2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen gereksiz bir tartışma içine girmişsiniz arkadaşlar kusura bakmayında sonuçta izzet ve kenan'da takımımızla bağlantısı olmayan isimler,bu bizi ilgilendirmez,transfer edildiklerinde artı ve eksileriyle forumda gündem oluşturur ama şu anda yeri değil kanımca..
Benim tepkim insanların eleştiri yaparken altını doldurmamalarına. Benim forumlara bakışım farklı insanların fikirlerinden yeni bir şeyler öğrenmek üzerine. Bu başlık altında da potansiyel transferlerin artı ve eksileri tartışılıyor. Birisi bir oyuncuyu eleştirir ama nedeni söylemezse eleştirisinin kimseye bir faydası olmaz.

Benim tepkim insanların eleştiri yaparken altını doldurmamalarına. Benim forumlara bakışım farklı insanların fikirlerinden yeni bir şeyler öğrenmek üzerine. Bu başlık altında da potansiyel transferlerin artı ve eksileri tartışılıyor. Birisi bir oyuncuyu eleştirir ama nedeni söylemezse eleştirisinin kimseye bir faydası olmaz.

Kesinlikle diyaloğa girmek değil amacım alıntı yaparkende şunu söylemek istiyorum sizin düşüncelerinize ben saygılıyım fakat iki oyuncuda gündemimizde değil olsa kişisel olarak elbette eleştiri getiririz diye düşünüyorum..

Geçen sezon bir Efes maçı haricinde hiç bir şey oynamayan Macvan'a kalsın diyenlere şaşırıyorum gerçekten. Ne savunmada ne de hücumda hiçbir şey veremedi takıma. Dış şutları da çok istikrarsız. Zaten iyi bir oyuncu olsaydı Maccabi bırakmazdı onu. EL de çok iyi oynadığı tek bir maçı var Partizan ile Maccabi maçıydı galiba.
Erceg, Macvan'a göre çok daha iyi bir oyuncu.

2-3 sezondur ligin iki para babası çok yanlış hamleler yaptılar ve bu boşluktan Ergin Ataman yönetimindeki iki takım fazlasıyla yararlandı. Lakin bu sefer durum farklı. Her iki para babası doğru koçlarla ve doğru yapılanmalarla gidiyor. Ergin Ataman elbette kendine güvenli konuşacak ama gerçek doğru hamleler yaptı rakiplerimiz. Peki biz ne yaptık?
Duygusallığa gerek yok. Gordon, Marko, Henry ve hatta Arroyo gönderilmeliydi ve yerlerine daha sağlam transferler yapılmalıydı. Arroyo yaşı ve tarzı nedeniyle Euroleauge için uygun değil. Gordon iyi hoş ama bir dengesi yok. Bir maç 30 bir 5 sayı bulmak normal değil. Marko buraların oyuncusu değil ve Henry harika bir yetenek büyük bir kazanan lakin ciddi bir sakatlık yaşadı ve yaşı 33-34.

Çok anlamsız bekledik. Macvan için umudum var.

2-3 sezondur ligin iki para babası çok yanlış hamleler yaptılar ve bu boşluktan Ergin Ataman yönetimindeki iki takım fazlasıyla yararlandı. Lakin bu sefer durum farklı. Her iki para babası doğru koçlarla ve doğru yapılanmalarla gidiyor. Ergin Ataman elbette kendine güvenli konuşacak ama gerçek doğru hamleler yaptı rakiplerimiz. Peki biz ne yaptık?
Duygusallığa gerek yok. Gordon, Marko, Henry ve hatta Arroyo gönderilmeliydi ve yerlerine daha sağlam transferler yapılmalıydı. Arroyo yaşı ve tarzı nedeniyle Euroleauge için uygun değil. Gordon iyi hoş ama bir dengesi yok. Bir maç 30 bir 5 sayı bulmak normal değil. Marko buraların oyuncusu değil ve Henry harika bir yetenek büyük bir kazanan lakin ciddi bir sakatlık yaşadı ve yaşı 33-34.

Çok anlamsız bekledik. Macvan için umudum var.

