesi yapılıyor, ona üzülüyorum. Melo'nun yerine ismi yazılan oyuncuların alayı kesici özellikli klasik ön libero, ama Melo'nun ekstradan oyun kurma, tobla dribbling ve liderlik gibi özellikleri es geçiliyor. Melo geçen seneki başarının en önemli kilit taşlarından biriydi. Hatta Fatih Terim'den sonra en önemli yapı taşı Selçuk&Melo ikilisi idi. Tüm takım o son Fenerbahçe maçında gerilimden etkilenip, oyunundan uzaklaştıkça ayakta kalan belki de tek isimdi, Melo.

Melo, Lass da dahil adı geçen Gargano'yla, Mbia'yla top diye oynar.

Bir de Allah'ını seven ''Aslolan Galatasaraydır'' goygoyuna başlamasın.
İmzamı atarım.Ek olarak karalama kampanyası konusunda çığır açtı yönetim.Dünya siyasetindeki en yanar döner medya organlarına pabucu ters giydirirler.

İmzamı atarım.Ek olarak karalama kampanyası konusunda çığır açtı yönetim.Dünya siyasetindeki en yanar döner medya organlarına pabucu ters giydirirler.

Ben de buna katiliyorum Onur. Yönetimimiz bu konuda sağolsun mevcut iktidar ile yarışabilir. Ben yaptım oldu mantalitesi gün gelir elbet karşınıza bin ah ile çıkar sayın Aysal ve ekibi..

aslolan galatasaydır mavalı basketbolda da özelikle gordon'un efes'e gidişinde çokça okundu..tatsız bir durum...

lakin melo daha geçen sezon buraya geldiginde safkan bidondu bir sezonda safkan pitbull oldu...menajerinin 5 yıllık kontrat istedigi ve alacagı paylar yazılmış.el insaf 30 yaşındaki oyuncuya 5 sezonluk kontrat üstelik de bu rakamlara çok fazla...

birkaç arkadaş melo,xabi alonso ayarında bir oyuncudur demiş..onlara da el insaf demek istiyorum...alonso nere melo nere...sırf kendi oyuncumuz diye abartmanın alemi yok...adamın bize gelene kadar kariyerinin ne vaziyette oldugunu biliyoruz...

lass diarra alındıgı vakit sezon başıyla birlikte herkes unutacaktır melo'nun adını...

Melik bir kere daha yazıyorum Melo'nuun müadili ne Lass ne Gargona ne de Mbia'dır. Onun müadili adamlar Cambiasso, Xavi Alanso gibi adamlardır. Hem oyun tarzı olarak hem kalite olarak. Şöyle söyleyeyim bu adamlar 5 yıldızlı ise Mlo 4,5 yıldızlı orta saha oyuncudur.
Melo'nun kariyerine gelince en iyi çağında Brezilya milli takım orta sahası, 25M Euro ile Juventus transferi. Eğer Juve takım olarak kötü gitmeseydi hala tv'den izlerdik kendisini. Kariyer olarak boş bir adam değil. Kendi adına biraz daha dengeli biri olsa çok daha başka yerlerde de olabilirdi.
Gidiyorsa yolu açık olsun. İnşalah o tarz bir adam gelir. Benim şahsi önerim de Scott Parker olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...