2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK kötü bir takım iyi oynayan farklı birşeyler yapan (Sivok-Fernandes-Egemen) gibi isimler diğerlerinin işlerinide yapmaktan dolayı sivrildi. Fernandes yumuşak birisi, bize ısıran kora kor mücadele eden birisi gerekir, bu kişi Fernandes değil kesinlikle. Gargano bizim için tam aradığımız isim...

Fernandes? geçen sezon toplasan 3 maç doğru düzgün oynamış diğer maçlarda kaçak güreşmiş bir adam. Melo olsa iyi olurda olmadıysa başkasına bakarız. İstenen az para değil. Bonservisine lafım yok ama menajer paraları uçuk. Ha bu paralara uçuk deyip 10 milyon bonservis ve yıllık 3 milyon avro garanti ve maç başı 30 bine diarra alınırsa da yönetim saçmalamış olur.

Fernandes ve Beşiktaş'ın tüm maçlarını izledim bence yanılıyorsun..

Fernandes yerinde olsam Türkiye den kesinlikle ayrılmam. Adam 5 maç oynadı ne methiyeler düzüldü. Bu sene 10-15 maç arası oynarsa Messi ile kıyaslanmaya başlar.
Şaka bir yana bende beğeniyorum Fernandes'i ama 2 orta saha oynayacaksak çok yumuşak kalır

Diarra'nın kimsenin kapısında yattığı yok. Bizim basın oyuncuyu getiriyor, görüşme yaptırıyor bakıyor iki üç gün yalanlama yok ücretleri sallamaya başlıyor bakıyor hala bir haber yok sonra Diarra 5 istedi olmadı diye haber yapıyor :)

Diarra'nın kimsenin kapısında yattığı yok. Bizim basın oyuncuyu getiriyor, görüşme yaptırıyor bakıyor iki üç gün yalanlama yok ücretleri sallamaya başlıyor bakıyor hala bir haber yok sonra Diarra 5 istedi olmadı diye haber yapıyor :)

Kendi takımının hafta sonu maçı varken fb stadına turistik gezi amacıyla maç izlemeye geldiyse bilemem ;)

Fernandes yerinde olsam Türkiye den kesinlikle ayrılmam. Adam 5 maç oynadı ne methiyeler düzüldü. Bu sene 10-15 maç arası oynarsa Messi ile kıyaslanmaya başlar.
Şaka bir yana bende beğeniyorum Fernandes'i ama 2 orta saha oynayacaksak çok yumuşak kalır

Fernandes'i çilek niyetine alır Melo'yu da alırım :) Madem illa çilek alınacak. Melo ücretinde makul seviyelere gelirse. Defansın önüne koy Melo'yu önüne Selçuk, Fernandes ikilisi veya 3'ünü yan yana koy al sana küçük çaplı bişr Barcelona :) ileride de Burak Amrabat Tadından yenmez :) İnsan uçunca fena uçuyor yav :) Bu arada Fernandes geçen sene hiçbir şey yapmayan Bjk takımında her maç kendini yırtan tek adamdı 3-4 maç demek gerçekten acımasızlık :)

Fernandes'i çilek niyetine alır Melo'yu da alırım :) Madem illa çilek alınacak. Melo ücretinde makul seviyelere gelirse. Defansın önüne koy Melo'yu önüne Selçuk, Fernandes ikilisi veya 3'ünü yan yana koy al sana küçük çaplı bişr Barcelona :) ileride de Burak Amrabat Tadından yenmez :) İnsan uçunca fena uçuyor yav :) Bu arada Fernandes geçen sene hiçbir şey yapmayan Bjk takımında her maç kendini yırtan tek adamdı 3-4 maç demek gerçekten acımasızlık :)

Çilek mi olur bilemem ama çok iyi bir orta saha üçlüsü olur

Kendi takımının hafta sonu maçı varken fb stadına turistik gezi amacıyla maç izlemeye geldiyse bilemem ;)