Tüm sene hiçbirşey oynamayan macvan için umudum var diyorsunuz.
Tüm sene savunma yükü çeken arada alev aldığı maçlarda skor katkısı yapan ve Euroleauge seviyesindeki Gordon gitsin diyorsunuz.
Saha görüşü çok iyi olup tam bir winner olan geldiğinden beri tek maç kaybeden takımımızın oyun kurucusu Arroyo gitsin diyorsunuz.
Sakatlandı ama o tam bir makine domercant.O gitsin diyorsunuz.
Takımın askeri marko disiplinki katkısı belli olan takım için savaşan marko gitsin diyorsunuz.
Bunları görmek mi duygusallık .
Gordon Arroyo Marko Henry gidecek verdikleri katkıya rağmen ama macvan için kalsın diyeceksınız garip.
Bu adamları gönderip yerlerine bu kalıtede adam bulabilecek miyiz?

23 yaşında Sırp milli takımında oynayan bir adamı göndermem açıkçası ben olsam...

şöyle bir örnek vereyim; bu adam Songaila yerine alınmış olsaydı şu an çok farklı başlıklarda çok farklı konuları konuşuyor olurduk...

ha tabi yerine lampe gelmeyecekse...(ki görünen o gelmeyecek)

Tamam rakipler iyi transferler yaptı da bu kadar karamsarlığın alemi yok. Son şampiyon biziz, kadromuz oturmuş durumda ve başımızda Avrupa'nın en iyi koçlarından biri var.

"Yandık, bittik"lik bir durumda değiliz özetle :)

Tüm sene hiçbirşey oynamayan macvan için umudum var diyorsunuz.
Tüm sene savunma yükü çeken arada alev aldığı maçlarda skor katkısı yapan ve Euroleauge seviyesindeki Gordon gitsin diyorsunuz.
Saha görüşü çok iyi olup tam bir winner olan geldiğinden beri tek maç kaybeden takımımızın oyun kurucusu Arroyo gitsin diyorsunuz.
Sakatlandı ama o tam bir makine domercant.O gitsin diyorsunuz.
Takımın askeri marko disiplinki katkısı belli olan takım için savaşan marko gitsin diyorsunuz.
Bunları görmek mi duygusallık .
Gordon Arroyo Marko Henry gidecek verdikleri katkıya rağmen ama macvan için kalsın diyeceksınız garip.
Bu adamları gönderip yerlerine bu kalıtede adam bulabilecek miyiz?

Arroyo Euroleauge seviyesi savunmalarda ne yapacak?
Gordon (çok severim) lakin bir maç alev alacak öbür maç sönmüş kül olacak ne yapacağız. üst seviyesi 90 puan alt seviyesi 30 puan adam büyük risktir.
Marko iyi hoş ama Euroleauge seviyesinde değil.
Henry çok ciddi sakatlık yaşadı. İnşaallah sağlam döner lakin yaşı itibariyle çok zor. Duygusal olmak zorunda mıyım?

Macvan'a gelince. Umudum var bu benim fikrim.

Jawai konusunda bile şüpheliyim ya katkı verecek ya da yuhlanacak. ikisinin arası yok.

Ben şahsen euroleauge için şu yapılanlardan önce top 8 beklliyordum artık onu da beklemiyorum. Bu beklentisi olan arkadaşlar varsa da sonra da salonda aleyhte tezahuratta bulunmasınlar. Futbol'da yapamadıklarını bazı kesimler basketbolda yapıyor. Ergin Ataman camia da Fatih Terim gibi sağlam yeri olan biri değil. Ve altı oyuluyor. Farkında olmadığını da zannetmeyin. Bir kere Galatasaray başkanına sözde yazdığı mektubu Tahir Kum denen febenin medya ayağına servis eden Bülent Tulun ve yancısı Murat Özyer orada.

Macvan'ın tek sorunu özgüven. Özgüvenini kaybettikten sonra toparlayamadı. Ne savunma ne hücumda katkı verebildi. Turnike bile kaçırdı. Özgüven kaybı değil aşırı özgüven kaybı daha doğru bile olabilir. Kalır mı gider mi kalırsa nasıl toparlar bilemiyorum. 7.yabancı olursa üstünde çok durulmaz gibi geliyor. O zaman daha kötü olur. Boşa para ödenmiş olur.

Arroyo Euroleauge seviyesi savunmalarda ne yapacak?
Gordon (çok severim) lakin bir maç alev alacak öbür maç sönmüş kül olacak ne yapacağız. üst seviyesi 90 puan alt seviyesi 30 puan adam büyük risktir.
Marko iyi hoş ama Euroleauge seviyesinde değil.
Henry çok ciddi sakatlık yaşadı. İnşaallah sağlam döner lakin yaşı itibariyle çok zor. Duygusal olmak zorunda mıyım?

Macvan'a gelince. Umudum var bu benim fikrim.

Jawai konusunda bile şüpheliyim ya katkı verecek ya da yuhlanacak. ikisinin arası yok.

Ben şahsen euroleauge için şu yapılanlardan önce top 8 beklliyordum artık onu da beklemiyorum. Bu beklentisi olan arkadaşlar varsa da sonra da salonda aleyhte tezahuratta bulunmasınlar. Futbol'da yapamadıklarını bazı kesimler basketbolda yapıyor. Ergin Ataman camia da Fatih Terim gibi sağlam yeri olan biri değil. Ve altı oyuluyor. Farkında olmadığını da zannetmeyin. Bir kere Galatasaray başkanına sözde yazdığı mektubu Tahir Kum denen febenin medya ayağına servis eden Bülent Tulun ve yancısı Murat Özyer orada.

Eurolig'de en son oynadığımız seneki kadromuza bakınız eurolig seviyesınde kim var ama efes oly'i bir maçta yense gruptan cıkıyorduk Arroyo eksik evet ama gordon sinan göksenin gibi çok üst düzey savunmacılarımız var.

MACVAN reyis Erceg gelecekse kalsın. Ataman Hoca 1 tanedir. Özyer kim ya. 11 Ağustosta ne maçı var
Galatasaray - Fener maöından bahsediyosanız oradan bir şey çıkmaz. Zaten biletler tükendi o maça gelecek Basketbol duyarlısı taraftar çok fazla olmaz

Eğer Galatasaray bu kadroyla euroleaguede çeyrek final yapsın Ergin Ataman benim gözümde Avrupa'nin en iyi 2-3 coachundan biridir.

Çeyrek final için ciddi anlamda yetersiz bir takım.Şampiyonluk aldatıyor bizim seyirciyi.Banvit eurocupta 2. turda elendi, fb Avrupa'da dümdüz oldu, efes playofflarda en önemli kozlarından yararlanamadı.

Ayrıca euroleguei geçen yıllarla mukayyese etmeyin, sistem değişti.Çok uzun bir maraton, dolayısıyla sürprizlere açık bir sistem değil.

Eurolig'de en son oynadığımız seneki kadromuza bakınız eurolig seviyesınde kim var ama efes oly'i bir maçta yense gruptan cıkıyorduk Arroyo eksik evet ama gordon sinan göksenin gibi çok üst düzey savunmacılarımız var.

O sezon kimseyi yaniltmasin. Doğru oyuncularla gelmiş olağanüstü bir başarıdır. O kadar... altyapısı yoktur. Diyorum ya papaz her zaman pilav yemez. Gönül şampiyonluk ister lakin akıl gerçekçi olmaya itiyor . Mithat abi iki isim yazıyor az bile yaziyor. Haddadi izzet kenan da gerekiyor.

O sezon kimseyi yaniltmasin. Doğru oyuncularla gelmiş olağanüstü bir başarıdır. O kadar... altyapısı yoktur. Diyorum ya papaz her zaman pilav yemez. Gönül şampiyonluk ister lakin akıl gerçekçi olmaya itiyor . Mithat abi iki isim yazıyor az bile yaziyor. Haddadi izzet kenan da gerekiyor.

Haddadi alınsa, NDong'un savunma yönünü aramayız..Süper olur...Haddadi- Jawai - Furkan'da kusursuz bir 5 numara rotasyonu olur...Ancak bu sefer İzzet hamlesi şart hale gelir 4 numadan şut ihtiyacı için oda ihtiyacı ne kadar karşılar bilmiyorum...Ama bende sizin gibi tercih ederdim... İçeriyi tamamen karartır Jawai - Haddadi ile İzzet ve Ersin ile de 4 numarada risk alırdım... Ersin zaten çok iyi orta mesafeci, İzzet'inde Macvan'dan kötü olacağını sanmıyorum o bölgede...Böylece 5 numara geçen seneye göre daha güçlü olur..Dış alana yapılan eklemelerle ve sakatlık dönüşleriyle geçen seneye göre çok daha iyi bir takım haline geliriz...Jawai 4 numaradada kullanılablir bu ihtimalde ..Barca'da Tomic'in yanında sık sık kullanılmaktaydı..Nba'dede sınırlı sürelerinde 4 numara olarak süre aldı...Yönetim İzzet ve Haddadi'ye para harcarmı sorusu ise olumsuz gibi şu anda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...