O geçen sezonki olay ben bu seneki haberleri diyorum ;) He bu arada Real Madrid'de rotasyonda yer alıp hazırlık kamplarında da hyer alan zaman zaman maçlarda forma giyen bir oyuncu Diarra'yı Juventus'ta kapıların kapandığı kampa dahi götürülmeyen Melo'ya tercih ederim. Melo'yu çok sevmesem: Ama bu paralar fazla tekrar tekrar söylüyüm. 30 mil euro yatırım yapılmaz 30 yaşında bir ön liberoya :)

O geçen sezonki olay ben bu seneki haberleri diyorum ;) He bu arada Real Madrid'de rotasyonda yer alıp hazırlık kamplarında da hyer alan zaman zaman maçlarda forma giyen bir oyuncu Diarra'yı Juventus'ta kapıların kapandığı kampa dahi götürülmeyen Melo'ya tercih ederim. Melo'yu çok sevmesem: Ama bu paralar fazla tekrar tekrar söylüyüm. 30 mil euro yatırım yapılmaz 30 yaşında bir ön liberoya :)

Sen tercih etmeye devam et. Diarra'yı İnter alabilir bak demode futbollarına uyar hem.
Emin ol bu senede hembize hem fb'ye önerildi ;)

Ben Lass'ı istediğini senden duydum ama 1. ve tek tercihi Cambiasso'ydu doğru. Zaten Cambiasso>Melo onda sıkıntı yok :)
Bu arada tercihlere gelinirse Fatih hocanın stoper tercihi önce Gökhan sonra Servet en son Semih'ti. Ya da oyun tercihi tek forvetti vs. vs. Çok önemli değil yani. Önemli olan doğruya dönmek ve yaratacağı etki.
Dün de yazmıştım Melo olamayacaksa (ki hala olacağını düşünüyorum) Scott Parker takıma ve sisteme cuk diye oturur.

Ben Lass'ı istediğini senden duydum ama 1. ve tek tercihi Cambiasso'ydu doğru. Zaten Cambiasso>Melo onda sıkıntı yok :)
Bu arada tercihlere gelinirse Fatih hocanın stoper tercihi önce Gökhan sonra Servet en son Semih'ti. Ya da oyun tercihi tek forvetti vs. vs. Çok önemli değil yani. Önemli olan doğruya dönmek ve yaratacağı etki.
Dün de yazmıştım Melo olamayacaksa (ki hala olacağını düşünüyorum) Scott Parker takıma ve sisteme cuk diye oturur.

Kendisi canlı yayında söyledi antrenman sonrası röportajda Lassana Diarra'yı çok istiyoruz dedi. Bu arada Cambiasso şu haliyle Melo'dan iyi değil kesinlikle geçen sene Colman tek başına sneijder ve Cambiasso'yu madara etmişti :)

O zaman Colman'ı alalım

AMK da şöyle bir şey var krampon.net paylaşmış ....=Melo'nun Galatasaray'a transfer olamayacağını öğrenen Gustavo Colman arkadaşlarıyla vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadı...
şaka bir yana Sadri kalpten gider bu sefer hem bence daha sırası değil bu sene yeter seneye de Olcan+tolga yı alsak yerlilerinden takılalım...hem onlar da yapıyor barış özbek+ferhat öztorun en son sercanla falan ilgileniyorlardı...
ön liberoya gelirsek Moussa Sissokko-Maxime Gonalons- gibi isimler düşünülmeli bence şartlar zorlanılacaksa aklıma DeRossi-Scott Parker-Fellaini-Cabaye(bence bunlar imkansız) falan geliyor...

İçimde hala bir umut var. Umarım Melo takıma katılır. Gerçekten 2 gündür tadımız tuzumuz kaçtı..

Bir yöneticimizin arkadaşı olan Gsgm'de stat görevlisi bir abimin söylediğine göre Melo kalacakmış ama menajerlerinin burnu sürtülecekmiş. Kişi ismi veremem ama duyum sağlam. 2.900 euro artı maç başılarla 3.5 olan sözleşmesine menajerler de eklenince 4.250 gibi astronomik rakamlar çıkıyormuş. Melo olayı kapanırsa alternatifler hemen hazırmış. Son bir görüşme yapılacakmış.. Ayrıca çilek transferini yönetici de bilmiyor. :)Yöneticinin ismini söyleyemem söz verdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...